Wat is MSINET.OCX? Moet ik het verwijderen?

MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) is een legitiem bestand, dat er voor zorgt dat mensen toegang hebben tot het Internet. Dit bestand is belangrijk om web pagina’s te bekijken, als je het dus op je pc opgemerkt hebt moet je het laten staan. Windows Vista voorziet MSINET.OCX echter niet meer wat voor deze foutmelding kan zorgen op je bureaublad:

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

Om dit te herstellen dien je het bestand te downloaden van het Internet. We raden je tenzeerste aan om hiervoor een betrouwbare website te gebruiken.

GEVAAR!

Kwaadaardige bestanden kunnen identiek dezelfde naam dragen als legitieme bestanden, wees dus zeer voorzichtig met MSINET.OCX. Dit wordt gedaan om de aanwezigheid van virussen op het systeem te verbergen. We raden dan ook aan om je pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware als je dit bestand in een andere map dan C:\Windows\System32 vond! Hiervoor kan je gebruik maken van FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen