Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

Haal Junk Cleaner weg (Verwijdering Handleiding) - sep 2017 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Systeemtools

Wat is Junk Cleaner?

Junk Cleaner

Junk Cleaner is een legitieme toepassing die reeds door honderden internet gebruikers werd geïnstalleerd. De meeste van hen hebben het echter al na twee weken verwijdert. Waarom? Het antwoord is simpel. Het is een irritante toepassing die niets doet op je pc tot je betaald voor zijn licensie.

Het programma beweetrt in staat te zijn de prestaties van je pc te verbeteren door het detecteren en verwijderen van junk bestanden. Zodra het geïnstalleerd is lanceert het zijn scanner, voert een volledige systeemscan uit en toont je het scanresultaat in een lijst met de gedetecteerde junk betanden.

Dit programma werkt echter op een misleidende manier om goedgelovige mensen geld afhandig te maken omdat je voor het verwijderen van de 'junk' een aanzienlijk bedrag moet neertellen voor de premium versie van het Junk Cleaner virus. We raden je ten zeerste aan om zijn licensie NIET te kopen aangezien dit optimalisatie hulpmidddel enkel in staat is een klein deeltje van de slechte registerwaarden en junk “bestanden” te detecteren, en waarvan de verwijdering de prestaties van je pc NIET verbeteren.

Denk trouwens steeds tweemaal na voor je betaald aan verdachte derden want je kunt onbewust je kredietkaart gegevens onthullen aan cyber criminelen. Voor het geval Junk Cleaner omleidingen naar de officiële site reeds begonnen zijn met je online activiteiten te verstoren, moet je ervoor zorgen dat je deze potentieel ongewenste toepassing (POT) zonder verwijl verwijdert.

De meest betrouwbare manier om dit te doen is door een volledige systeemscan uit te voeren met een degelijke anti-malware, zoals Reimage.

Junk Cleaner

Hoe kan Junk Cleaner mijn pc gijzelen?

Natuurlijk werd Junk Cleaner optimizer niet zonder reden gecategoriseerd als een potentieel ongewenste toepassing (POT). Men is te weten gekomen dat het verspreid wordt via software bundels als een browser add-on of plug-in. Gelukkig kan je software pakketten ontbinden en enkel de freeware overhouden die je wil installeren.

Om echter te zien wat er allemaal meekomt moet je het volledige installatieproces aandachtig volgen. Het is als eerste zeker vereist om te kiezen voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie en te zoeken naar vinkjes die standaard 'optionele downloads' promoten.

Natuurlijk kan de door jou gekozen freeware ook geen potentieel ongewenste toepassingen bevatten. De kans om software in een bundel te downloaden is echter even groot. Controleer dus elke freeware en deselecteer Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings, en andere verdachte apps.

Sommige gebruikers van Junk Cleaner beweren dat het ook een irritant pop-up bericht kan tonen met als label 'Junk Cleaner', dat 'verschijnt in het midden van het scherm en niet verplaatst of verwijdert kan worden. Het verschijnt niet in de programmalijst. Het lijkt verbonden te zijn aan een waarschuwing die een externe malware aanval toont. De melding bevat ook een telefoonnummer dat toebehoort aan derden, genoemd pandaje.' 

Hoe het Junk Cleaner virus verwijderen?

Junk Cleaner kan het besturingssysteem van je pc geen schade toedienen. Het kan je echter wel misleiden tot het uitgeven van je geld aan een nutteloos programma dat op geen enkle manier de prestaties van je pc kan verbeteren. Als je het reeds geïnstalleerd hebt kan je het verwijderen aan de hand van deze handleiding:

Klik op Start → Controle Paneel → Programma's en Eigenschappen (als je Windows XP gebruikt, klik op Toevoegen/Verwijderen Programma's).
Zoek hier naar Junk Cleaner.
Verwijder het samen met andere dubieuze programma's.
Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren.

Voor het automatisch verwijderen van Junk Cleaner raden we je aan om Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-junk-cleaner.html

Verwijdering gidsen in andere talen