Wat is bored.exe? Moet ik het verwijderen?

bored.exe

Bored.exe is een kwaadaardig proces dat toebehoort aan de B.O.R.E.D. 0.2 trojan. Dit illegaal proces werkt in stilte op de achtergrond in je systeem en veroorzaakt verschillende activiteiten die proberen je systeem schade toe te dienen. Denk eraan dat de B.O.R.E.D. 0.2 trojan ernstige problemen veroorzaakt voor zijn slachtoffers inclusief systeem modificaties, browser omleidingen of zijn eigenaar toegang tot je pc vanop afstand verschaft. Wees er maar zeker van dat dit resulteerd in het verlies van aanmeld gegevens, wachtwoorden, bankgegevens of andere belangrijke informatie.

Als je dus bored.exe op je pc ziet draaien, verlies dan geen tijd en verwijder bored.exe onmiddellijk! We raden je aan om je pc te scannen op dit kwaadaardig proces met het Reimage anti-malware programma.

uitspraak - de status van het bestand:
gevaarlijk bestand
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-bored-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk