Wat is dumprep.exe?

dumprep.exe

dumprep.exe is een legitiem en betrouwbaar bestand van de Microsoft Corporation, wat gebruikt wordt in het Windows Error Dump Reporting Tool. Dit proces helpt met het berichten naar Microsogt over fouten/crashes op het systeem. Heb je al eens een “Stuur Fout Bericht” bericht gezien als je Windows Explorer of een ander Windows programma crashed? Het dumprep.exe bestand helpt je systeem deze foutmelding te configureren en verzend deze foutmelding rechtstreeks naar het Windows Help Center. Ook al opereeert dit bestand tegen een Windows achtergrond is het niet essentieel. Daarom kan je het uitschakelen via Windows Taakbeheer zonder ernstige gevolgen voor de functionaliteit van Windows. Meestal opereert dit bestand vanuit de C:\Windows\System32 map en neemt het tussen de 9,000 – 35,000 bytes schijfruimte in.

GEVAAR!

Soms noemen hackers hun virussen, trojans, malwares, en andere kwaadaardige creaties net hetzelfde als een echt proces, dat gebruikt wordt door Window. Ondanks dat dumprep.exe een legitiem Windows proces is, kan de naam van dit bestand voor de foute reden gebruikt worden, zoals het verstoppen van virussen en ander cyber dreigingen. Je moet voorzichtig nakijken of het dumprep.exe bestand actief is in zijn normale map (C:\Windows\System32) of niet. Indien niet moet je je zorgen maken. Scan je computermet een betrouwbare anti-spyware en zorg ervoor dat je systeem vrij is van kwaadaardige indringers, gebruik hiervoor RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-dumprep-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk