Haal Ucarecdn weg (Gratis Handleiding) - Verwijdering Instructies

Ucarecdn Verwijdering Handleiding

Wat is Ucarecdn?

Ucarecdn – adware die vervelende advertenties toont op Facebook en andere bekende domeinen

Ucarecdn

Ucarecdn is een advertentie ondersteunde toepassing die ook gevonden kan worden als PUP.Adware.UCARECDN omwille van de kwaadaardige bestanden die gehost worden op de site Ucarecdn.com. Dit ongewenste programma kan beginnen met het tonen van vervelende advertenties, zelfs op Facebook en andere bekende websites door zijn slachtoffers “Video bekijken” aan te bieden. Volgens sommige IT-onderzoekers kan je de Ucarecdn.com pop-up ontvangen in een link van je vriend die eruitziet als een Youtube link. Als je echter op de dubieuze link klikt kan je terechtkomen op een geïnfecteerde site die niets te maken heeft met de beloofde inhoud. Je moet weten dat er tal van gebruikers zijn die misleid werden door dit type van Facebook virus en geïnfecteerd werden met ransomware of een gelijkaardige gevaarlijke dreiging.

Naam Ucarecdn
Type Adware/malware
Gedetecteerd als PUP.Adware.UCARECDN
Doel Het produceren van tal van advertenties en nep berichten
Soorten advertenties Facebook berichten, pop-ups, pop-unders, banners
Distributie Gebundelde software
Verwijdering Installeer FortectIntego om dubieuze inhoud te detecteren

Het Ucarecdn Facebook virus is niet zomaar een typisch adware-type virus dat ontworpen werd om voordeel te behalen. Er zijn tal van gevallen waatbij advertenties op dit sociale netwerk gebruikers infecteerden met malware, bv. cryptominers en ransomware.

Je kan echter ook een melding krijgen van je antivirus of anti-spyware dat Ucarecdn.com geblokkeerd werd vanwege riskware. Volgens experts, staat de site vol met kwaadaardige inhoud die gedownload kan worden op het systeem zonder dat de gebruiker het merkt . In dit geval is het uitvoeren van een volledige systeemscan met je anti-spyware een goed idee.

Extra signalen die veroorzaakt worden door adware gerelateerde programma's op het systeem:

 • wijzigingen aan de instellingen van de browser (gewijzigde startpagina, standaard zoekmachine, nieuw tabblad);
 • frequent gestoord worden door advertenties tijdens het bezoeken van je favoriete sites;
 • omleidingen naar verdachte websites;
 • browser crashes en vertragingen.

Advertenties kunnen in verschillende vormen komen zoals pop-ups, pop-unders, banners, coupons enz. Ze kunnen op verschillende soorten van sites geplaatst worden, zelfs op Facebook, één van de meest gebruikte webpagina's. Later lunnen deze advertenties zorgen voor regelmatige vertragingen van je browser of zelfs crashes. Als je reeds misleid werd door advertenties van deze service, raden we je aan om Ucarecdn rte verwijderen om alle risico te vermijden. Je kan FortectIntego gebruiken om dubieuze componenten te detecteren en er zeker van te zijn dat je systeem zuiver is.

Je kan gemakkelijk misleid worden door een aanlokkelijke advertentie, sommige ervan blijken echter nep te zijn en stellen je zelfs voor om software of services te kopen die je niet nodig hebt! Als je op de getoonde advertenties klikt kan je terechtkomen op potentieel schadelijke pagina's waar je computer makkelijk geïnfecteerd kan worden door een Trojaan of andere malware. Wat je zou moeten doen, is het Ucarecdn virus verwijderen voor het je naar een risicovolle site brengt. Vergeet niet om zorgvuldig een antivirus tool te kiezen.

ALs je het nepbericht met het Ucarecdn.com domein erin ontving van één van je vrienden, moet je natuurlijk ook je vriend hiervan op de hoogte brengen. In dit geval is het aangeraden om je wachtwoord te vervangen.

De Ucarecdn adwareDe Ucarecdn adware wordt een POT genoemd omdat het, het systeem infiltreert via het bundelen.

Adware wordt verspreid via bundelen

Gewoonlijk komt adware gerelateerde software en gelijkaardige componenten in een bundel met normale programma's. Je kunt adware gemakkelijk downloaden als je vaak installatiestappen overslaat. Als je echter de nodige aandacht eraan besteed zal je het risico op een infectie met een advertentie gerelateerd programma of potentieel ongewente toepassingen verminderen.

Volgens IT-specialisten, zou iedere gebruiker de Aangepaste/Geavanceerde installatiemodus moeten kiezen i.p.v. de Snelle of Aanbevolen. Hier zal je alle inkomende downloads kunnen doorlopen en de componenten die je niet wilt kunnen deselecteren. Natuurlijk moet je zelf ook nog wat acties ondernemen om veilig te blijven. Weet dat het zomaar bezoeken van elke site die je ziet niet goed is! Identificeer alle sites die je zou moeten vermijden.

In dit specifieke geval, als advertenties en nep berichten verspreid worden op Facebook, raden we je ten zeerste aan om het systeem te controleren op malware. Cryptominers en gelijkaardige virussen hebben de neiging om Facebook accounts te misbruiken van gebruikers die hun computer ingesteld hebben automatisch in te loggen. Ze maken verbinding met deze accounts en beginnen met het versturen van nep berichten aan de vrienden van het slachtoffer.

Daarnaast kan je ook nog betrokken worden in de distributie van dezelfde spammy inhoud na het klikken op één van zulke berichten die naar je gestuurd werden door je geïnfecteerde contacten. Deze techniek lanceert de hele cylcus die loopt tot hij gestopt wordt door Facebook medewerkers.

Verwijder Ucarecdn om meer schade te voorkomen

Om het Ucarecdn virus te verwijderen, zal je een expert-geteste anti-malware software moeten downloaden of installeren. Soms, zeker als het gaat over onervaren gebruikers, is het beter te vertrouwen op betrouwbare tools dan zelf het proces te willen uitvoeren. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat het proces volledig veilig en succesvol was.

Als je echter graag zelf Ucarecdn handmatig wilt verwijderen, staat het je vrij dit te doen. We hebben wat simpele richtlijnen voorzien die je hiertoe in staat zullen stellen, je vindt deze onder dit artikel terug. Zorg ervoor dat je alle stappen zorgvuldig leest en ze uitvoert zoals getoond in de instructies om het best mogelijke resultaat te bereiken. Deze methode zal je in staat stellen om alle verdacht uitziende componenten uit browsers zoals Chrome, IE, Edge, Mozilla, of Safari te verwijderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Ucarecdn Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Als Windows geïnfecteerd werd met de Ucarecdn adware, kan je deze instructies gebruiken om het uit te schakelen:

Om Ucarecdn van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Ucarecdn (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Ucarecdn van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Ucarecdn van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Ucarecdn van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Zuiver de Microsoft Edge browser van alle dubieuze componenten door deze stappen uit te voeren:

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Ucarecdn en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Ucarecdn niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Ucarecdn moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Vernieuw je Google Chrome browser met de hulp van deze handleiding:

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Ucarecdn en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Ucarecdn register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen