Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Svpeng virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Svpeng virus is een gevaarlijke ransomware, die midden 2014 ontworpen werd. Het werd ongeveer een jaar geleden uitgebracht door Russische hackers die dit virus gebruikten om mensen hun bankgegevens te stelen. Gedurende die tijd gedroeg het zich als een trojaans paard dat scammers hielp om duizenden dollars te stelen door het tonen van nep aanmeldpagina’s van financiële instellingen. Volgens het laatste nieuws echter werd er recentelijk een ransomware functie en phising capaciteiten toegevoegt aan deze dreiging. Dit betekent dat het Svpeng virus nu in staat is om de pc te blokkeren, met behulp van je foto’s, en je kan intimideren tot het betalen van een FBI boete. Het heeft reeds pc’s in de V.S., het Vereningd Koninkrij, Zwitserland, Duistland en India geïnfecteerd. Alsjeblieft blijf weg van deze bedreiging en betaal de boete NIET!

Hoe kan het Svpeng virus mijn pc infecteren?

Svpeng wordt verspreid met behulp van nep Flash updates, spam en illegale programma’s. Weet dat het gemakkelijk Windows en Andoid systemen kan gijzelen zonder enige waarschuwing. Zodra dat het een apparraat infiltreert toont het een verzonnen scan en blokkeert het systeem. Hierna zal het een nep bericht tonen dat melding maakt van het illegaal bezoeken van pornografische sites of het gebruik van verboden inhous en vraagt het je een boete te betalen van $200 of $500. Gelijkaardig aan vorige ransomwares, vraagt het Svpeng virus om deze betaling te doen via MoneyPak wat je kan vinden in Walmart, Fred Mayer, kmart en andere supermarkten. Slachtoffers kunnen ook hun foto zien die genomen werd met behulp van de camera van het geïnfecteerde apparaat. Laat u alsjeblieft niet beetnemen door deze truckjes want je kan makkelijk geld verliezen. Om je machine te herstellen moet je het Svpeng virus van je systeem verwijderen.

Hoe het Svpeng virus verwijderen?

Laat alsjeblieft het Svpeng virus NIET op je pc of ander apparaat staan want het kan gebruikt worden voor allerlei kwaadaardige activiteiten. Dit virus kan gemakkelijk het verlies van je persoonlijke informatie, geld, enz…, veroorzaken. Als je de pc wenst te herstellen scan hem dan met Reimage of Malwarebytes Malwarebytes om zeker te zijn dat je computer geen virussen meer heeft.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Svpeng virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Svpeng virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes
Svpeng virus snapshot
Svpeng virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen