Gevaarlijkheidsmeter:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Kwaadaardige software

Andromeda AntiVirus is een mooie naam voor een frauduleuze toepassing. AndromedaAntiVirus is identiek aan andere corrupte beveiligingshulpmiddelen: het is geen beveiliging middel en wil mensen zijn licentie laten kopen.

AndromedaAntiVirus toont veel gefariceerde beveiliging waarschuwingen en systeem alarmen; het doet zelfs net alsof het de pc scant. Deze nep meldingen dienen om mensen angst aan te jagen en hen ertoe te drijven Andromeda AntiVirus aan te kopen. Vertrouw dit programma niet! Andromeda AntiVirus maakt je pc bijna onbruikbaar omdat het heel veel pop-ups laadt en regelmatig elke activiteit onderbreekt door mensen aan te porren om $50-$80 te betalen voor het verwijderen van niet bestaande infecties.

Soms presenteerd deze malware zichzelf als Andromeda AntiVirus 2009 of AndromedaAntiVirus 2009. Een paar dagen nadat het opgedoken was op het internet heeft Andromeda AntiVirus zijn naam gewijzigd in AndromedaAV. Het maakt niet uit wat de naam is AndromedaAntiVirus 2009 of Andromeda AV, het is en blijft een malware en een zwendel.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Andromeda AntiVirus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Andromeda AntiVirus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes

Andromeda AntiVirus handmatige verwijdering:

Kill processen:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Afmelden DLL's:
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Bestanden verwijderen:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-andromeda-antivirus.html

Verwijdering gidsen in andere talen