Wat is abDocsDllLoader.exe? Moet ik het verwijderen?

Waar is het abDocsDllLoader.exe bestand voor bedoeld?

abDocsDllLoader.exe is een uitvoeringsbestand. De uitgever ervan is Acer Incorporated. Het is een onderdeel van abDocs, een app die gebbruikers toelaat om de rectste bestanden van Word, Powerpoint of Excel te openen. Met de hulp van abDocs, kun je bestanden openen die je in de afgelopen 30 dagen bijgewerkt hebt.

abDocsDllLoader.exe, welke gelocaliseerd is in C:\Programma Bestanden, start automatisch als Windows opstart. Hoewel dit uitvoeringsbestand niet noodzakelijk is voor Windows, lijkt het er echter op dat het niet kwaadaardig is omdat de ontwerper ervan bekend staat als een betrouwbaar bedrijf. Hoewel dit proces in staat is om toesaanslagen en muisklikken te registreren, gebruikt het deze informatie niet voor duistere doeleinden. Het is een legaal bestand, en anti-virus programma’s herkennen het als een bedreiging.

Hoe kan je abDocsDllLoader.exe installeren?

Zoals we reeds vermeld hebben is abDocsDllLoader.exe een onderdeel van abDocs en kan het er samen mee geïnstalleerd worden. Het is een veilig bestand, weet echter dat cyber criminelen de neiging hebben om veilig uitziende namen aan kwaadaardige bestanden te geven, en als je abDocs installeert van op een gevaarlijke bron van derden, kan je opgescheept worden met een gevaarlijke variant van abDocsDllLoader.exe op je systeem. Als je dus het originele en door abDocs geverifieerd bestand wilt installeren, zoek er dan niet naar op duistere download sites of P2P bestand delen netwerken. Je kan de echte versie vinden op de officiële site van Acer, of in de iTunes winkel.

Hoe abDocsDllLoader.exe verwijderen?

Je kan abDocs verwijderen op dezelfde manier als je elk ander normaal programma verwijdert. Als je echter na het downloaden van deze software en abDocsDllLoader.exe je verdachte zaken opmerkt op je pc, zoals systeemvertragingen, lags, opdringerige pop-up advertenties en andere gelijkaardige ongemakken, kan het zijn at je malware geïnstalleerd hebt i.p.v. de echte abDocs software. Dan moet je de computer scannen met een goede anti-malware software om alle kwaadaardige componenen te detecteen en ze veilig te verwijderen. Wij raden je aan te kiezen voor de FortectIntego anti-malware.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen