Gevaarlijkheidsmeter:  
  (91/100)

Haal Zorton Win 8 Antivirus 2014 weg

door Jake Doevan - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton Win 8 Antivirus 2014?

Recentelijk werd er een nieuwe familie van rogue anti-spywares gedetecteerd die zich op het internet verspreid en waar je zeer voorzichtig mee moet zijn en als het even kan ze best vermijd. Als je voordien reeds gehoord hebt over rogue anti-spywares weet je dat ze ook wel ‘scarewares’ genoemd worden omdat ze computer gebruikers angst willen aanjagen en hen zo geld laten spenderen aan een nutteloze licentie. Zorton Win 8 Antivirus 2014 is één van de nieuwe rogues op de markt en komt uit de beruchte Braviax familie van rogues. Als je dus nog maar het geringste vermoeden hebt dat het Zorton Win 8 Antivirus 2014 virus zich op je pc verbergt, voer dan een volledige systeemscan uit en verwijder het onmiddellijk. Het eerste waaraan je kan merken dat dit kwaadaardig programma je pc infiltreerde zijn de nep pop-up meldingen die beweren dat je pc gevaar loopt, bijvoorbeeld:

System Hijack!

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the Internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Naast deze meldingen kan dit verdacht programma ook nep systeemscans opstarten en raporteren over tientallen, zelfs honderden virussen op je pc. Geloof dit NIET want alle scan resultaten zijn nep en bevatten enkel verzonnen of willekeurig gekozen programma’s die absoluut niets te maken hebben met virussen. Je zal ook gevraagd worden om een dure Zorton Win 8 Antivirus 2014 licentie te kopen om deze zogezegde virussen te verwijderen. Als je het reeds gekocht hebt, overweeg dan om bepaalde acties te ondernemen om te vermijden dat er geld van je rekening gestolen wordt, want als je betaald voor deze nutteloze licentie verlies je niet allen geld maar geef je ook gevoelige gegevens bloot aan online scammers. Als je deze licentie nog niet gekocht hebt maar je continu lastig gevallen wordt door nep scans en meldingen moet je onmiddellijk je pc scannen met Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware.

Hoe kan Zorton Win 8 Antivirus 2014 mijn pc gijzelen?

Zorton Win 8 Antivirus 2014 is een ernstige computer bedreiging die in het geniep je pc kan binnendringen en je geld stelen. Het kan bovendien ook je toetsaanslagen registreren en persoonlijk identificeerbare informatie blootgeven. De meest betrouwbare oplossing om deze problemen te vermijden is het installeren van een betrouwbare anti-spyware en deze steeds bij te werken omdat deze en gelijkaardige rogues meestal onder de vorm van nep software updates, spam, Trojanen en andere verdachte methodes verspreid worden. Hierdoor kan het Zorton Win 8 Antivirus 2014 virus meestal onopgemerkt op de pc van mensen verschijnen en makkelijk mensen misleiden tot het uitgeven van geld aan zijn nutteloze licentie. Om zijn infiltratie te vermijden moet je proberen om geen dubieuze sites te bezoeken en NOOIT te klikken op verschillende pop-ups die beweren dat je je Java, Flash player, web browser of andere software moet bijwerken. Oh ja het is ook aangeraden om verdachte e-mails te negeren omdat dit ook een veel gebruikte methode is voor het verspreiden van zulke virussen. Als de Zorton Win 8 Antivirus 2014 rogue reeds signalen uitzend dat het zich op je pc bevind zorg er dan voor dat je het zo snel mogelijk verwijdert.

Hoe het Zorton Win 8 Antivirus 2014 virus verwijderen?

Zorton Win 8 Antivirus 2014 is gewoon een andere versie van een rogue anti-spyware uit de Braviax/FakeRean familie van malwares. Als je te maken hebt met zijn advertenties moet je het zo snel mogelijk verwijderen. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton Win 8 Antivirus 2014 zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton Win 8 Antivirus 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Ga naar het Windows 8 Start Scherm en type herstelpunt in de zoeken sectie.
 2. Klik nu op Instellingen -> Maak een herstelpunt aan.
 3. In de Systeem Beveiliging tab, selecteer je Systeemherstel.
 4. Klik op de Volgende knop om je herstelpunten te zien en klik met de linkermuisknop op de waarde die je wenst.
 5. Selecteer nu Scannen voor betrokken programma’s -> Sluiten -> Volgende -> Afsluiten.
 6. Zodra je pc herstart, download je Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Klik op de Windows toets en ga naar de rechter benedenhoek.
 2. Selecteer Instellingen -> Wijzig PC Instellingen -> Algemeen.
 3. Klik op de Nu Herstarten knop bij Geavanceerde Start.
 4. Selecteer nu Probleemoplossing -> Geavanceerde Opties -> Opstart instellingen.
 5. Kies nu Herstarten en druk op F5.
 6. Start IE of een andere browser en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 7. Download een programma en start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-8-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen