Haal AMMYY weg

AMMYY Verwijdering Handleiding

Wat is AMMYY?

AMMYY (ook gekend als Ammyy Admin) is een kwaadaardig programma/dienst, dat gebruikt wordt om mensen op te lichten. Meestal wordt het gepromoot door scammers die mensen opbellen en zich voordoen als een medewerker van Microsoft, en beweren dat ze verschillende problemen opgemerkt hebben op hun pc. Als u ook zo’n telefoontje gekregen hebt luister dan aandachtig naar het accent van de beller de meesten die betrokken zijn in deze zwendel zijn afkomstig uit India. Waarom ze blijven bellen en je vertellen over uitgevonden computer problemen? Het antwoord is vrij simpel – ze proberen mensen bang te maken en hen $200 te laten betalen boor hun nutteloze diensten. Als u reeds iemand toegang tot uw pc gegeven heeft via AMMYY Admin of een ander programma moet je onmiddellijk je kredietkaart maatschappij contacteren en hen inlichten over deze ‘ongelukkige’ aankoop. Je moet ook je pc scannen met een betrouwbare beveiliging software en ervoor zorgen dat hij vrij is van kwaadaardige bestanden.

Hoe kan ik in de val van de AMMYY zwendel trappen?

Je kan per ongeluk een telefoontje van AMMYY krijgen. Weet dat deze scammers steeds hun huiswerk maken voor ze iemand contacteren zodoende weten ze voor wie ze bellen. Door het gebruiken van telefoonboeken en andere bronnen weten ze niet enkel je volledige naam maar ook waar je woont, je burgerlijke stand en andere persoonlijke details. Zodra ze mensen overtuigd hebben dat ze voor Microsoft werken, beginnen deze scammers gewag te maken van verschillende pc problemen en bieden aan om hen toegang tot je systeem te geven. raden je ten zeerste aan deze voorstellen te negeren want als je dit toch doet geef je hen de mogelijkheid om makkelijk je aanmeldgegevens, wachtwoorden en andere persoonlijk identificeerbare gegevens te stelen. Bovendien kunnen ze ook proberen je pc te infecteren met kwaadaardige programma’s, je omleiden naar kwaadaardige sites en dergelijke. Denk er aan dat Microsoft nog nooit mensen opgebeld heeft met de vraag om te betalen voor het herstellen van hun pc. Als u bij de AMMYY zwendel betrokken werd volg dan de onderstaande handleiding en voorkom bijkomende problemen.

HOE AMMYY VERWIJDEREN?

Als u erin geluisd werd en het AMMYY virus geïnstalleerd hebt, volg dan deze stappen om het te verwijdern:

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
  2. Zoek hier naar AMMYY, Ammyy Admin en andere onbekende waarden en selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen’.
  3. Klik op OK om de wijzigen te bewaren.

Eens je deze stappen doorlopen hebt moet je onmiddellijk één van deze programma’s downloaden en het systeem scannen: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ze zullen je niet enkel helpen te zorgen dat je pc virusvrij is maar ook zullen ze je helpen om zijn verborgen onderdelen te vinden en ze verwijderen om het verlies van persoonlijke gegevens te verhinderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen