Wat is _Locky_recover_instructions.txt? Moet ik het verwijderen?

Wat is het _Locky_recover_instructions.txt bestand en wat doet het op mijn pc?

Het _Locky_recover_instructions.txt bestand kan gezien worden als een van de grootst uitbreidende ransomware, het locky virus. Dit tekstbestand verschijnt op de computer nadat Locky hem kraakte en encrypteerd het bestand met een RSA-2048 en een AES-128 algoritme. Als je dit tekstbestand al reeds hebt opgemerkt op je computer, dan is het waarschijnlijk dat je veel last hebt met het open van andere, audio, video of documenten bestanden op je computer. Eenmaal dat het Locky virus de bestanden encrypteerd, zal _Locky_recover_instructions.txt worden toegevoegd door elk folder en hier de bestanden blokkeren. Verder geeft het nog informatie over wat er met je bestanden is gebeurd en hoe dat je deze terug vrij kunt krijgen. Hetzelfde bericht zal ook geplaatst worden op het bureaublad zodat de gebruiker weet wat de condities van de “computer-napper” zijn. Andere ransomware virussen zoals PadCrypt of DMA-Locker gebruiken gelijkaardige technieken om de gebruiker waar te maken van het feit dat ze gekaapt zijn. Het kan zijn dat de hacker na 6 maanden de programma’s terug beschikbaar maakt voor de gebruiker. Maar vergeet nooit, de mensen die ransomware maken zijn scammers, de enige reden dat ze virussen maken is om er winst aan te maken. Dus dit betekend natuurlijk ook dat wanneer je het _Locky_recover_instructions.txt bestand op je computer tegenkomt dat je met iets te maken hebt dat moeilijker te verwijderen is dan een normaal virusje.

Hoe voorkomen dat dit bestand op mijn computer terechtkomt?

Omdat het bestand niet van zelf verschijnt, maar gedragen wordt door de Locky ransomware, is het belangrijk om te voorkomen dat je computer ooit door zo een schadelijk programma besmet wordt. Dit is het makkelijkst te voorkomen door een betrouwbaar anti-malware programma aan te schaffen zoals FortectIntego. Dit zal ervoor zorgen dat je veiliger kunt browsen. Je moet jezelf er ook bewust van maken dat dit virus verspreid wordt via mails, dus men moet altijd opletten bij het openen van bijlagen in e-mails van adressen dat je zelf niet kent.

Hoe verwijder ik dan het _Locky_recover_instructions.txt bestand van mijn pc?

Het geode nieuws is dat je het _Locky_recover_instructions.txt bestand zelf kan verwijderen. Het slechte nieuws is dat je bestanden dan nog steeds ge-encrypteerd zullen blijven omdat het Locky virus nog steeds de baas is over je pc. Daarom kan men beter proberen het virus te doden dan enkel het bestand te verwijderen. Best gedaan door een betrouwbaar anti-spyware programma. Jammer genoeg is het virus heel agressief en zal het proberen je antispyware software proberen in toom te houden. In dat geval, volg dan onze professioneel voorbereide instructies die uitleggen wat je moet doen om het Locky virus te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen