Gevaarlijkheidsmeter:  
  (85/100)

Haal AMMYY weg

| Het type: Kwaadaardige software

AMMYY (ook gekend als Ammyy Admin) is een kwaadaardig programma/dienst, dat gebruikt wordt om mensen op te lichten. Meestal wordt het gepromoot door scammers die mensen opbellen en zich voordoen als een medewerker van Microsoft, en beweren dat ze verschillende problemen opgemerkt hebben op hun pc. Als u ook zo’n telefoontje gekregen hebt luister dan aandachtig naar het accent van de beller de meesten die betrokken zijn in deze zwendel zijn afkomstig uit India. Waarom ze blijven bellen en je vertellen over uitgevonden computer problemen? Het antwoord is vrij simpel – ze proberen mensen bang te maken en hen $200 te laten betalen boor hun nutteloze diensten. Als u reeds iemand toegang tot uw pc gegeven heeft via AMMYY Admin of een ander programma moet je onmiddellijk je kredietkaart maatschappij contacteren en hen inlichten over deze ‘ongelukkige’ aankoop. Je moet ook je pc scannen met een betrouwbare beveiliging software en ervoor zorgen dat hij vrij is van kwaadaardige bestanden.

Hoe kan ik in de val van de AMMYY zwendel trappen?

Je kan per ongeluk een telefoontje van AMMYY krijgen. Weet dat deze scammers steeds hun huiswerk maken voor ze iemand contacteren zodoende weten ze voor wie ze bellen. Door het gebruiken van telefoonboeken en andere bronnen weten ze niet enkel je volledige naam maar ook waar je woont, je burgerlijke stand en andere persoonlijke details. Zodra ze mensen overtuigd hebben dat ze voor Microsoft werken, beginnen deze scammers gewag te maken van verschillende pc problemen en bieden aan om hen toegang tot je systeem te geven. raden je ten zeerste aan deze voorstellen te negeren want als je dit toch doet geef je hen de mogelijkheid om makkelijk je aanmeldgegevens, wachtwoorden en andere persoonlijk identificeerbare gegevens te stelen. Bovendien kunnen ze ook proberen je pc te infecteren met kwaadaardige programma’s, je omleiden naar kwaadaardige sites en dergelijke. Denk er aan dat Microsoft nog nooit mensen opgebeld heeft met de vraag om te betalen voor het herstellen van hun pc. Als u bij de AMMYY zwendel betrokken werd volg dan de onderstaande handleiding en voorkom bijkomende problemen.

HOE AMMYY VERWIJDEREN?

Als u erin geluisd werd en het AMMYY virus geïnstalleerd hebt, volg dan deze stappen om het te verwijdern:

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  2. Zoek hier naar AMMYY, Ammyy Admin en andere onbekende waarden en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen’.
  3. Klik op OK om de wijzigen te bewaren.

Eens je deze stappen doorlopen hebt moet je onmiddellijk één van deze programma’s downloaden en het systeem scannen: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ze zullen je niet enkel helpen te zorgen dat je pc virusvrij is maar ook zullen ze je helpen om zijn verborgen onderdelen te vinden en ze verwijderen om het verlies van persoonlijke gegevens te verhinderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
AMMYY snapshot
AMMYY snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-ammyy.html

Verwijdering gidsen in andere talen


  1. Ronald Blokhuis zegt:
    juli 3rd, 2014 at 11:07 am

    kleine noot bij dit relaas, Ammyy is een legitiem software pakket, wat helaas wordt gebruikt door scammers om remote access te verkrijgen. Dit betekent dus niet dat de software zelf spyware is. Het wordt alleen gebruikt. In theorie is het zelfs een goede tool, net zoals teamviewer is, bijvoorbeeld.

    kort, wees op je hoede voor de scam, maar vrees het programma zelf niet als je het ooit nodig bent.

Uw mening aangaande AMMYY