Wat is wuauclt.exe? Moet ik het verwijderen?

Wuauclt.exe is een legitiem Windows process, wat ook wel Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates of Windows Update Automatic Updates genoemd wordt. Zoals zijn naam laat vermoeden, werkt dit proces op de achtergrond en kijkt het de Microsoft website na voor automatische updates. Wuauclt.exe bevindt zich in de C:\Windows\System32 folder, maar je kan het ook vinden in het taakbeheer bij actieve processen als het wacht op toestemming. Het programma heeft geen zichtbaar venster en zijn veiligheids rating is 9% gevaarlijk. We raden niet aan om Wuauclt.exe af te sluiten.

GEVAAR!

Malware ontwerpers hebben de neiging hun kwaadaardige processen identiek dezelfde naam te geven als legitieme processen om ze zo te verbergen en hun verwijdering te vermijden.Als je wuauclt.exe file in een andere folder vind als C:\Windows\System32, kan je pc bvirus. In this caseesmet zijn met een virus, scan je pc met een betrouwbare anti-spyware zonder verwijl.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen