Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel advertenties (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Linas Kiguolis - - | Het type: Adware

TAP Provider V9 voor Private Tunnel: een zeer twijfelachtige service die de internetverbinding van de gebruiker overneemt en ongewenste advertenties veroorzaakt

Een illustratie van de TAP Provider V9 voor Private Tunnel-advertenties

TAP Provider V9 voor Private Tunnel: een virtuele netwerkinterface die door KMSpico wordt gebruikt om Office te activeren met behulp van een nep-KMS-server. Als u echter last heeft gehad van het pop-up-aanbod om deze service te installeren, moet u zich realiseren dat u, nadat u het aan het systeem hebt toegevoegd, talloze irritante pop-upberichten op uw computer kunt zien. Volgens pc-beveiligingsexperts moet u uit de buurt blijven bij TAP Provider V9 en altijd kiezen voor officiële softwaredownloads of updates.

Volgens de klagende gebruikers, kunnen irritante “Tap Provider V9 blijft vragen om te installeren” pop-upberichten wel 20 keer achter elkaar verschijnen. Het grootste aantal klachten komt uit de VS en Rusland,[ref en-3 ] maar dit probleem kan worden gezien op elke computer die KMSpico gebruikt om een ​​illegale versie van Office te installeren.

Het lijdt geen twijfel dat u deze software met extra voorzichtigheid moet gebruiken. Vergeet niet dat het al is misbruikt door hackers. Bovendien raden we NIET aan een Private Tunnel-tool of TAP-Win32 Provider V9 netwerkadapters te installeren, omdat er geen expliciete informatie over het programma is. Annuleer dergelijke aanbiedingen en controleer of er geen twijfelachtig programma is dat deze meldingen genereert.

Nawerkingen van Adware

Zodra het OpenVPN-technologieën-virus is geïnstalleerd, begint het advertenties van derden te genereren. De service heeft samengewerkt met een aantal externe partijen, dus het is geen verrassing dat het hun producten en websites promoot in de advertenties die het genereert. Het doel is echter om het aantal van deze advertenties zo hoog mogelijk te houden omdat hoe meer advertenties de adware genereert, hoe meer kansen er zijn voor de gebruikers om erop te klikken en winst te genereren. Om deze reden is TAP Provider V9 voor advertenties van Private Tunnel vaak erg opdringerig.

Wees niet verbaasd als de pop-ups, banners, in-teksten en andere soorten advertenties op uw pc terechtkomen. Het komt allemaal omdat uw computer is geïnfecteerd door een adwarevirus. In dat geval moet u de browser sluiten en onmiddellijk een scan van uw computer uitvoeren met een gerenommeerd antivirusprogramma. We raden hiervoor ReimageIntego of Malwarebytes aan. Het verwijdert TAP Provider V9 voor Private Tunnel binnen een paar minuten.

We moeten u ook waarschuwen dat weergegeven advertenties hun gebruikers niet noodzakelijkerwijs naar de aangegeven bronnen leiden. Met andere woorden, het is niet zeker dat u na het klikken op een advertentie naar een website voor online-elektronica gaat. Die biedt u een bijna-te-goed-om-waar-te-zijn-deal voor het kopen van een smartphone of een computer.

U moet de eliminatie niet uitstellen, omdat de adware de prestaties van uw browser negatief beïnvloedt. Houd er bovendien rekening mee dat de pop-ups u mogelijk kunnen omleiden naar scams op browsersoftware of op schadelijke sites. Negeer daarom de omleidingen die zijn veroorzaakt door TAP Provider V9 voor Private Tunnel niet en ga verder met het verwijderen van de adware.

Afbeelding die de driver voor TAP Provider V9 voor Private Tunnel illustreert.Als u meldingen ziet om TAP Provider V9 voor Private Tunnel te installeren, annuleert u deze. Maak dan ook uw browser schoon.

Oplichters gebruiken dezelfde distributietechnieken

De distributiemethoden van adware-programma's zijn al lang bekend voor de beveiligingsexperts. Toch zijn de reguliere gebruikers meestal niet op de hoogte van de manieren waarop potentieel ongewenste programma's in hun computer kunnen sluipen.

Merk op dat de TAP-provider V9 voor Private Tunnel-kaping niet kan plaatsvinden zonder uw medewerking. Als u dit programma op uw computer ziet, is de kans groot dat u het per ongeluk hebt geïnstalleerd op uw computer, samen met andere freeware- of shareware-programma's.

Als uw computer nog steeds virusvrij is, moet u dat zo houden door een betrouwbaar antivirussoftware aan te schaffen en regelmatig systeem-scans uit te voeren. Het is ook belangrijk om nieuwe programma's te installeren via de “Geavanceerde” installatie-modus. Op dezelfde manier zult u in staat zijn om PUP’s op tijd te herkennen. Laten we doorgaan met de verwijderopties wat betreft TAP Provider V9 voor Private Tunnel.

U moet TAP Provider V9 van uw pc verwijderen

Als u al genoeg hebt van de advertenties die u aanbieden om TAP Provider V9 en vergelijkbare pop-upberichten te installeren, raden we u aan om een ​​volledige systeemscan uit te voeren met een betrouwbare anti-spyware en verdachte programma's te verwijderen. Het zal het TAP Provider V9 voor Private Tunnel-virus automatisch verwijderen en de hele procedure duurt slechts enkele minuten.

U moet echter onthouden dat uw antivirus moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie om alle ongewenste bestanden op uw pc te kunnen detecteren. Natuurlijk kunt u ook proberen de bijbehorende bestanden handmatig te verwijderen; Houd er echter rekening mee dat deze bestanden mogelijk moeilijk te detecteren zijn.

Als u denkt dat u voldoende ervaring hebt om deze PUP handmatig te verwijderen, kunt u een handleiding volgen die is opgesteld door onze experts voor de verwijdering van TAP-provider V9 for Private Tunnel. In dit geval moet u onderstaande stappen uitvoeren en ook de Taakplanner openen om KMSpico, AutoKMS of soortgelijke items te stoppen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele TAP Provider V9 for Private Tunnel advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Windows systems

Als u TAP Provider V9 uit Windows wilt verwijderen, verwijdert u KMSpico, AutoKMS en soortgelijke items. Bepaal vervolgens welke van uw browsers worden beïnvloed en stel ze ook opnieuw in.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar TAP Provider V9 for Private Tunnel en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar TAP Provider V9 for Private Tunnel of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar TAP Provider V9 for Private Tunnel en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de TAP Provider V9 for Private Tunnel verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel advertenties uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou TAP Provider V9 for Private Tunnel uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier TAP Provider V9 for Private Tunnel en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van TAP Provider V9 for Private Tunnel. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Google Chrome

Volg de onderstaande stappen om vervelende extensies uit Chrome te verwijderen.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier TAP Provider V9 for Private Tunnel en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van TAP Provider V9 for Private Tunnel. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder TAP Provider V9 for Private Tunnel van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar TAP Provider V9 for Private Tunnel of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van TAP Provider V9 for Private Tunnel te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de TAP Provider V9 for Private Tunnel register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen