Oplichters gebruiken neppe telefoon beheerders om geld te verdienen.

De oplichters beginnen slimmere methodes te gebruiken om geld te verdienen van pc gebruikers. Nadat ze gebruik hebben gemaakt van de uitgevonde bedreigingen en neppe waarschuwingen en daarna je aanbieden om hun nutteloos programma te kopen. Nu zijn deze scammers begonnen aan een nieuw tijdperk om hun slachtoffers beet te nemen en die methode is gebasseerd op het gebruiken van een neppe telefoon maatschappij die beloofd je pc voor altijd te repareren. Natuurlijk is dit niet gratis en het is nutteloos.

Je zou al eens gehoord moeten hebben van deze neppe pop up advertenties die je internet bezoekjes heel hard hinderen en ze bieden je dan aan om een gratis scanner te downloaden om te checken of een potentiële gevaren op je computer zijn. Nadat het op je computer raakt zal de malware starten met het rapporteren van verscheidenen niet bestaande virussen. Hierna zal het je aanbieden om de erkende versie te kopen om zo elke infectie te verwijderen. Als je het geld betaald hebt zal het stoppen met je te onderbreken van de meldingen die de virussen raporteren en dat zal je doen denken dat het je computer gemaakt heeft.

Maar vanaf vandaag zou je ook moeten oppassen voor de neppe telefoon maatschappijen. Tijdens deze bedriegelijke pop-ups zullen de oplichters de slachtoffers melden dat ze opvallende netwerk activiteiten hebben gemerkt. Daarna zullen ze vragen of je een gratis virus check up wilt hebben. Ze beweren dat ze de ingebouwde software van windows zullen gebruiken. De oplichters zeggen ook graag dat hun service gratis is maar je kan andere mensen infecteren en gelijkend soorten zaken doen. NAdat ze je pc getest hebben en de bedreiging gecheckt hebben vragen ze je om een zekere betaling te doen die varieert van $100 -$300.

Val niet voor deze oplichterij.


  1. pesie83 zegt:
    november 13th, 2013 at 6:46 pm

    Ik ben wel eens gebeld door zo’n 0016 en 0014-achtige nummers. Bedoelen jullie die oplichters ermee? Ik wou het even weten.

  2. neertje1954 zegt:
    december 2nd, 2013 at 11:14 am

    Ik ben er grandioos ingetuind. Hoe kan ik zeker zijn dat zij nie’t meer in je computer kunnen ? Heb hun programma verwijderd maar voel me nog niet 100% gerust. Graag advies !

Uw mening aangaande Oplichters gebruiken neppe telefoon beheerders om geld te verdienen.

Bestanden
Software
Vergelijk
Net als ons op Facebook