Wat is dumprep.exe? Moet ik het verwijderen?

dumprep.exe

dumprep.exe is een legitiem en betrouwbaar bestand van de Microsoft Corporation, wat gebruikt wordt in het Windows Error Dump Reporting Tool. Dit proces helpt met het berichten naar Microsogt over fouten/crashes op het systeem. Heb je al eens een “Stuur Fout Bericht” bericht gezien als je Windows Explorer of een ander Windows programma crashed? Het dumprep.exe bestand helpt je systeem deze foutmelding te configureren en verzend deze foutmelding rechtstreeks naar het Windows Help Center. Ook al opereeert dit bestand tegen een Windows achtergrond is het niet essentieel. Daarom kan je het uitschakelen via Windows Taakbeheer zonder ernstige gevolgen voor de functionaliteit van Windows. Meestal opereert dit bestand vanuit de C:\Windows\System32 map en neemt het tussen de 9,000 – 35,000 bytes schijfruimte in.

GEVAAR!

Soms noemen hackers hun virussen, trojans, malwares, en andere kwaadaardige creaties net hetzelfde als een echt proces, dat gebruikt wordt door Window. Ondanks dat dumprep.exe een legitiem Windows proces is, kan de naam van dit bestand voor de foute reden gebruikt worden, zoals het verstoppen van virussen en ander cyber dreigingen. Je moet voorzichtig nakijken of het dumprep.exe bestand actief is in zijn normale map (C:\Windows\System32) of niet. Indien niet moet je je zorgen maken. Scan je computermet een betrouwbare anti-spyware en zorg ervoor dat je systeem vrij is van kwaadaardige indringers, gebruik hiervoor RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-dumprep-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk