Gevaarlijkheidsmeter:  
  (12/100)

Haal Radiospick.net weg (Verwijdering Instructies) - Gratis Handleiding

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

Radiospick is een schadelijke website die wordt gebruikt om mensen af te persen zodat ze hun persoonlijke gegevens overhandigen

Afbeelding van Radiospick

Radiospick is een onbetrouwbare website met een op abonnementen gebaseerde service voor muziek. Hij is echter ook toegevoegd aan een adware-programma dat na de infiltratie valse advertenties op de apparaten van gebruikers veroorzaakt. Adware-programma's worden gemaakt om verkeer te leveren om websites te linken en op die manier winst te genereren voor de ontwikkelaars.

Doorgaans leveren Radiospick.net-advertenties een valse boodschap op waarmee gebruikers The new iPhone X for $1 of andere dure geschenken kunnen krijgen. Het kan andere soorten advertenties opleveren, zoals pop-ups, deals, aanbiedingen, banners, kortingen en andere ongewenste inhoud, die doorgaans irrelevant is voor de gebruiker en valse software, nep-updates en andere zeer verdachte inhoud promoten.

Ontwikkelaars van adware doen veel moeite om de producten en diensten van aangesloten partijen te promoten. Laat criminelen geen geld verdienen ten koste gaan van uw aangetaste Google Chrome of een andere browser en het Radiospick-virus onmiddellijk verwijderen!

Personen die rechtstreeks naar de radiospick-website worden doorgestuurd, komen misschien in de verleiding om het aanbod te accepteren om te starten aan een ​​proef met de service. De proef wordt aangeboden voor slechts $ 1 (dit wordt gedaan om creditcardgegevens te verkrijgen) en duurt drie dagen. Daarna wordt op de bankrekening van de slachtoffers € 49 maandelijks in rekening gebracht.

De informatie over het annuleren van services is nogal obscuur en er zijn veel onduidelijke uitspraken over. Gebruikers begrijpen dus gewoon niet hoe het werkt en het abonnement wordt automatisch voortgezet. Helaas is het niet mogelijk om al het geld terug te storten dat al in rekening is gebracht.

Als u een muziekstreamingservice wilt gebruiken, moet u kiezen voor een veilig en legitiem programma. Het is niet alleen goedkoper, maar u kunt er zeker van zijn dat persoonlijke gegevens zoals bankrekeninggegevens privé blijven en niet worden misbruikt. Het gebruik van dubieuze diensten zoals degene die aangeboden wordt door Radiospick is nooit een goed idee, vooral omdat ze bedrieglijke tactieken gebruiken om gebruikers te verleiden om zich te abonneren.

De meest bedreigende eigenschap van het Radiospick-virus zijn de omleidingsstrends. Adware is een typisch onschadelijk stukje software dat computerbestanden niet rechtstreeks beschadigt. De omleiding naar twijfelachtige domeinen kan echter de veiligheid van de computer in gevaar brengen en deze met vervelende malware infecteren.

Daarom, als u bent omgeleid naar een verdachte website of per ongeluk op een advertentie hebt geklikt, sluit u uw browser dan onmiddellijk. Vergeet niet dat adware mogelijk extra componenten op uw pc installeert zonder daar toestemming voor te vragen; vandaar dat u een volledige verwijdering van Radiospick moet uitvoeren met behulp van anti-spyware software, zoals ReimageIntego.

Vertoning van Radiospick.netRadiospick.net-advertenties komen misschien uit het niets. Een adware-programma dat deze advertenties veroorzaakt, moet zo snel mogelijk worden verwijderd

Kies voor de geavanceerde software-installatiemodus om adware te vermijden

Beveiligingsexperts van viruset.no merkten op dat gebruikers meestal niet weten hoe adware en andere PUP's hun machines binnenkomen. Ontwikkelaars van ongewenste apps zijn zich daar absoluut van bewust en profiteren van softwarebundeling om ongewenste applicaties op nietsvermoedende gebruikerscomputers te installeren. U kunt echter infiltratie van MOP's voorkomen door de volgende tips te volgen:

 • Voordat u een onbekend programma installeert, moet u dit online lezen. De verstrekte informatie zal u helpen om te beslissen of u de toepassing kunt vertrouwen of niet;
 • Kies indien mogelijk altijd legitieme downloadbronnen. Domeinen van derden kunnen kwaadwillende installatieprogramma's verbergen;
 • Kies bij het installeren van freeware altijd voor de Geavanceerde/Aangepaste-instellingen in plaats van de Aanbevolen/Standaard-instellingen;
 • Afmelden voor eventuele extra componenten door te klikken op vooraf aangevinkte selectievakjes;
 • Haast u nooit bij het installeren en lees het EULA/Privacybeleid zorgvuldig door;
 • Vermijd het bezoeken van websites met dubieuze inhoud (sites voor volwassenen, gratis online gamen, online daten en dergelijke).

Elimineer de Radiospick.net-adware voorgoed

Om Radiospick en de bijbehorende omleidingen of pop-ups te verwijderen, moet u ofwel een robuuste beveiligingssoftware gebruiken of het virus handmatig verwijderen.

Automatische verwijdering van Radiospick.net wordt aanbevolen aan gebruikers die niet bekend zijn met computers en hun processen. Om door te gaan, download en installeer gewoon een anti-malware programma en houdt het up-to-date. Voer vervolgens een volledige systeemscan uit.

Als u een handmatige Radiospick-verwijdering wilt uitvoeren, volgt u onze stapsgewijze handleiding onder dit artikel op. De ongewenste app kan echter opnieuw verschijnen als u deze procedure verkeerd uitvoert. Wees dus oplettend tijdens het doorlopen van de stappen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Radiospick.net Verwijdering Handleiding:

Verwijder Radiospick.net van Windows systems

Volg deze stappen om Radiospick van Windows OS te verwijderen. Zorg ervoor dat u alle vermeldingen verwijdert waar u zich niet meer van herinnert dat u ze heeft toegevoegd aan uw pc-systeem of die de ontwikkelaar niet aanbiedt.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Radiospick.net en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Radiospick.net en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Radiospick.net van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Radiospick.net of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Radiospick.net van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Radiospick.net en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Radiospick.net verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Radiospick.net van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Radiospick.net uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Radiospick.net van Mozilla Firefox (FF)

Reset de Mozilla Firefox-instellingen naar de standaardinstellingen na het uitvoeren van de PUP-uitroeiing.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Radiospick.net en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Radiospick.net. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Radiospick.net van Google Chrome

Gebruik de volgende handleiding om irritante omleidingen in de Chrome-browser te corrigeren. We raden ten zeerste aan de webbrowser opnieuw in te stellen om deze in de vorige staat te verversen.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Radiospick.net en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Radiospick.net. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Radiospick.net van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Radiospick.net of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Radiospick.net te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Radiospick.net register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen