Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal Addon Jet weg (Verwijdering Handleiding) - nov 2017 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Adware

Addon Jet is een programma dat beweert in staat te zijn om computer gebruikers te helpen geld te verdienen aan hun browser extensies, add-ons, werkbalken, en andere toevoegingen die ze gemaakt hebben

Addon Jet

AddonJet programma beweert dat gebruikers geld kunnen verdienen door een klein stukje code toe te voegen. Dit is hoe dit geld verdienen platform zichzelf presenteert:

AddonJet monetizes your users by targeted Coupon ads, display ads, Contextual NewTab, Contextual Search, Video Ads, In-Text Ads and Data Analysis with full INDUSTRY COMPLIANCE.

Klink aanlokkelijk en professioneel. Men heeft echter ontdekt dat Addon Jet verspreid wordt via gebundelde software pakketten, mensen hun computer gijzelt en een enorm aantal promotionele inhoud toont. Zo'n gedrag mag niet worden getolereerd en wedden dat het je snel het bloed onder je nagels zal halen. In dit artikel gaan we je uitleggen wat het echte doel van dit programma is.

Addon Jet

Waarom zou je nooit op deze advertenties mogen klikken?

Addon Jet heeft het label van adware en potentieel ongewenste toepassing (POT) gekregen. Het probeert zich echter op een zeer aantrekkelijke manier te presenteren. Dit is wat de ontwerpers van deze software beweren:

Wij presteren beter dan alle andere advertentie bedrijven omdat we geen advertenties van derden adverteren, meestal bevatten die malware en zijn ze ook betrokken bij andere schadelijke activiteiten. JE zal elke dag geweldige inkomsten hebben.

Helaas worden, “Addon Jet advertenties,” “Advertenties door Addon Jet” en gelijkaardige advertenties vaak gesponsord, wat betekent dat ze gelinkt zijn aan sites van derden, en daarom raden we je ook aan om niet op deze advertenties te klikken.

Natuurlijk mogen we ook niet beweren dat elke advertentie die deze add-on tootn gevaarlijk is of malware bevat. Sommige van deze advertenties kunnen je echter naar gevaarlijke sites leiden. Denk eraan dat derden onvoorspelbaar zijn, dus kunnen Addon Jet omleidingen je leiden naar bronnen zoals:

 1. Onpopulaire domeinen die toebehoren aan de sponsors;
 2. Sites die malware bevatten en beschouwd worden als onveilig.

Als je niet te maken wilt krijgen met de problemen die adware veroorzaakt, raden we je aan om een anti-spyware programma te gebruiken en een volledige systeemscan uit te voeren met Reimage Reimage Cleaner Intego, wat een degelijk programma is dat spyware en malware detecteerd en verwijdert.

Addon Jet data analyse service – wat is het?

Addon Jet wordt aangeboden door Sierra Labs, die zijn gebruikers een data analyse service aanbied. Hoewel het bedrijg belooft om de gebruiker zijn privacy te beschermen, lijkt het erop dat het info verzamelt zoals de zoektermen die je gebruikt, bekeken pagina's, de er op ingevoerde data, klikken, e-mailadres, IP adres, geoloacatie, software informatie enz.

Veel internet gebruikers zijn niet happig op het onthullen van zulke informatie aan derden omdat ze dan tonnen aan gepersonaliseerde en aanlokkelijke advertenties kunnen ontvangen. Hoe langer je dus deze adware laat staan, hoe meer info gelekt zal worden aan derden.

Hoe gijzelt Addon Jet computers?

Meestal gijzelt dit programma browsers (IE, Chrome, Firefox, Safari) in de vorm van een add-on. Terwijl de meerdeheid van de gebruikers zelfs niet merkt hoe het erin slaagt binnen te dringen en zijn add-on op de browsers te plaatsen, is er een manier om dit te zien en te voorkomen.

Deze adware wordt meestal verspreid in een bundel met andere freeware/shareware. Om te zien of je op het punt staat om een software pakket te installeren, moet je de “Geavanceerde” of “Aangepaste” installatiemethode kiezen en alle gratis bijkomende componenten die men je voorsteld uitvinken.

We willen je helpen deze pc parasiet te verwijderen – dus hebben we twee verwijderingmethodes voor je voorzien.

Hoe deze potentiële dreiging verwijderen?

Om het Addon Jet virus te verwijderen, moet je het vinden in de Toevoegen/Verwijderen Programmalijst en het daar verwijderen. Controleer hierna zorgvuldig de lijst en probeer meer onbekende toepassingen te vinden die samen met Addon Jet geïnstalleerd werden.

We hebben onder dit artikel een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding voorzien over hoe dit te doen. Er is echter nog een andere manier om het AddonJet virus te verwijderen.

Gelukkig kan je een meer geavanceerde techniek gebruiken – voer een volledige systeemscan uit met een anti-malware software. Het verzekert de verwijdering van alle mogelijke computer infecties. 

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Addon Jet Verwijdering Handleiding:

Verwijder Addon Jet van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Addon Jet en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Addon Jet en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Addon Jet van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Addon Jet of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Addon Jet van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Addon Jet en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Addon Jet verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Addon Jet van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Addon Jet uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Addon Jet van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Addon Jet en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Addon Jet. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Addon Jet van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Addon Jet en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Addon Jet. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Addon Jet van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Addon Jet of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Addon Jet te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-addon-jet.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Addon Jet