Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Zorton XP Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Linas Kiguolis - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton XP Protection 2014?

Zorton XP Protection 2014 is een kwwadaardig programma dat je nooit mag kopen. Hoe betrouwbaar zijn waarschuwingen er ook mogen uitzien, het wil maar één ding – je beetnemen zodat je zijn nep licentie aankoopt. Voor het dit doet infecteert het de pc, wijzigt het de nodige systeem instellingen en begint het met het tonen van zijn vervelende waarschuwingen die raporteren over verscheidene virussen en andere pc gerelateerde problemen. Natuurlijk staan, net zoals bij de volledige versie, Zorton XP Protection 2014 meldingen vol met verzonnen virussen dus probeer zeker niet om deze bestanden manueel te verwijderen. Laat bovendien programma’s zoals deze rogue anti-spyware niet op je computer staan want ze kunnen je makkelijk misleiden tot het blootgeven van persoonlijk identificeerbare informatie og je pc infecteren met nog andere cyber dreigingen. Het kan ook je toetsaanslagen registreren en je aanmeldgegevens, wachtwoorden en andere gevoelige gegevens stelen. Als je reeds Zorton XP Protection 2014 meldingen te zien krijgt reageer dan nu en kijk je pc na met een bijgewerkte anti-spyware. In dit geval raden we het gebruik aan van Reimage of Malwarebytes Malwarebytes, deze hebben reeds goede resultaten geboekt bij het verwijderen van dit virus. Zoals we reeds zeiden moet je dit zo snel mogelijk doen, elke seconde telt.

Hoe kan Zorton XP Protection 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals vele andere virussen wordt, Zorton XP Protection 2014 verspreid door het gebruiken van geniepige technieken die mensen geïnfecteerde bestanden laten downloaden zonder dat ze dit beseffen. Zodra deze bestanden gedownload zijn plaatsen ze een Trojaans paard dat op zijn beurt het Zorton XP Protection 2014 virus of een andere rogue anti-spyware download. Meestal worden zulke virussen verspreid via drie technieken: spam, misleidende meldingen en nep programma’s. Als je deze malware wil vermijden moet je verdachte e-mails vermijden. Meestal maken deze melding van ongeplande betalingen, missende aankopen, verschillende prijzen en wedstrijden of gelijkaardige misleidende evenementen waardoor mensen makkelijk een geïnfecteerde bijlage downloaden.Het Zorton XP Protection 2014 virus kan ook op je pc geïnstalleerd worden via nep meldingen die gratis updates aanbieden voor Java, Flash Player, FLV Player en dergelijke. Tenslotte moet je ook meldingen vermijden die je aanbieden om een ‘gratis scanner’ te downloaden en je pc na te kijken op virussen. In werkelijkheid bestaat er niet zoiets als een ‘gratis scanner’, klik dus niet op deze aanbiedingen. Zodra Zorton XP Protection 2014 geïnstalleerd is zal het beginnen met de pc te ‘scannen’ op virussen en dan melding maken van honderden cyber infecties. Natuurlijk zijn deze ‘infecties’ verzonnen virussen of zelfs legitieme systeem bestanden, verwijder ze dus niet. Om veilig te blijven moet je deze meldingen negeren en je pc scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om alle kwaadaardige bestanden te verwijderen.

Hoe het Zorton XP Protection 2014 virus verwijderen?

Als je pc reeds geïnfecteerd werd door Zorton XP Protection 2014, selecteer dan de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE en verwijder deze rogue onmiddellijk . We raden deze verwijdering methode aan omdat je dan maar een paar stappen moet doorlopen. Je moet enkel een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton Win 7 Protection 2014 zijn Reimage en Malwarebytes Malwarebytes dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton XP Protection 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Zorton XP Protection 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Zorton XP Protection 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes

Over de auteur

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-xp-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen