Gevaarlijkheidsmeter:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Kwaadaardige software

Andromeda AntiVirus is een mooie naam voor een frauduleuze toepassing. AndromedaAntiVirus is identiek aan andere corrupte beveiligingshulpmiddelen: het is geen beveiliging middel en wil mensen zijn licentie laten kopen.

AndromedaAntiVirus toont veel gefariceerde beveiliging waarschuwingen en systeem alarmen; het doet zelfs net alsof het de pc scant. Deze nep meldingen dienen om mensen angst aan te jagen en hen ertoe te drijven Andromeda AntiVirus aan te kopen. Vertrouw dit programma niet! Andromeda AntiVirus maakt je pc bijna onbruikbaar omdat het heel veel pop-ups laadt en regelmatig elke activiteit onderbreekt door mensen aan te porren om $50-$80 te betalen voor het verwijderen van niet bestaande infecties.

Soms presenteerd deze malware zichzelf als Andromeda AntiVirus 2009 of AndromedaAntiVirus 2009. Een paar dagen nadat het opgedoken was op het internet heeft Andromeda AntiVirus zijn naam gewijzigd in AndromedaAV. Het maakt niet uit wat de naam is AndromedaAntiVirus 2009 of Andromeda AV, het is en blijft een malware en een zwendel.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-andromeda-antivirus.html

Verwijdering gidsen in andere talen