Haal FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld weg

FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld Verwijdering Handleiding

Wat is FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld?

FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld is een neppe nederlandse waarschuwing die je moet negeren. Als je het ziet zou je moeten weten dat je besmet bent door een versie van de FBI virus. Dit soort virussen valt computers aan in de vermelde regio’s. Terwijl de FBI een organisatie is die tot de Verenigde Staten behoort. Nu blijkt het dat de scammers het zelf al niet meer uitmaakt. Ze verwachten dat mensen voor hun valstrikken zullen vallen en dat het geld zal opbrengen. Om ervoor te zorgen dat de pc gebruiker geld betaald zal FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld eerst je hele computer vergrendelen en je connectie met het internet verwijderen. Daarna zal het je hele bureaublad bedekken met een waarschuwing die tot de details is gemaakt. Ze gebruiken het FBI logo, laten je IP adress zien, Wat voor pc je hebt en nog meer informatie. Deze waarschuwing zal verschillende illegale activiteiten melden zoals: pornografisch materiaal dat je gebruikt hebt of het verspreiden van spam. Ze zullen en boete vragen om je computer terug vrij te maken. Aub, doe dit nooit! In plaats van het te betalen kan je beter FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld virus verwijderen.

Hoe kan ik besmet raken met FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld?

FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld zal je computer binnen sluipen zonder dat je het merkt. Gelijkend tot andere ransomwares zal zijn verspreiding liggen op spam, illegale websites en misleidende pop-ups die freeware aanbieden. Als het in je computer raakt zal deze nederlandse bedreiging starten met het beweren dat de gebruiker van de computer de wetten van Nederland overtreden heeft. Aub, geloof dit niet omdat dit virus niet zoals de echte FBI werkt. Je moet dit virus zijn neppe beweringen negeren vanaf dat je het op je bureaublad ziet verschijnen. Daarna zou je het van je computer moeten verwijderen.

Hoe verwijder ik FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld?

Wanneer je FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld wilt verwijderen zou je eerst de blokkage voordat je een volledige scan kunt doen met een anti-spyware. Om dit te doen zou je volgende stappen moeten volgen. Natuurlijk zou je kunnen checken of je op Safe mode kunt gaan met de mogelijkheid om op het internet te kunnen gaan.

*Flash Drive Methode:

Bij deze methode heb je nog een andere computer nodig. Met deze computer download je een anti-spyware programma en dat update je. Je zet het op een USB-stick of op een CD. Terwijl herstart je de pc die besmet is in safe Modus met de mogelijkheid om een USB stick te gebruiken. Hierna herstart je de besmette computer nogmaals en dan doe je een volledige scan met dat anti-spyware programma.

* De manuele manier om FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld te verwijderen.

1. Herstart je besmette PC in safe modus met de mogelijkheid om programma’s te verwijderen (dit zou bij elke versie van het virus moeten werken)

2. Laat Regedit werken

3. Zoek voor WinLogon Entries en schrijf al deze bestanden neer

die niet explorere.exe of wit zijn. Vervang hen met explorere.exe.

4. Zoek de registraties voor deze bestanden die je geschreven hebt en verwijder de registraties die naar de bestanden verwijzen.

5. Herstart je pc en doe een volledige scan met een update van FortectIntego om de overblijvende bestanden te verwijderen.

Als je een screen locker ziet wanneer je op zulke modes bent kan je ook op volgende tips steunen:

* Gebruikers die besmet zijn met FBI Waarschuwing! Uw computer is vergrendeld kunnen altijd via andere accounts op hun pc komen als ze een windows systeem hebben. Als er eentje administratie rechten heeft zou je een atni-malware programma kunnen laten werken.

* Probeer de Flash die je ransomware zijn stop functie probeert te negeren. Ga naar Macromedia support en selecteer “Deny”. http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat doe je een volledige scan met een anti-malware programma.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen