Gevaarlijkheidsmeter:  
  (87/100)

Zorton Win 8 Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton Win 8 Protection 2014?

Zorton Win 8 Protection 2014 is weer maar eens een andere rogue anti-spyware that, die op het moment van schrijven actief verspreid wordt. Zoals de naam doet vermoeden is het specifiek ontworpen om het Windows 8 besturingssysteem te gijzelen, maar het lijkt erop dat ook als je Windows 7 of Vista gebruikt je niet veilig bent want er is een ganse familie van Zorton virussen die makkelijk alle types van besturingssystemen kunnen infecteren. Het ergste aan deze rogue is niet enkel het feit dat het je kan misleiden tot het aankopen van zijn nutteloze licentie, het kan ook al je browsers gijzelen, andere verdachte programma’s installeren, je systeem vertragen en je persoonlijk identificeerbare informatie stelen. Het is zeer belangrijk dat je weet dat je beveiligingsprogramma’s zoals deze NOOIT mag vertrouwen. Als dit anti-virus program op je pc uit het niets verscheen moet je hem nakijken met een bijgewerkte anti-spyware. Zorton Win 8 Protection 2014 werkt op deze manier, het infiltreert willekeurige computers en probeert dan het beeld van een betrouwbare anti-spyware op te hangen die in staat is om een volledige systeemscan uit te voeren en dan te raporteren over verschillende virussen. Onnodig te zeggen dat deze rogue een nep scan uitvoert en dan vervalste resultaten toont. Natuurlijk zullen ze er zeer overtuigend uitzien en kunnen ze een paar echte dreigingen zoals Virus.Boot-DOS.V.1526, Trojan-Clicker.Win32.Small.k, DoS.Win32.DieWar bevatten. Desalniettemin is deze lijst nep. Denk er alsjeblieft aan dat het enige wat het Zorton Win 8 Protection 2014 virus wil doen is het laten kopen van zijn gelicenseerde versie. Jammer genoeg kan het geen enkel virus verwijderen. Je kan dus beter je pc maar eens scannen met Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware en het onmiddellijk verwijderen.

Hoe kan Zorton Win 8 Protection 2014 mijn pc gijzelen?

Alle rogue anti-spyware uit de Braviax familie, inclusief Zorton Win 8 Protection 2014, worden meestal verspreid via nep pop-ups, trojanen en spam. Wees gewaarschuwd, de Braviax rogues kunnen alle besturingssystemen aantasten, het maakt dus niet uit dat Zorton Win 8 Protection 2014 specifiek Windows 8 viseerd, er zijn veel andere versies van deze rogue die Windows 7, Windows XP of Vista kunnen aantasten. Om de infiltratie van deze dreiging te voorkomen mag je nooit meldingen geloven die zomaar uit het niets opduiken en zeggen dat je je Java, Flash of FLV speler moet bijwerken. Klik bovendien ook niet op meldingen die je aanbieden om de computer na te kijken met een soort van ‘online scanner’. Weet tenslotte ook dat het zeer riskant is om verdachte e-mails te openen voor je hun afzender nagekeken hebt en er jezelf van verzekert te hebben dat ze veilig zijn. een duidelijk signaal dat je pc reeds geïnfiltreerd werd zijn deze en gelijkaardige meldingen:

Zorton Win 8 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Als je reeds zulke meldingen te zien gekregen hebt aarzel dan niet en scan je pc onmiddelijk met een betrouwbare anti-spyware.

Hoe het Zorton Win 8 Protection 2014 virus verwijderen?

Als je pc geïnfecteerd werd met het Zorton Win 8 Protection 2014 virus, moet je het ASAP verwijderen. Hiervoor raden we je aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen en de manuele te vermijden. Als je voor deze optie kiest moet je enkel een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding.

Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton Win 8 Protection 2014 zijn Reimage en Malwarebytes Malwarebytes dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton Win 8 Protection 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

Ga naar het Windows 8 Start Scherm en typ herstelpunt in het zoek vlak.

  1. Klik nu op Instellingen -> Herstelpunt Aanmaken.
  2. In de Systeem Bescherming tab, selecteer je Systeem Herstel.
  3. Klik op de Volgende knop om je herstelpunten te zien en selecteer deze die je nodig hebt.
  4. Selecteer nu Scan voor aangetaste programma’s -> Sluiten -> Volgende -> Voltooien.
  5. Zodra de pc herstart, download je Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

  1. Klik op de Windows sleutel en ga naar de rechter benedenhoek.
  2. Selecteer Instellingen -> Wijzig PC Instellingen -> Algemeen.
  3. Klik op de Nu Herstarten knop bij Geavanceerde Start.
  4. Selecteer nu Probleemoplossing -> Geavanceerde Opties -> Opstart instellingen.
  5. Kies nu Herstarten en druk op F5.
  6. Start IE of een andere browser en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
  7. Download een programma en start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

  1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes on it.
  2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
  3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
  4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Zorton Win 8 Protection 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Zorton Win 8 Protection 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-8-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen