Gevaarlijkheidsmeter:  
  (48/100)

Verwijder Politie virus

| Het type: Valse antispyware

Politie Virus is een gevaarlijke cyber dreiging, een scherm locker, die probeert om gebruikers de uitgevonden boete te betalen voor hun ‘illegale’ misdaden. Deze bedreiging is ontworpen voor Nederland, dus het gebruik van dit land taal. Merk op dat er veel andere uitvoeringen Politie Virus (zoals Buma Stemra Politie virus) dat tot een algemeen bekende groep ransomwares die Ukash genoemd. Zodra ze binnen het systeem, nemen ze het systeem van de hele computer en zet deze neer met hun misleidende alert, waarin de namen van gouvernementele organisaties zijn verwerkt, geeft het slachtoffer het IP-adres en geeft de misleidende informatie. Zij stelt zoiets: ‘Uw-computer is vergrendeld’. In plaats van vallen voor Politie Virus of andere Ukash virus, in gedachten te houden dat ze niets te maken hebben met Nederland politie en moet worden genegeerd. U moet Politie Virus zodra u begint te zien zijn misleidend alert.

HOE KAN IK BESMET RAKEN MET HET Politie Virus?

Politie Virus wordt gedistribueerd door Trojaans paard dat een voordeel van alle beveiliging wordt gevonden duurt. Typisch, het komt in de PC samen met freeware, shareware, spam e-mails en andere bestanden die zijn geïnfecteerd met deze trojan. Eenmaal binnen en actief is, begint haar activiteiten met deze nep alert claimen ‘Uw-computer is vergrendeld. Illegaal gedownloade Muziek Stukken ‘. Typisch, naar andere Ukash bedreigingen, gebruikt de taal van het slachtoffer (Nederland in dit geval) om ervoor te zorgen de gebruiker denken dat hij echt een deal met een lokale overheidsinstantie heeft. Door het blokkeren van de slachtoffers van het krijgen van online en het bereiken van hun bestanden, deze oplichterij probeert ze de boete te betalen. We raden niet aan die 50 euro te betalen, omdat dit zal niet helpen om uw machine te ontgrendelen. Als u de hulp in deze, blijft het lezen van de post.

HOE VERWIJDER IK HET POLITIE VIRUS?

Wanneer het proberen om Politie virus te verwijderen, zult u merken dat u geblokkeerd van het krijgen op het internet en dat is het belangrijkste wat, want je zult niet capapble om anti-malware programma te downloaden en geïnfecteerde bestanden uit het systeem te verwijderen. Echter, als je de internetverbinding op uw computer hebt, download SpyHunter 5Combo Cleaner of ReimageIntego dat zal geïnfecteerde bestanden van uw computer.If verwijderen die u geblokkeerd, volgt u de volgende opties:

* Flash drive methode:

 1. Neem een ​​andere machine en gebruik deze om SpyHunter 5Combo Cleaner of andere gerenommeerde anti-malware programma te downloaden.
 2. Update het programma en in het USB-station of eenvoudige CD.
 3. In de tussentijd, start uw geïnfecteerde machine om Veilige modus met opdrachtprompt en stok USB-drive in.
 4. Herstart de computer besmet met Ukash virus opnieuw en voer een volledige systeemscan uit.

* Gebruikers die besmet zijn met Ukash virussen mogen andere accounts op hun Windows-systemen te openen. Als een van deze rekeningen heeft administrator rechten, moet je in staat zijn om anti-malware programma te starten.

* Probeer de Flash om uw ransomware stop-functie te maken als bedoeld ontkennen. Om de Flash uit te schakelen, gaat u naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Na dat te doen, voert u een volledige systeemscan uit met anti-malware programma.

* Handmatig Ukash het verwijderen van virussen (speciale vaardigheden nodig!):

 • Reboot je besmet PC ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ om Ukash virus uit te schakelen (dit zou moeten werken met alle versies van deze dreiging)
 • Uitvoeren Regedit
 • Zoeken naar WinLogon reacties en neer alle bestanden die niet zijn explorer.exe of blanco te schrijven. Vervang ze door explorer.exe.
 • Zoek het register voor deze bestanden je hebt opgeschreven en verwijder de registersleutels te verwijzen naar de bestanden.
 • Start en voer een volledige systeemscan uit met updated SpyHunter 5Combo Cleaner de nog overblijvende virus bestanden.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Politie Virus snapshot
Politie Virus snapshot

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-politie-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

 1. Wil vanZiel zegt:
  oktober 31st, 2012 at 4:15 pm

  Politievirus of ukash-virus is eenvoudig te omzeilen met de ctrl-alt-del toetsen om de programmanager van windows in te schakelen. Het virus programma wordt geladen nadat je aangemeld bent in Windows. Als je voor die tijd een aantal keren op de genoemde toetsen hebt gedrukt, kan het virus daar op een of andere manier niet omheen.
  Doe dan het volgende:
  1. download spyhunter op een schone pc
  2. laat spyhunter het virus opsporen, alleen opsporen anders kost het €30,-
  3. kijk om welke bestanden het gaat in het spyhunter-scherm
  4. gooi de bestanden weg met de windows-verkenner.
  5. update je java en adobe-reader en niet te vergeten de virusscanner.
  Overigens hadden AVG en Kaspersky het virus niet gedetecteerd.

 2. Michael B zegt:
  december 14th, 2012 at 12:58 pm

  Ik heb nu voor de 2de keer last van het virus, de eerste keer heb ik het zonder problemen kunnen oplossen met de avg rescue cd, deze keer vind deze het virus niet meer om 1 of andere reden, een nieuwe versie of dergelijke? als iemand hier een oplossing voor weet zou die mij deze dan kunnen melden, bedankt bij voorbaat

 3. Sammietje zegt:
  februari 27th, 2013 at 6:00 pm

  Ik heb er ook last van, en ze hebben een foto genomen van mij via mijn webcam. Ik wil ze weg hebben!!

  help!!!!

 4. Bert zegt:
  februari 8th, 2014 at 12:05 pm

  ik had er ook last van 04-02-2014 heb toen ’n paar keer allerlij toetsen ingedrukt en kreeg
  3 opties doorgaan met windows of opniew opstarten of fabrieks instellingen nou hij was
  de hele dag bezig maar ben de virus wel kwijt dit alles onder windows 8.

 5. M. V zegt:
  maart 1st, 2014 at 12:29 am

  !!! WERKENDE SIMPELE TIPS OVER HET VERWIJDEREN VAN DE BLOKKADE, KOST U MAXIMAAL 5 MINUTEN TIJD !!!

  ik heb het politievirus al meer dan 20 keer te pakken gehad en ik heb via een simpele manier de zogenaamde blokkade weten te omzeilen. Het gaat als volgt : druk CTRL+ALT+Delete tegelijk in, als het goed is komen er dan verschillende opties te staan, neem de optie : taakbeheer starten.
  u doet de blokkade nu als volgt verwijderen : selecteer de betreffende browser, druk als volgt op ”taak beeindigen”, Uw browser wordt op dat moment gesloten en dan is de blokkade verdwenen, het kan terugkomen maar dat komt omdat het politievirus in willekeurige links verstopt zit, om zo een voorval te voorkomen dat u het nog een keer gebeurd raad ik u aan deze websites met de betreffende link te vermijden, zo komt het politievirus die dagelijks veel slachtoffers maakt niet nog eens in uw beeld te staan.

  Deze handelingen werken in ieder geval op : Computers/laptops met Windows 7, Windows XP (ook DMV Taakbeheer)

  Voorkom onnodige kosten en volg deze handelingen op die mij telkens als ik het virus binnenhaal maar 3 minuten van mijn leven kosten om de blokkade te omzeilen, u kunt de beste virusscan hebben : het komt nog op bepaalde manieren binnen!, u kunt bij een blokkade direct in de stress raken en uw computerreparateur opbellen en onnodig geld uitgeven aan voorrijkosten/reparatiekosten maar u kunt ook deze simpele handelingen doen, het werkt !

Uw mening aangaande Politie Virus