Gevaarlijkheidsmeter:  
  (62/100)

Haal Adware Helpers weg

| Het type: Kwaadaardige software

Adware Helpers is een set van kwaadaardige componenten die voor verschillende activiteiten gebruikt worden. Sommige helpen Misleidende/potentieel ongewenste toepassingen de pc ongemerkt infiltreren, anderen kunnen gebruikt worden om kwaadaardige programma’s zich te helpen verstoppen op de achtergrond en het slachtoffer te traceren. Meestal worden Adware Helpers componenenten gebruikt om gevoelige informatie zoals bankgegevens, verschillende aanmeldgegevens en wachtwoorden te verzamelen. Het meest ernstige aan dit virus is echter dat het gebruikt kan worden voor het verdelen van malware, welke makkelijk gebruikt kan worden voor DoS aanvallen, bitcoins genereren en gelijkaardige gevaarlijke activiteiten. Als je bijvoorbeeld PerformerSoft LLC of een andere dubieus programma op je pc aangetroffen hebt kan dit geïnstalleerd zijn door Adware Helpers. Wegens al deze activiteiten hebben de verkopers van beveiliging toepassingen dit programma Backdoor.Win32.Rbot genoemd. Als je denktdat dit of een gelijkaardig virus je pc gegijseld heeft wacht dan niet tot het je pc met nog ernstigere virussen infecteerd! In dit geval raden beveiligingsexperten je aan om de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware, zoals Reimage Reimage Cleaner Intego.

Hoe kan Adware Helpers mijn computer gijzelen?

De infiltratie van Adware Helpers kan niet opgemerkt worden als je geen betrouwbare anti-virus geïnstalleerd hebt. Om zijn infiltratie te voorkomen moet je er niet enkel voor zorgen dat je zo’n programma geïnstalleerd hebt maar ook dat je het zo vaak mogelijk bijwerkt.Bovendien zou je ook moeten wegblijven van illegale sites en stoppen met het gebruiken van ongelicenseerde programma’s die meestal vol staan met verschillende onderdelen. Als Adware Helpers erin slaagt je systeem te infiltreren begint het met zijn kwaadaardige activiteiten: het kan andere kwaadaardige programma’s downloaden, je surf gewoontes traceren, Windows processesn herconfigureren, enz. Zoals je merkt je moet het Adware Helpers virus zonder verwijl verwijderen. De makkelijkste manier om dit te doen is door deze stappen te volgen:

Hoe het Adware Helpers virus verwijderen?

Adware Helpers is een compleet kwaadaardig programma, dat je zonder verwijl van je pc zou moeten verwijderen. Anders kan het je pc infecteren mer ernstigere virussen en ook zorgen voor het verlies van je gevoelige informatie.Om het Adware Helpers virus te verwijderen zonder restanten achter te laten, zou je de pc moeten scannen met de nieuwste Reimage Reimage Cleaner Intego versie. Je kan ook één van deze programma’s gebruiken: SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-adware-helpers.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Adware Helpers