Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal Easy Driver Pro weg

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is Easy Driver Pro?

Easy Driver Pro is een nep PC optimalisatie hulpmiddel, dat je pc op een negatieve manier kan aantasten en je kan misleiden tot het aankopen van zijn licentie. De ontwerpers van dit programma beweren het volgende:

“Easy Driver Pro was designed to scan and locate the necessary drivers for your PC. The easy to use user interface allows even a novice to use Easy Driver Pro without difficulty.
Using Easy Driver Pro will not only save you time and money, it can keep you from installing the wrong driver for your computer.
Easy Driver Pro will identify your PCs hardware devices and will find the most up to date drivers for them.”

Het is namelijk zo dat mensen kunnen geloven dat deze toepassing echt werkt. Zodra het op je pc zit start jet een volledige scan op en toont het een lijst van verouderde drivers die je moet verwijderen of bijwerken. Jammer genoeg kunnen deze resultaten nep zijn en niet-bestaande drivers bevatten of drviers die naar behoren werken en niet verwijdert dienen te worden. Bovendien kan deze scareware ook nep meldingen tonen die beweren dat de één of andere driver nutteloos is en je systeem vertraagt. De belangrijkste reden voor deze meldingen is je te overtuigen de volledige versie van Easy Driver Pro te kopen. Hoewel deze dubieuze toepassing in staat is om verouderde drivers te detecteren en sommige van hen te verwijderen als je zijn licnetie koop, is de service in werkelijkheid zeer slecht en voert het de taak niet naar behoren uit. Het is zeer waarschijnlijk dat je geen verbetering in de prestaties van je systeem merkt. Daarom werd het ook gecategoriseerd als een scareware dat mensen geld wil afhandig maken voor zijn service. Wees voorzichtig en denk tweemaal na voor je de licentie koopt omdat je niet enkel je geld kan verliezen, maar ook je kredietkaart gegevens kan onthullen aan hackers. Het EasyDriver Pro virus is een clone van Super Optimize. Als je dus één van deze gedownload hebt, moet je dit zonder twijfelen verwijderen en in plaats hiervan vertrouwen op betrouwbare systeem hulpmiddelen.

Hoe kan Easy Driver Pro mijn pc gijzelen?

Hoewel Easy Driver Pro gepromoot wordt op zijn officiële site en andere download sites is het niet zeer populair bij gebruikers en downloaden ze het bijna nooit vrijwillig. Daarom gebruiken de ontwerpers van dit rogue programma een misleidende distributiemethode die men bundelen noemt. Easy Driver Pro en dergelijke programma’s worden gebundeld met gratis software en samen met deze geïnstalleerd. Daarom is het belangrijk om aandachtig te zijn als je gratis programma’s installeert omdat ze extra bijlagen kunnen bevatten. Easy Driver Pro werkt op Windowns XP, Winsows Vista, Windows 8 en Windows 7. Als je dus één van deze gebruikt kan je deze potentieel ongewenste toepassing makkelijk ongemerkt installeren. Om dit te vermijden is het belangrijk dat je gratis programma’s en hun bron zorgvuldig kiest. Download en installeer niet roekeloos. Het is aangeraden om de gebruiksovereenkomst, commentaren en beoordelingen van je gewenste programma te lezen. Het belangrijkste is om niet te kiezen voor de Snelle of Aangepaste installatiemethode als je niet wilt dat potentieel ongewenste toepassingen geïnstalleerd worden. Kies steeds voor de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode omdat deze je toelaat het volledige installatieproces te volgen en extraatjes uit te vinken. Neem steeds je tijd voor het installeren van nieuwe programma’s als je in de toekomst geen tijd wil verliezen aan het verwijderen van verschillende adwares, POTs, scarewares of zelfs virussen. Als je per ongeluk Easy Driver Pro geïnstalleerd hebt, is het enige wat je met dit programma kan doen het verwijderen.

Hoe Easy Driver Pro verwijderen?

Trap niet in de val van de Easy Driver Pro nep scans en meldingen, en betaal NOOIT voor zijn licentie. Verwijder dit programma zonder aarzelen zodat je computer vertragingen en andere problemen kan voorkomen. Je kan dit programma verwijderen met de hulp van onderstaande richtlijnen of een betrouwbare anti-spyware installeren om het automatisch te verwijderen. Onze aanbevolen programm’s zijn Reimage en SpyHunterCombo Cleaner.

Voor de manuele verwijdering van Easy Driver Pro, volg je deze stappen:

  • Klik op Start → Controle Paneel → Programma’s en Eigenschappen (als je Windows XP gebruikt, klik je op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).
  • Zoek hier naar Easy Driver Pro.
  • Verwijder het net zoals andere dubieuze programma’s.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Als je Windows 8 gebruikt, rechter muisklik in de linker onderhoek van het scherm. Zodra het Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-easy-driver-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen