Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Zorton XP Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton XP Antivirus 2014?

Zorton XP Antivirus 2014 is zeer ernstige cyber dreiging die gecategoriseerd werd als rogue anti-spyware. Als je Windows XP gebruikt en geen bijgewerkte anti-spyware geïnstalleerd hebt moet je zeer voorzichtig zijn bij het surfen op het internet. Blijf alsjeblieft weg van verdachte meldingen, misleidende e-mails en illegale sites omdat je zo makkelijk deze drieging kan downloaden. Zodra het erin slaagt om je systeem te infiltreren zal het verschillende wijzigingen doorvoeren. Zodra het klaar is om te starten zal het beginnen met het tonen van zijn nep scanners. Natuurlijk zal deze nep anti-spyware honderden verschillende virussen op je pc detecteren omdat het je wil laten geloven dat je de gelicenseerde versie nodig hebt. Wees dus zeer voorzichtig met zijn scanners en meldingen die meestal zo ingesteld zijn dat ze raporteren over tientallen verschillende Trojanen, adwares en andere virussen. In werkelijkheid toont Zorton XP Antivirus 2014 identieke waarschuwingen op alle computers, er is dus geen enkele reden om deze meldingen te geloven. Nadat het erin geslaagd is je te laten geloven dat je pc ernstig geïnfecteerd is zal deze rogue beweren dat enkel zijn gelicenseerde versie in staat is om je pc te herstellen. Dit is natuurlijk niet waar. Als je echt je pc moet herstellen moet je een volledige systeemscan uitvoeren met Reimage. Dit zal je helpen om Zorton XP Antivirus 2014 en andere cyber infecties die zich op je pc kunnen verbergen te verwijderen. Weet dat het uitstellen van het verwijderen van deze cyber dreigingen kan leiden tot meer infecties omdat rogues zoals deze betrokken kunnen zijn bij de verdeling van andere virussen.

Hoe kan Zorton XP Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Er zijn verschillende manieren waarop deze rogue anti-spyware verspreid wordt. Eén van de meest gebruikte is nep meldingen. Ze duiken op uit het niets en beweren dat je de pc moet nakijken met de één of andere ‘gratis scanner’. Natuurlijk zodra je hier op klikt wordt je pc geïnfecteerd door een Trojaans paard, wat op zijn beurt gebruikt wordt voor het installeren van Zorton XP Antivirus 2014. Het is ook geweten dat mensen geïnfecteerd kunnen worden door deze dreiging via nep meldigen die aanbieden om je Flash Player, Java en dergelijke bij te werken. Denk eraan dat de makkelijkste (en betrouwbaarste) manier om deze bij te werken is via hun officiële site. Alle meldingen die gratis updates aanbieden kunnen het risico op infiltratie van malware verhogen. Als je denkt dat het Zorton XP Antivirus 2014 virus zich reeds op je pc bevind, moet je zijn meldingen die er meestal zoals dit uitzien negeren:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton XP Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Als je zulke meldingen op je bureaublad te zien krijgt neem deze dan niet serieus. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbare anti-spyware en verwijder de geïnfecteerde bestanden van je pc. Als je merkt dat het virus je anti-spyware en internet toegang blokkeert volg dan onderstaande stappen:

Hoe het Zorton XP Antivirus 2014 virus verwijderen?

Als je pc reeds geïnfecteerd werd door Zorton XP Antivirus 2014, moet je de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE selecteren en deze rogue onmiddellijk verwijderen. We raden deze methode aan omdat je dan enkel een paar stappen moet uitvoeren. Je moet gewoon een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton XP Antivirus 2014, zijn Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton XP Antivirus 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-xp-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen