Haal Fake Windows Activation screen weg (Verbeterde Instructies) - jan 2021 update

door Alice Woods - - | Het type: Malware

Fake Windows Activation screen Verwijdering Handleiding

Wat is Fake Windows Activation screen?

Het valse Windows Activatie virus

Het valse Windows activatie virus is een trojaans paard dat de computer vergrendelt en erop aandringt dat je een illegaal gekopiërde versie van het Windows operating systeem gebruikt dat geheractiveerd moet wordenvoor anti-piraterij redenen.

Het virus begint een vergrendelt scherm waarop een een systeems bericht wordt getoond dat de gebruiker aanmoedigt om Windows te activeren in de volgende 24 uren. Anders zal je verbannen worden om het meeste van de Windows OS eigenschappen te gebruiken.

Panikeer niet of kantel al je kastlades op zoek naar je windows licentie sleutel. Deze kennisgeving die je net hebt ontvangen is vals en ontworpen door online oplichters om illegaal profijt te genereren. Zelfs als je je legitieme activatie sleutel vind en indient, zal het niet geaccepteerd worden en zal je een ander misleidend bericht ontvangen dat zegt:

Windows Helper is unable To Activate Windows
Contact Support To Activate.

Je zal ook een gesproken opname horen van hetzelfde bericht elke keer dat je op je computer scherm klikt. Het is duidelijk dat je hier te maken hebt met een technische ondersteuning oplichting en je zal zo snel mogelijk het valse activatie virus moeten verwijderen van je computer.

Maar eerst moet je het schermvergrendelings probleem oplossen. Als je scherm vergrendelt is, zul je niet mogelijk zijn om een systeem scan te beginnen, wat betekent dat het virus op je computer zal blijven. Gelukkig is er gevonden dat als je “closecloseclosecloseclose” intoetst in de activatie box je de schermvergrendeling kan elimineren.

Het eerste ding dat je moet doen nadat je toegang hebt verkregen tot je browser is je computer scannen voor het Fake Windows activatie malware door ReimageIntego te gebruiken of andere virus bestrijdende apperaten.

Fake Windows Activation virus screenshot

Apart van de gesproken berichten, toont het virus ook een frauduleus telefoon nummer(1-888-479-3649) waar je zogezegd technisch support team kan contacteren en instructies voor het activeren van windows kan verkrijgen. Je moet weten dat dit nummer je niet zal verbinden met de echte windows ondersteuning.

Je gaat gewoon cyber criminelen bellen, die je gaan proberen jouw te overtuigen dat je oude licentie sleutel verlopen is en dat je een nieuwe moet kopen voor een vrij groot bedrag van $99.99 USD. In realiteit is er geen probleem met jouw Windows en de sleutel die de oplichters proberen te verkopen is waarschijnlijk niet bestaande.

Je kan best een veilig gezinde persoon zijn en als ze vragen om persoonlijke details, bank informatie of andere gevoelige informatie te onthullen, doe het niet! Om dit probleem op te lossen, moet je je computer scannen met respectabel malware verwijderings programas en dit virus van jouw systeem verwijderen. We raden je aan professionel anti-malware software te gebruiken die herkend is door gebruikers wereldwijd.

Hoe kan je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een technische ondersteuning oplichting?

Misleidende programmas kunnen op verscheidene manieren geinstallerd worden. Meestal gebeurt het door nalatigheid en het falen van het volgen van veilige surf regels. Om het vermijden van kwaadaardige programmas te installeren, zou je

 • Nooit moeten surfen op hoge risico websites. Probeer geen toegang te krijgen tot websites die jouw anti-virus programma of google safesearch blokkeert.
 • Vermijd het klikken op verdachte reclame advertenties en pop-up ads die opdringerig op je scherm tevoorschijn komen.
 • Accepteer niet om programmas te installeren van websites waar je per ongeluk op eindigt. Als je opmerkt dat je soms verplicht wordt om websites te bezoeken die je niet wou openen, kun je jouw systeem controleren met een betrouwbaar anti-spyware om te zien of dat je al dan niet verdachte apps hebt geinstalleerd op je systeem.(browser omleiding vriussen).
 • Install ELKE software ENKEL als je de geadvanceerde of custom installatie modus selecteert. Je moet een beveiligings controle uitvoeren omdat het programma dat je probeert te installeren MOGELIJK gecorrumpeerd is en verdachte optionele apps er aan verbonden heeft. Je kan altijd wijgeren om zulke toevoegingen niet te installeren door het deselecteren van overeenkomsten zoals “recommended downloads” of “aanbevolen software”
 • Open nooit emails van onbekende zenders, nooit! Malware is meestal verspreid via kwaadaardige emails, dus dat is de reden waarom je nooit zulke brieven moet openen EN bestanden die er aan verbonden zijn! Om uit te vinden hoe je deze malware van je computer verwijderd, ga verder met het artikel te lezen.

Hoe kan je ontsnappen aan het valse windows activatie scherm?

Om deze malware van jouw computer te kunnen elimineren, zal je je computer moeten afsluiten en opnieuw moeten herstarten in veilige modus met netwerken en een automatisch werktuig moeten downloaden dat het valse windows activatie virus verwijdert van je systeem.

Als je er al eentje hebt, kan je direct overgaan naar de virus eliminatie door een systeem scan te lopen. Het zal alle kwaadaardige bestanden op je PC detecteren en verwijderen. Maak wel zeker dat het geupdate is naar de nieuwste versie. Onderaan vind je enkele aanbevelingen over hoe je de lockscreen kan elimineren alvorens je verder gaat met de verwijdering van Fake Windows Activation.

Als je problemen tegenkomt tijdens het omgaan van deze trojan, aarzel niet en contacteer ons.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Fake Windows Activation screen Verwijdering Handleiding

Verwijder Fake Windows Activation screen door Safe Mode with Networking te gebruiken

NOTE: Hoe verwijder je de lockscreen en krijg je toegang tot je bureaublad: probeer “closecloseclosecloseclose” in te typen in het Windows verificatie code box. Als deze methode werkt, localiseer dan direct je antivirus programma en voer meteen een volledige systeemsscan uit je apperaat. Als de lockscreen toch nog blijft na de volgende heropstarting, volg dan de volgende stappen hieronder.

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Fake Windows Activation screen weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Fake Windows Activation screen verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Fake Windows Activation screen door System Restore te gebruiken

Je kan proberen de lockscreen te elimineren door CTRL+ALT+DEL in te toetsen en het Productkeyupdate.exe proces te localiseren in het taakbeheer en het manueel te beëindigen. Nadat je deze taak vervolledigt hebt, scan dan je computer met ReimageIntego zonder vertraging.

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Fake Windows Activation screen is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Fake Windows Activation screen succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Fake Windows Activation screen en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen