Wat is bridge.dll? Moet ik het verwijderen?

bridge.dll is een browser helpend object (BHO) dat gebruikelijk geloceerd is in de C:\Windowq\System32 folder. Net als elke andere BHO, start het bestand met lopen elke keer de gebruiker zijn internet browser opent en het wordt niet gestopt door een persoonlijke firewall omdat dit bestand ook wordt aangezien als een browser. Volgens somige bronnen, kan bridge.dll op het systeem worden gezet door spyware of adware.

Hoe dit kan worden gebruikt is heel erg veelzijdig – het kan worden gebruikt om je internet browser te moniteren, belangrijke processes te stoppen en bestanden te verwijderen. We raad ten strengste aan om bridge.dll van je computer te verwijdern. Niettemin, zou je dit niet manueel moeten doen als je niet professioneel bent en niet genoeg verstand hebt van computers. Dus, je zou moeten proberen een volledige systeem scan te lopen met geautomatiseerde verwijder tools. We raden SpyHunter of STOPzilla aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk