Wat is wuauclt.exe? Moet ik het verwijderen?

wuauclt.exe

Wuauclt.exe is een legitiem Windows process, wat ook wel Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates of Windows Update Automatic Updates genoemd wordt. Zoals zijn naam laat vermoeden, werkt dit proces op de achtergrond en kijkt het de Microsoft website na voor automatische updates. Wuauclt.exe bevindt zich in de C:\Windows\System32 folder, maar je kan het ook vinden in het taakbeheer bij actieve processen als het wacht op toestemming. Het programma heeft geen zichtbaar venster en zijn veiligheids rating is 9% gevaarlijk. We raden niet aan om Wuauclt.exe af te sluiten.

GEVAAR!

Malware ontwerpers hebben de neiging hun kwaadaardige processen identiek dezelfde naam te geven als legitieme processen om ze zo te verbergen en hun verwijdering te vermijden.Als je wuauclt.exe file in een andere folder vind als C:\Windows\System32, kan je pc bvirus. In this caseesmet zijn met een virus, scan je pc met een betrouwbare anti-spyware zonder verwijl.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-wuauclt-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk