Wat is MSINET.OCX? Moet ik het verwijderen?

MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) is een legitiem bestand, dat er voor zorgt dat mensen toegang hebben tot het Internet. Dit bestand is belangrijk om web pagina’s te bekijken, als je het dus op je pc opgemerkt hebt moet je het laten staan. Windows Vista voorziet MSINET.OCX echter niet meer wat voor deze foutmelding kan zorgen op je bureaublad:

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

Om dit te herstellen dien je het bestand te downloaden van het Internet. We raden je tenzeerste aan om hiervoor een betrouwbare website te gebruiken.

GEVAAR!

Kwaadaardige bestanden kunnen identiek dezelfde naam dragen als legitieme bestanden, wees dus zeer voorzichtig met MSINET.OCX. Dit wordt gedaan om de aanwezigheid van virussen op het systeem te verbergen. We raden dan ook aan om je pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware als je dit bestand in een andere map dan C:\Windows\System32 vond! Hiervoor kan je gebruik maken van Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-msinet-ocx.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk