Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Instant Support advertenties (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

Support-ads lijkt een betrouwbare app te zijn, maar dat is het niet

Instant Support ads

Als u verdachte advertenties op uw browser en onbekende processen op de proceslijst heeft zien verschijnen, zou u moeten weten dat het InstantSupport-virus uw systeem heeft geïnfiltreerd.

Zelfs als u er zeker van bent dat u het niet heeft geïnstalleerd, moet u uw computer controleren op adware en soortgelijke PUP's omdat ze actief zijn verspreid in een bundel samen met andere software. Deze applicatie wordt door de meeste pc-beveiligingsdeskundigen getypeerd als adware en als een mogelijk ongewenst programma. We hebben dit rapport opgesteld over de Instant Support-toolbar om u te informeren over wat het doel is van dit programma en we zullen ook instructies geven over hoe u het van uw computer kunt verwijderen.

Waarom u het Instant Support-virus niet zou moeten vertrouwen?

Zoals we al eerder hebben vermeld, kan deze app totaal onopvallend in uw computersysteem sluipen, en zodra het datheeft gedaan, zal het zijn extensies installeren in uw webbrowser. Het maakt ook niet uit welke internet browser u wilt gebruiken: Google Chrome, Internet Explorer of Mozilla Firefox, deze adware zal ze allemaal beïnvloeden.

Instant Support doet zich voor als een voordelige computertechnische ondersteuner, maar u moet niet vertrouwen op de beschrijving van deze app. De Instant Support-extensies sturen u allerlei pop-upberichten die u er voor zullen zorgen dat u twijfelt over de toestand van uw computer. In het algemeen claimen ze het volgende:

Onze Microsoft-getrainde technici staan ​​klaar om u te helpen bij het oplossen van al uw pc-problemen en meer.

Daarnaast bieden de Instant Support-advertenties u gratis hulp via deze telefoonnummers: (888) 693-5841 of (866) 818-5310, maar u moet deze nummers nooit bellen! Anders zult u geschokt raken over de hoogte van uw volgende telefoonrekening. Het Instant Support-personeel gaat met u over uw computer praten, maar u moet weten dat de minimale snelheid van dit supportnummer extreem hoog is.

We raden u aan om dergelijke pop-ups te negeren. Onthoud dat u dergelijke misleidende pop-ups kunt ontvangen die pc-ondersteuning bieden, niet alleen van het Instant Support-programma, maar ook van andere adware. Als u zich van dergelijke zinloze onderbrekingen wilt ontdoen, raden we u aan om ReimageIntego anti-malware te installeren, die InstantSupport en alle andere PUP's of mogelijke computerbedreigingen zal detecteren en elimineren.

Instant Support adsInstant Support-ads

Distributietechnieken van Instant Support:

De adware van Instant Support wordtsamen met andere freeware en shareware verspreid. Als u van tijd tot tijd gratis programma's van internet downloadt, moet u super voorzichtig zijn, omdat er een kans bestaat op het installeren van een gebundeld softwarepakket.

Ontwikkelaars van deze PUP zullen u niet informeren over de aanvullende toepassingen die aan uw downloadpakket zijn toegevoegd, en u er nooit van afweten, tenzij u het zelf controleert. Op het moment van schrijven van dit artikel werd kenbaar gemaakt dat het Instant Support-virus in een bundel wordt verspreidt samen met PC Accelerate.

Om meer te weten te komen over optionele downloads, moet u de juiste installatie-instellingen gebruiken. Sla dus de traditionele “standaard”, “basis” of “Reguliere” over en selecteer in plaats daarvan ofwel ''geavanceerd'' of “aangepast”.

Deze twee opties geven u de mogelijkheid om uw download te beheren, en om te selecteren welke programma's u wilt installeren en welke u wilt overslaan. U kunt ongewenste toepassingen afwijzen door het vinkje te verwijderen bij de suggestie om ze te installeren. Nu kunt u verder gaan en het installatieproces afronden.

Suggesties voor het verwijderen van Instant Support:

U kunt het Instant Support-virus verwijderen met of zonder een anti-spyware programma. U kunt deze PUP ook handmatig proberen te verwijderen. Hiervoor hebben we voor u stap-voor-stap verwijderinstructies vermeld onder dit artikel. Echter, als u een onervaren computergebruiker bent, kan het heel moeilijk zijn om alle besmette bestanden te detecteren die dit programma misschien diep in het systeem van uw computer verborgen heeft.

Om deze reden raden we ten zeerste aan om een ​​professioneel computerbeveiligingsprogramma te gebruiken dat alle verborgen junk-bestanden vindt en elimineert. U moet echter niet vergeten om alle antivirus-software regelmatig bij te werken. Anders kan het voorkomen dat sommige van de nieuwste versies van de virussen niet worden gedetecteerd. Meestal hebben geavanceerde antivirus-versiesvan tevoren al de automatische updatefunctie voor u ingeschakeld. Als dat niet het geval is, moet u die onmiddellijk inschakelen.

Als de functie is ingeschakeld maar uw antivirus lijkt verouderd, kunt u de virusdatabase automatisch bijwerken door de officiële website van uw antivirusprovider te bezoeken of door zelf een updateoptie in de applicatie te vinden. Een geüpdatet en volledig functioneel antivirusprogramma zorgt niet alleen voor het verwijderen van Instant Support, maar beschermt u ook in geval van realtime browsen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Instant Support advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder Instant Support van Windows systems

Als u probeert om de malware van Instant Support van uw computer te verwijderen, moet u zoeken naar PC Accelerate, PC Accelerate Pro en soortgelijke vermeldingen. We bevelen aan om ook die te verwijderen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Instant Support en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Instant Support en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Instant Support van Mac OS X systeem

Om de hernieuwde weergave van advertenties van Instant Support te voorkomen, moet u ook de bijbehorende componenten verwijderen. Er is aangetoond dat een van hen PC Accelerate is (ook wel bekend als PC Accelerate Pro).

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Instant Support of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Instant Support van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Instant Support en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Instant Support verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Instant Support van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Instant Support en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Instant Support. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Instant Support van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Instant Support en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Instant Support. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Instant Support van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Instant Support of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Instant Support te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-instant-support-ads.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Instant Support ads