Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal Bitlord weg

| Het type: Vervelende reclame

Bitlord is een potentieel ongewenst programma, dat ondergebracht kan worden in de categorie van ‘adware’ en ‘browser hijacker’. Het lijkt erop dat het reeds problemen heeft veroorzaakt voor pc gebruikers die blijven zoeken naar een methode om dit programma van hun pc te verwijderen. Volgens experten wordt, Bitlord meestal verspreidt in een bundel met freeware en shareware, dit verklaart waarom duizenden pc gebruikers zo makkelijk misleid werden. Van zodra het op je pc komt tast het al je browsers aan en begint het op te duiken telkens je start te surfen op het internet.Het wijzigt ook je startpagina in search.conduit.com en het kan ook andere ongewenste activiteiten opstarten.

HOE KAN Bitlord MIJN PC INFILTREREN?

Bitlord kan van het net gedownload worden zoals elke andere toepassing. Het komt echter meestal op je pd in een bundel met freeware en shareware.Als je Bitlord Toolbar op je pc gevonden hebt, betekent dit dat je akkoord gegaan bent om het te installeren toen je andere programma’s downloade van het Internet. Wees ervan op de hoogte, dat dit programma, hoe betrouwenswaardig het er ook uit ziet, kan beginnen met zijn commerciële meldingen te tonen, omleidingen te veroorzaken en je surf gewoontes traceren.Deze eigenschap kan makkelijk leiden tot het verlies van je persoonlijke informatie en andere problemen veroorzaken. Dit is waarom je je aanraden om Bitlord niet op je pc te laten.

HOE Bitlord VERWIJDEREN?

Als je gemerkt hebt dat Bitlord Toolbar je browsers heeft aangetast, verlies dan geen tijd en verwijder dit programma van je pc. Ten eerste raden we je aan om je pc na te kijken met een bijgewerkte anti-spyware en de kwaadaardige bestanden te elimineren. Dit kan gedaan worden met behulp van Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of elek andere gereputeerde anti-spyware. Bovendien moet je ook Bitlord Toolbar verijderen en je browsers herstellen:

 • Verwijder dit programma via de Toeveogen/Verwijderen Programmalijst:
 1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma Verwijderen.
 2. Zoek hier naar Bitlord Toolbar, ValueApps, Search Protect by Conduit, Conduit en andere gelijkaardige waarden en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen’.
 3. Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.
 • Verwijder de Bitlord add-on uit IE en Mozilla Firefox browsers:

Internet Explorer:

 1. Start Internet Explorer, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ”Beheer Add-ons’ -> ‘Werkbalken en Extensies’ en verwijder Bitlord Toolbar, Search Protect by Conduit en andere onbekende waarden.
 2. Klik op ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Beheer addons’ -> ‘Zoekmachines’ en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte i.p.v. Conduit Search.

Mozilla Firefox:

 1. Start Mozilla Firefox, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Add-ons’ -> ‘Extensies’; zoek Bitlord Toolbar, Search Protect by Conduit en andere onbekende waarden en klik op ‘Verwijderen’
 2. Ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Opties’ en stel de startpagina in op google.com, yahoo.com of een gelijkaardige pagina.

Google Chrome:

 1. Klik op de Chrome menuknop, selecteer ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Extensies’, zoek Bitlord Toolbar, Conduit Apps en andere onbekende extensies en verwijder ze door op de prullenmand te klikken..
 2. Klik nu op ‘Instellingen’ -> ‘Beheer zoekmachines’ en wijzig je standaard zoekmachine.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-bitlord.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Bitlord