Wat is bored.exe? Moet ik het verwijderen?

bored.exe

Bored.exe is een kwaadaardig proces dat toebehoort aan de B.O.R.E.D. 0.2 trojan. Dit illegaal proces werkt in stilte op de achtergrond in je systeem en veroorzaakt verschillende activiteiten die proberen je systeem schade toe te dienen. Denk eraan dat de B.O.R.E.D. 0.2 trojan ernstige problemen veroorzaakt voor zijn slachtoffers inclusief systeem modificaties, browser omleidingen of zijn eigenaar toegang tot je pc vanop afstand verschaft. Wees er maar zeker van dat dit resulteerd in het verlies van aanmeld gegevens, wachtwoorden, bankgegevens of andere belangrijke informatie.

Als je dus bored.exe op je pc ziet draaien, verlies dan geen tijd en verwijder bored.exe onmiddellijk! We raden je aan om je pc te scannen op dit kwaadaardig proces met het Reimage anti-malware programma.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-bored-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk