Wat is hkcmd.exe? Moet ik het verwijderen?

hkcmd.exe is een legitiem systeem proces, dat gerelateerd is aan de sneltoets Command Module voor Intel Graphics Contollers. Klassiek, het is gelegen in de map “C: \ WINNT \ System32 \” op Windows NT/2000 en in de “C: \ WINDOWS \ System32 \” map in Windows XP. Het helpt voor diegenen pc-gebruikers die niet willen om hun tijd te besteden aan het bewegen van de muis en een toetsenbord te gebruiken voor het regelen van hun computers willen. Dus, het is niet een essentieel Windows-proces en kan veilig worden beëindigd als je wilt. Echter, na het doen van dat u niet in staat zijn om de sneltoetsen te gebruiken voor de Intel Sneltoets Command Module.
GEVAAR!

Virus makers ook gebruik maken van de namen van de legitieme bestanden om hun virussen te verbergen op de computer van het slachtoffer. De hkcmd.exe bestand is gevonden te worden aangesloten met malware Pahatia. Als u niet beschikt over een Intel videokaart geïnstalleerd op uw computer, kan de aanwezigheid van hkcmd.exe aan te geven dat u bent besmet. Let op locatie van het bestand en voer een volledige systeemscan uit met anti-malware om ervoor te zorgen dat uw pc niet geïnfecteerd is.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen