Haal VC_RED weg (Gratis Handleiding) - 2018 update

VC_RED Verwijdering Handleiding

Wat is VC_RED?

VC_RED is een onderdeel van het Microsoft Visual C++ Redistributable pakket

VC_RED bestand afbeelding

VC_RED is een legitiem tijdelijk bestand dat op de computer achtergelaten wordt na he installeren van het Visual C++ Redistributable pakket. Hety kan ook gecombineerd zijn met de VCRedist_x64.exe, VCRedist_x86.exe, en VCRedist_ia64.exe uitvoeringsbestanden. Meestal is, Visual C++ is vereist voor het uitvoeren van programma’s die een geïntegreerde ontwikkelingsomgeving (IDE) product nodig hebben.

VC_RED.cab geïnstalleerd in de root map als C:\VC_RED is volledig veilig. Als het echter opduikt in willekeurige mappen op je computer moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een professionele antivirus software. Hiervoor bevelen wij je het gebruik van FortectIntego aan, omdat het een hoge malware detectie ratio heeft en makkelijk te gebruiken is.

Je moet weten dat de map die VC_RED bevat ook de volgende bestanden kan bevatten, die ook veilig zijn:

 • VC_RED.MSI;
 • VC_RED.cab;
 • eula.1040.txt;
 • eula.1041.txt;
 • eula.1042.txt;
 • eula.2052.txt;
 • eula.3082.txt;
 • eula.1028.txt;
 • eula.1031.txt;
 • eula.1033.txt;
 • eula.1036.txt;
 • vcredist.bmp;
 • globdata.ini;
 • install.exe;
 • install.ini;
 • install.res.1028.dll;
 • install.res.1042.dll;
 • install.res.2052.dll;
 • install.res.3082.dll;
 • install.res.1031.dll;
 • install.res.1033.dll;
 • install.res.1036.dll;
 • install.res.1040.dll;
 • install.res.1041.dll.

Als het tijdelijk bestand echter gecorumpeerd is kan je problemen ondervinden bij het opstarten van specifieke toepassingen, tijdens het opstarten of bij het gebruiken van computer functies zoals het afprinten. Weet dat het mogelijk is dat de software geïnfecteerd werd met malware en de prestaties van je computer verstoort. In dit geval moet je onmiddellijk het VC_RED virus verwijderen.

VC_RED bestand illustratieVC_RED is een legitiem bestand gegenereerd tijdens de installatie van het Microsoft Visual C++ Redistributable pakket.

Meestal krijg je te maken met fouten die gerelateerd zijn aan het VC_RED programma zoals Vc_red.cab error, Vc_red.cab not found, Runtime Error: vc_red.cab. Vaak verschijnen zulke berichten tijdens het installeren van software die gerelateerd is aan dit bestand, zoals MSDN Disc 5000.

Als je bovenstaande problemen ondervond moet je eerst bepalen of het bestand geïnfecteerd werd met malware of dat het gewoon ontbreekt op je computer. Scan je computer met een betrouwbare antivirus software en verwijder indien nodig VC_RED.

Als je per ongeluk de bestanden verwijderde of een andere software heeft ze verwijdert, kan je VC_RED downloaden vanop de officiële Microsoft website. Je moet weten dat er gelijkaardige programma’s zijn die zullen proberen je een nep versie van dit product te laten installeren. Blijf dus weg van verdachte pagina’s die zogenaamd “legitieme” software aanbieden.

Tijdelijke bestanden worden gegenereerd tijdens het installeren van het Visual C++ Redistributable pakket

Volgens experts van BedyNet.ru kunnen deze bestanden op je computer verschijnen na het installeren van het Microsoft Visual C++ Redistributable pakket dat de onderdelen van de Visual C++ bibliotheken plaats die nodig zijn om toepassingen uit te voeren. Als je dus recentelijk de bovenstaande installatie uitvoerde, maak je dan geen zorgen VC_RED is veilig.

Je kan echter te maken krijgen met het VC_RED virus als je de neiging hebt om snel doorheen de installatiestappen van software te gaan. Hackers kunnen het kwaadaardige programma, vermomd als het legitieme bestand, bundelen met gratis toepassingen en hierover geen informatie onthullen.

Het is dus raadzaam om elke stap van het proces aandachtig te volgen en ook om te kiezen voor de Aangepaste/Geavanceerde instellingen. Zorg ervoor dat je alle, vooraf aangevinkte vakjes, uitvinkt om er zeker van te zijn dat er geen extra downloads toegestaan worden op je systeem.

Verwijder VC_RED van je computer

Hoewel dit bestand samen met de andere onschadelijk is, kunnen ze veilig worden verwijdert. We raden je echter aan om dit niet te doen t het niet correct verwijderen van VC_RED kan leiden tot schade aan je computer. Laat het programma dus op je computer staan of roep de hulp in van een professionele beveiliging software.

Saarnaast is het ook zo dat als je afzonderlijke bestanden in andere mappen opmerkte zonder een gerelateerde mapnaam het mogelijk is dat malware je systeem geïnfiltreerd heeft. In dit geval is het van vitaal belang dat je het VC_RED virus van je computer verwijdert. Dit zou echter automatisch moeten worden gedaan door een antivirus tool.

In beide gevallen kan je dus VC_RED verwijderen met een krachtige anti-malware software. Download een van de opgesomde beveiliging programma’s en voer een volledige systeemscan uit om ervoor te zorgen dat je computer veilig is.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele VC_RED Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Volg de richtlijnen om VC_RED uit Windows te verwijderen.

Om VC_RED van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan VC_RED (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de VC_RED register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen