Wat is hkcmd.exe? Moet ik het verwijderen?

hkcmd.exe

hkcmd.exe is een legitiem systeem proces, dat gerelateerd is aan de sneltoets Command Module voor Intel Graphics Contollers. Klassiek, het is gelegen in de map “C: \ WINNT \ System32 \” op Windows NT/2000 en in de “C: \ WINDOWS \ System32 \” map in Windows XP. Het helpt voor diegenen pc-gebruikers die niet willen om hun tijd te besteden aan het bewegen van de muis en een toetsenbord te gebruiken voor het regelen van hun computers willen. Dus, het is niet een essentieel Windows-proces en kan veilig worden beëindigd als je wilt. Echter, na het doen van dat u niet in staat zijn om de sneltoetsen te gebruiken voor de Intel Sneltoets Command Module.
GEVAAR!

Virus makers ook gebruik maken van de namen van de legitieme bestanden om hun virussen te verbergen op de computer van het slachtoffer. De hkcmd.exe bestand is gevonden te worden aangesloten met malware Pahatia. Als u niet beschikt over een Intel videokaart geïnstalleerd op uw computer, kan de aanwezigheid van hkcmd.exe aan te geven dat u bent besmet. Let op locatie van het bestand en voer een volledige systeemscan uit met anti-malware om ervoor te zorgen dat uw pc niet geïnfecteerd is.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-hkcmd-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk