Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel advertenties (Verwijdering Handleiding) - mrt 2018 update

TAP Provider V9 for Private Tunnel advertenties Verwijdering Handleiding

Wat is TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties?

TAP Provider V9 voor Private Tunnel: een zeer twijfelachtige service die de internetverbinding van de gebruiker overneemt en ongewenste advertenties veroorzaakt

Een illustratie van de TAP Provider V9 voor Private Tunnel-advertenties

TAP Provider V9 voor Private Tunnel: een virtuele netwerkinterface die door KMSpico wordt gebruikt om Office te activeren met behulp van een nep-KMS-server. Als u echter last heeft gehad van het pop-up-aanbod om deze service te installeren, moet u zich realiseren dat u, nadat u het aan het systeem hebt toegevoegd, talloze irritante pop-upberichten op uw computer kunt zien. Volgens pc-beveiligingsexperts moet u uit de buurt blijven bij TAP Provider V9 en altijd kiezen voor officiële softwaredownloads of updates.

Volgens de klagende gebruikers, kunnen irritante “Tap Provider V9 blijft vragen om te installeren” pop-upberichten wel 20 keer achter elkaar verschijnen. Het grootste aantal klachten komt uit de VS en Rusland,[ref en-3 ] maar dit probleem kan worden gezien op elke computer die KMSpico gebruikt om een ​​illegale versie van Office te installeren.

Het lijdt geen twijfel dat u deze software met extra voorzichtigheid moet gebruiken. Vergeet niet dat het al is misbruikt door hackers. Bovendien raden we NIET aan een Private Tunnel-tool of TAP-Win32 Provider V9 netwerkadapters te installeren, omdat er geen expliciete informatie over het programma is. Annuleer dergelijke aanbiedingen en controleer of er geen twijfelachtig programma is dat deze meldingen genereert.

Nawerkingen van Adware

Zodra het OpenVPN-technologieën-virus is geïnstalleerd, begint het advertenties van derden te genereren. De service heeft samengewerkt met een aantal externe partijen, dus het is geen verrassing dat het hun producten en websites promoot in de advertenties die het genereert. Het doel is echter om het aantal van deze advertenties zo hoog mogelijk te houden omdat hoe meer advertenties de adware genereert, hoe meer kansen er zijn voor de gebruikers om erop te klikken en winst te genereren. Om deze reden is TAP Provider V9 voor advertenties van Private Tunnel vaak erg opdringerig.

Wees niet verbaasd als de pop-ups, banners, in-teksten en andere soorten advertenties op uw pc terechtkomen. Het komt allemaal omdat uw computer is geïnfecteerd door een adwarevirus. In dat geval moet u de browser sluiten en onmiddellijk een scan van uw computer uitvoeren met een gerenommeerd antivirusprogramma. We raden hiervoor FortectIntego of Malwarebytes aan. Het verwijdert TAP Provider V9 voor Private Tunnel binnen een paar minuten.

We moeten u ook waarschuwen dat weergegeven advertenties hun gebruikers niet noodzakelijkerwijs naar de aangegeven bronnen leiden. Met andere woorden, het is niet zeker dat u na het klikken op een advertentie naar een website voor online-elektronica gaat. Die biedt u een bijna-te-goed-om-waar-te-zijn-deal voor het kopen van een smartphone of een computer.

U moet de eliminatie niet uitstellen, omdat de adware de prestaties van uw browser negatief beïnvloedt. Houd er bovendien rekening mee dat de pop-ups u mogelijk kunnen omleiden naar scams op browsersoftware of op schadelijke sites. Negeer daarom de omleidingen die zijn veroorzaakt door TAP Provider V9 voor Private Tunnel niet en ga verder met het verwijderen van de adware.

Afbeelding die de driver voor TAP Provider V9 voor Private Tunnel illustreert.Als u meldingen ziet om TAP Provider V9 voor Private Tunnel te installeren, annuleert u deze. Maak dan ook uw browser schoon.

Oplichters gebruiken dezelfde distributietechnieken

De distributiemethoden van adware-programma's zijn al lang bekend voor de beveiligingsexperts. Toch zijn de reguliere gebruikers meestal niet op de hoogte van de manieren waarop potentieel ongewenste programma's in hun computer kunnen sluipen.

Merk op dat de TAP-provider V9 voor Private Tunnel-kaping niet kan plaatsvinden zonder uw medewerking. Als u dit programma op uw computer ziet, is de kans groot dat u het per ongeluk hebt geïnstalleerd op uw computer, samen met andere freeware- of shareware-programma's.

Als uw computer nog steeds virusvrij is, moet u dat zo houden door een betrouwbaar antivirussoftware aan te schaffen en regelmatig systeem-scans uit te voeren. Het is ook belangrijk om nieuwe programma's te installeren via de “Geavanceerde” installatie-modus. Op dezelfde manier zult u in staat zijn om PUP’s op tijd te herkennen. Laten we doorgaan met de verwijderopties wat betreft TAP Provider V9 voor Private Tunnel.

U moet TAP Provider V9 van uw pc verwijderen

Als u al genoeg hebt van de advertenties die u aanbieden om TAP Provider V9 en vergelijkbare pop-upberichten te installeren, raden we u aan om een ​​volledige systeemscan uit te voeren met een betrouwbare anti-spyware en verdachte programma's te verwijderen. Het zal het TAP Provider V9 voor Private Tunnel-virus automatisch verwijderen en de hele procedure duurt slechts enkele minuten.

U moet echter onthouden dat uw antivirus moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie om alle ongewenste bestanden op uw pc te kunnen detecteren. Natuurlijk kunt u ook proberen de bijbehorende bestanden handmatig te verwijderen; Houd er echter rekening mee dat deze bestanden mogelijk moeilijk te detecteren zijn.

Als u denkt dat u voldoende ervaring hebt om deze PUP handmatig te verwijderen, kunt u een handleiding volgen die is opgesteld door onze experts voor de verwijdering van TAP-provider V9 for Private Tunnel. In dit geval moet u onderstaande stappen uitvoeren en ook de Taakplanner openen om KMSpico, AutoKMS of soortgelijke items te stoppen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele TAP Provider V9 for Private Tunnel advertenties Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Als u TAP Provider V9 uit Windows wilt verwijderen, verwijdert u KMSpico, AutoKMS en soortgelijke items. Bepaal vervolgens welke van uw browsers worden beïnvloed en stel ze ook opnieuw in.

Om TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Volg de onderstaande stappen om vervelende extensies uit Chrome te verwijderen.

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan TAP Provider V9 voor Private Tunnel advertenties en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de TAP Provider V9 for Private Tunnel register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen