Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal Ucarecdn weg (Gratis Handleiding) - Verwijdering Instructies

door Linas Kiguolis - - | Het type: Adware

Ucarecdn – adware die vervelende advertenties toont op Facebook en andere bekende domeinen

Ucarecdn

Ucarecdn is een advertentie ondersteunde toepassing die ook gevonden kan worden als PUP.Adware.UCARECDN omwille van de kwaadaardige bestanden die gehost worden op de site Ucarecdn.com. Dit ongewenste programma kan beginnen met het tonen van vervelende advertenties, zelfs op Facebook en andere bekende websites door zijn slachtoffers “Video bekijken” aan te bieden. Volgens sommige IT-onderzoekers kan je de Ucarecdn.com pop-up ontvangen in een link van je vriend die eruitziet als een Youtube link. Als je echter op de dubieuze link klikt kan je terechtkomen op een geïnfecteerde site die niets te maken heeft met de beloofde inhoud. Je moet weten dat er tal van gebruikers zijn die misleid werden door dit type van Facebook virus en geïnfecteerd werden met ransomware of een gelijkaardige gevaarlijke dreiging. 

Naam Ucarecdn
Type Adware/malware
Gedetecteerd als PUP.Adware.UCARECDN
Doel Het produceren van tal van advertenties en nep berichten
Soorten advertenties Facebook berichten, pop-ups, pop-unders, banners
Distributie Gebundelde software
Verwijdering Installeer ReimageIntego om dubieuze inhoud te detecteren

Het Ucarecdn Facebook virus is niet zomaar een typisch adware-type virus dat ontworpen werd om voordeel te behalen. Er zijn tal van gevallen waatbij advertenties op dit sociale netwerk gebruikers infecteerden met malware, bv. cryptominers en ransomware.

Je kan echter ook een melding krijgen van je antivirus of anti-spyware dat Ucarecdn.com geblokkeerd werd vanwege riskware. Volgens experts, staat de site vol met kwaadaardige inhoud die gedownload kan worden op het systeem zonder dat de gebruiker het merkt . In dit geval is het uitvoeren van een volledige systeemscan met je anti-spyware een goed idee.

Extra signalen die veroorzaakt worden door adware gerelateerde programma's op het systeem:

 • wijzigingen aan de instellingen van de browser (gewijzigde startpagina, standaard zoekmachine, nieuw tabblad);
 • frequent gestoord worden door advertenties tijdens het bezoeken van je favoriete sites;
 • omleidingen naar verdachte websites;
 • browser crashes en vertragingen.

Advertenties kunnen in verschillende vormen komen zoals pop-ups, pop-unders, banners, coupons enz. Ze kunnen op verschillende soorten van sites geplaatst worden, zelfs op Facebook, één van de meest gebruikte webpagina's. Later lunnen deze advertenties zorgen voor regelmatige vertragingen van je browser of zelfs crashes. Als je reeds misleid werd door advertenties van deze service, raden we je aan om Ucarecdn rte verwijderen om alle risico te vermijden. Je kan ReimageIntego gebruiken om dubieuze componenten te detecteren en er zeker van te zijn dat je systeem zuiver is. 

Je kan gemakkelijk misleid worden door een aanlokkelijke advertentie, sommige ervan blijken echter nep te zijn en stellen je zelfs voor om software of services te kopen die je niet nodig hebt! Als je op de getoonde advertenties klikt kan je terechtkomen op potentieel schadelijke pagina's waar je computer makkelijk geïnfecteerd kan worden door een Trojaan of andere malware. Wat je zou moeten doen, is het Ucarecdn virus verwijderen voor het je naar een risicovolle site brengt. Vergeet niet om zorgvuldig een antivirus tool te kiezen.

ALs je het nepbericht met het Ucarecdn.com domein erin ontving van één van je vrienden, moet je natuurlijk ook je vriend hiervan op de hoogte brengen. In dit geval is het aangeraden om je wachtwoord te vervangen.

De Ucarecdn adwareDe Ucarecdn adware wordt een POT genoemd omdat het, het systeem infiltreert via het bundelen.

Adware wordt verspreid via bundelen

Gewoonlijk komt adware gerelateerde software en gelijkaardige componenten in een bundel met normale programma's. Je kunt adware gemakkelijk downloaden als je vaak installatiestappen overslaat. Als je echter de nodige aandacht eraan besteed zal je het risico op een infectie met een advertentie gerelateerd programma of potentieel ongewente toepassingen verminderen.

Volgens IT-specialisten, zou iedere gebruiker de Aangepaste/Geavanceerde installatiemodus moeten kiezen i.p.v. de Snelle of Aanbevolen. Hier zal je alle inkomende downloads kunnen doorlopen en de componenten die je niet wilt kunnen deselecteren. Natuurlijk moet je zelf ook nog wat acties ondernemen om veilig te blijven. Weet dat het zomaar bezoeken van elke site die je ziet niet goed is! Identificeer alle sites die je zou moeten vermijden.

In dit specifieke geval, als advertenties en nep berichten verspreid worden op Facebook, raden we je ten zeerste aan om het systeem te controleren op malware. Cryptominers en gelijkaardige virussen hebben de neiging om Facebook accounts te misbruiken van gebruikers die hun computer ingesteld hebben automatisch in te loggen. Ze maken verbinding met deze accounts en beginnen met het versturen van nep berichten aan de vrienden van het slachtoffer.

Daarnaast kan je ook nog betrokken worden in de distributie van dezelfde spammy inhoud na het klikken op één van zulke berichten die naar je gestuurd werden door je geïnfecteerde contacten. Deze techniek lanceert de hele cylcus die loopt tot hij gestopt wordt door Facebook medewerkers.

Verwijder Ucarecdn om meer schade te voorkomen

Om het Ucarecdn virus te verwijderen, zal je een expert-geteste anti-malware software moeten downloaden of installeren. Soms, zeker als het gaat over onervaren gebruikers, is het beter te vertrouwen op betrouwbare tools dan zelf het proces te willen uitvoeren. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat het proces volledig veilig en succesvol was.

Als je echter graag zelf Ucarecdn handmatig wilt verwijderen, staat het je vrij dit te doen. We hebben wat simpele richtlijnen voorzien die je hiertoe in staat zullen stellen, je vindt deze onder dit artikel terug. Zorg ervoor dat je alle stappen zorgvuldig leest en ze uitvoert zoals getoond in de instructies om het best mogelijke resultaat te bereiken. Deze methode zal je in staat stellen om alle verdacht uitziende componenten uit browsers zoals Chrome, IE, Edge, Mozilla, of Safari te verwijderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Ucarecdn Verwijdering Handleiding:

Verwijder Ucarecdn van Windows systems

Als Windows geïnfecteerd werd met de Ucarecdn adware, kan je deze instructies gebruiken om het uit te schakelen:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Ucarecdn en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Ucarecdn en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Ucarecdn van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Ucarecdn of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Ucarecdn van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Ucarecdn en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Ucarecdn verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Ucarecdn van Microsoft Edge

Zuiver de Microsoft Edge browser van alle dubieuze componenten door deze stappen uit te voeren:

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Ucarecdn uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Ucarecdn van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Ucarecdn en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Ucarecdn. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Ucarecdn van Google Chrome

Vernieuw je Google Chrome browser met de hulp van deze handleiding:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Ucarecdn en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Ucarecdn. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Ucarecdn van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Ucarecdn of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Ucarecdn te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-ucarecdn.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Ucarecdn