Haal Trojan.Zeroaccess weg (Verbeterde Instructies) - geüpdatet nov 2018

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Trojans

Trojan.Zeroaccess Verwijdering Handleiding

Wat is Trojan.Zeroaccess?

Trojan.ZeroAccess is een trojaans paard dat zichzelf verstopt in het systeem met de hulp van de geavanceerde ZeroAcces rootkit

Trojan.Zeroaccess

Meestal word dit trojaans paard gebruikt op achterdeuren te openen van de computer, malware progamma’s te downloaden en een verborgen bestand te maken dat het toestaat componenten te verzamelen. Buiten dit is het ook in staat zichzelf te updaten door peer-to-peer netwerken wat de auteurs helpt om Trojan.ZeroAcces te verbeteren en om het beter te laten werken. Het noemt Zeracces omdat de tekst die is gevonden in de ontwerp code naar ZeroAcces wijst, het orginele folder. Hoewel je het ook kan vinen als max++.

Er zijn meerdere manieren hoe je Trojan.ZeroAcces of een soortgelijke kunt krijgen. Het can komen van een website dat Trojan.ZeroAcces host, met hulp van browser omleidingen naar de zelfde gecompromitteerde websites, Blackhole Exploit Toolkit of The Bleeding Life Toolkit die allebei een krachtige set van exploits.

Je moet weten dat er meerdere versies van dit trojaans paard zijn, zoals Trojan.ZeroAcces!kmem, Trojan.ZeroAcces.B, Trojan.ZeroAcces!inf, Trojan.ZeroAcces!inf2, Trojan.ZeroAcces!inf3, Trojan.ZeroAcces.C, Trojan.ZeroAcces!inf4 of de laatsten Trojan.ZeroAcces!gen10 en Trojan.ZeroAcces!gen11

Trojan.Zeroaccess

Wanneer het in zijn slachtoffers PC raakt, download Trojan.ZeroAcces een applicatie dat zijn slachtoffers online zoekopdrachten controleert en de zoekresultaten doorleid. Dit is gemaakt zodat ze geld verdienen door pay-per-click advertenties. Buiten dit is Trojan.ZeroAcces ook capabel om andere gevaren te downloaden, zoals boosaardige applicaties of malware.

Deze scams laten zself uitgevonde informatie zien, waarbij ze zo gezegde bedreigingen hebben gevonden dat alleen de betaalde versie kan verwijderen. Een achterdeur openen od het systeem verbinden met het, naar een command en conrol (C&C) server is ook een simpele opdracht voor dit trojaanse paard.Dit staat de aanvaller toe om toegang tot de gecompromitteerde compuer en ongewenste acties uit te voeren.

Hoe can je Trokan.Zeroacces verwijderen?

Er zijn verschillende manieren hoe je Trojan.ZeroAcces kunt verwijderen. Eerst van al kan je anti-malware en anti-vitus progamma’s proberen te downloaden. In dit geval raden we SpyHunter en SpywareDoctor aan. Hoewel je Hitman Pro of Kaspersky kan proberen te runnen. Als je geblokkeerd bent door ZeroAcces, ze je ten eerste anti-rootkit tools en dan anti-malware progamma’s moeten gebruiken. Tenslotte kan je the bootable CD’s proberen te gebruiker. Hoewel dat het moeilijkste manier Trojan.ZeroAcces te verwijderen is en je proffesionele hulp nodig zult hebben met deze methode

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Trojan.Zeroaccess Verwijdering Handleiding

Verwijder Trojan.Zeroaccess door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Trojan.Zeroaccess weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Trojan.Zeroaccess verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Trojan.Zeroaccess door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Trojan.Zeroaccess is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Trojan.Zeroaccess succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Trojan.Zeroaccess en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen