Verwijder TradeAdExchange virus (Gratis Instructies)

door Jake Doevan - - | Het type: Vervelende reclame

Alsjeblieft help me een computer probleem oplossen! Ik ontvang continu advertenties door TradeAdExchange. deze verdachte aanbiedingen duiken constant op in pop-up vensters en stellen me voor om software bij te werken of om nieuwe, onbekende programma’s, gratis te installeren. Ik denk niet dat ik zulke aanbiedingen mag vertrouwen, correct? Wat kunt u mij vertellen over mijn probleem?

Algemene informatie over TradeAdExchange:

De TradeAdExchange hijacker is een computer parasiet die je surf ervaring ernstig kan verzieken. Het is een potentieel ongewenste toepassing (POT), die meestal gericht is op het installeren van extensies op de computer van zijn slachtoffers. Zodra het dit doet begint het onmiddellijk met zijn opdringerige activiteiten. Deze adware verstuurd meestal pop-up of nieuw tabblad advertenties als je surft op het net.

Meestal verschijnen TradeAdExchange advertenties als je klikt op willekeurige links en nieuwe tabbladen opent. deze meldingen bieden meestal aan om computer programma’s of updates gratis te installeren. Meestal wordt voorgesteld om de Java of Adobe Flash spelers bij te werken. Meer nog als je geïnfecteerd bent met het TradeAdExchange virus, kan je te maken krijgen met omleidingen naar verdachte domeinen. Wees voorzichtig daar beveiligingsfirma’s beweren dat deze dubieuze software vaak gevaarlijke software of zelfs malware promoot. Het spreekt voor zich dat je GEEN dubieuze software mag installeren. Niemand kan je garanderen dat je een veilig programma krijgt, dus waarom het risico lopen?

Om deze dubieuze toepassing die door computer gebruikers “Trade Exchange”, “Trade en exchange”, enz. genoemd wordt volledig te verwijderen, raden computerexperten aan om een automatische methode te kiezen. Wij raden aan om een anti-malware programma te installeren, bijvoorbeeld, ReimageIntego, wat in staat is om je systeem te scannen en gevaarlijke computer dreigingen die zich diep op je systeem bevinden te vinden en te verwijderen.

TradeAdExchange adware displaying dangerous suggestions to install questionable software

Hoe kan ik geïnfecteerd worden met TradeAdExchange?

Dit dubieuze programma kan je pc op een geniepige manier infiltreren en dit mag NIET getolereerd worden. De TradeAdExchange hijack gebeurt meestal als je bepaalde regels voor het installeren van software niet volgt. Deze en andere kritieke computer programma’s worden meestal verspreid als bijlagen aan andere freeware of shareware, het is dus zeer belangrijk om voorzichtig te zijn bij het installeren van zulke programma’s. We hebben een paar tips om software correct te installeren:

 1. Download software alleen van op betrouwbare en veilige internet bronnen. Als je neit zeker bent dat de pagina met de download link te vertrouwen is, lees dan feedback van gebruikers op verschillende internet fora.
 2. Zofra het gedownload is moet je het programma aandachtig installeren. Lees alles wat getoond wordt door de installer en negeer de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid niet. Deze documenten onthullen meestal informatie over het bevatten van bijkomende apps van derden of niet.
 3. Kies de correcte installatiemethode. Deselecteer de traditionele Basis/Standaard installatie optie en kies voor de Aangepaste of Geavanceerde installatiemethode. Zie je, de traditionele methodes verbergen meestal akkoorden om bijkomende optionele downloads te installeren als deze er zijn. De twee andere methodes laten gebruikers toe om deze akkoorden uit te vinken.

Als je gemerkt hebt dat de TradeAdExchange malware je computer reeds heeft aangevallen en je nu stoort tijdens het surfen, verlies dan geen tijd meer en zoek naar een oplossing voor dit probleem. Als je het TradeAdExchange virus wilt verwijderen, lees dan verder op pagina 2.

Hoe deze misleidende toepassing verwijderen?

Het TradeAdExchange virus kan makkelijk en snel verwijdert worden met een professioneel malware verwijdering hulpmiddel. Onder deze tekst kan je lijst met aanbevolen programma’s vinden. er is ook nog een andere manier waarop je Trade Ad Exchange kan verwijderen. Je kan proberen om het manueel te verwijderen, alhoewel pc beveiligingsexperten aanraden om deze methode enkel te gebruiken als je een ervaren computer gebruiker bent. Anders kan je misschien ongewenste onderdelen op je pc laten staan, die in de toekomst voor problemen kunnen zorgen. De manuele TradeAdExchange verwijderingshandleiding kan je echter ook onder dit artikel vinden. Laat het ons weten als je problemen ondervond bij het verwijderen van deze POT – ons ondersteuningsteam staat steeds klaar om te helpen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele TradeAdExchange virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder TradeAdExchange van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder TradeAdExchange en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar TradeAdExchange en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder TradeAdExchange van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar TradeAdExchange of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder het TradeAdExchange virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou TradeAdExchange uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder TradeAdExchange van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier TradeAdExchange en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van TradeAdExchange. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder TradeAdExchange van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier TradeAdExchange en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van TradeAdExchange. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder TradeAdExchange van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar TradeAdExchange of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van TradeAdExchange te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de TradeAdExchange register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen