Gevaarlijkheidsmeter:  
  (48/100)

Verwijder Politie virus

| Het type: Valse antispyware

Politie Virus is een gevaarlijke cyber dreiging, een scherm locker, die probeert om gebruikers de uitgevonden boete te betalen voor hun ‘illegale’ misdaden. Deze bedreiging is ontworpen voor Nederland, dus het gebruik van dit land taal. Merk op dat er veel andere uitvoeringen Politie Virus (zoals Buma Stemra Politie virus) dat tot een algemeen bekende groep ransomwares die Ukash genoemd. Zodra ze binnen het systeem, nemen ze het systeem van de hele computer en zet deze neer met hun misleidende alert, waarin de namen van gouvernementele organisaties zijn verwerkt, geeft het slachtoffer het IP-adres en geeft de misleidende informatie. Zij stelt zoiets: ‘Uw-computer is vergrendeld’. In plaats van vallen voor Politie Virus of andere Ukash virus, in gedachten te houden dat ze niets te maken hebben met Nederland politie en moet worden genegeerd. U moet Politie Virus zodra u begint te zien zijn misleidend alert.

HOE KAN IK BESMET RAKEN MET HET Politie Virus?

Politie Virus wordt gedistribueerd door Trojaans paard dat een voordeel van alle beveiliging wordt gevonden duurt. Typisch, het komt in de PC samen met freeware, shareware, spam e-mails en andere bestanden die zijn geïnfecteerd met deze trojan. Eenmaal binnen en actief is, begint haar activiteiten met deze nep alert claimen ‘Uw-computer is vergrendeld. Illegaal gedownloade Muziek Stukken ‘. Typisch, naar andere Ukash bedreigingen, gebruikt de taal van het slachtoffer (Nederland in dit geval) om ervoor te zorgen de gebruiker denken dat hij echt een deal met een lokale overheidsinstantie heeft. Door het blokkeren van de slachtoffers van het krijgen van online en het bereiken van hun bestanden, deze oplichterij probeert ze de boete te betalen. We raden niet aan die 50 euro te betalen, omdat dit zal niet helpen om uw machine te ontgrendelen. Als u de hulp in deze, blijft het lezen van de post.

HOE VERWIJDER IK HET POLITIE VIRUS?

Wanneer het proberen om Politie virus te verwijderen, zult u merken dat u geblokkeerd van het krijgen op het internet en dat is het belangrijkste wat, want je zult niet capapble om anti-malware programma te downloaden en geïnfecteerde bestanden uit het systeem te verwijderen. Echter, als je de internetverbinding op uw computer hebt, download SpyHunter 5Combo Cleaner of Reimage dat zal geïnfecteerde bestanden van uw computer.If verwijderen die u geblokkeerd, volgt u de volgende opties:

* Flash drive methode:

  1. Neem een ​​andere machine en gebruik deze om SpyHunter 5Combo Cleaner of andere gerenommeerde anti-malware programma te downloaden.
  2. Update het programma en in het USB-station of eenvoudige CD.
  3. In de tussentijd, start uw geïnfecteerde machine om Veilige modus met opdrachtprompt en stok USB-drive in.
  4. Herstart de computer besmet met Ukash virus opnieuw en voer een volledige systeemscan uit.

* Gebruikers die besmet zijn met Ukash virussen mogen andere accounts op hun Windows-systemen te openen. Als een van deze rekeningen heeft administrator rechten, moet je in staat zijn om anti-malware programma te starten.

* Probeer de Flash om uw ransomware stop-functie te maken als bedoeld ontkennen. Om de Flash uit te schakelen, gaat u naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Na dat te doen, voert u een volledige systeemscan uit met anti-malware programma.

* Handmatig Ukash het verwijderen van virussen (speciale vaardigheden nodig!):

  • Reboot je besmet PC ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ om Ukash virus uit te schakelen (dit zou moeten werken met alle versies van deze dreiging)
  • Uitvoeren Regedit
  • Zoeken naar WinLogon reacties en neer alle bestanden die niet zijn explorer.exe of blanco te schrijven. Vervang ze door explorer.exe.
  • Zoek het register voor deze bestanden je hebt opgeschreven en verwijder de registersleutels te verwijzen naar de bestanden.
  • Start en voer een volledige systeemscan uit met updated SpyHunter 5Combo Cleaner de nog overblijvende virus bestanden.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Politie Virus snapshot
Politie Virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-politie-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen