Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton Win 7 Protection 2014?

Zorton Win 7 Protection 2014 is een misleidend programma dat je wil laten denken dat je pc ernstig geïnfecteerd werd. Bovendien kan het je melden dat je de gelicenseerde versie dient aan te kopen om je pc te herstellen. Jammer genoeg is dit een grove leugen die je nooit zomaar als waar mag aannemen. In werkelijkheid is Zorton Win 7 Protection 2014 is een rogue anti-spyware die gebruikt wordt om je geld te stelen. Het maakt deel uit van een beruchte familie van virussen die we kennen als Braviax/FakeRean. Hoe betrouwbaar de programma’s van deze familie er ook mogen uitzien, kunnen ze je enkel nep scanners tonen. Bovendien maken ze enkel melding van hun eigen verzonnen virussen of van legitieme bestanden die je nooit zou mogen verwijderen. Begin dus nooit met het verwijderen van deze ‘virussen’ die door het Zorton Win 7 Protection 2014 virus geraporteerd werden als je geen ernstige problemen wenst te krijgen met je pc. Negeer bovendien ook de meldingen die je aanbieden om zijn gelicenseerde versie aan te kopen omdat je op die manier enkel je geld uitgeeft voor niets. Je kan tevens je persoonlijk identificeerbare gegevens zoals volledige naam, adres, kreditkaart gegevens enz. blootgeven aan zijn ontwerpers die bekend staan als hackers. Als je reeds het Zorton Win 7 Protection 2014 virus en zijn nep systeem scanners opgemerkt hebt verlies dan geen tijd en scan je pc met een bijgewerkte anti-spyware. We raden aan om hiervoor Reimage te gebruiken.

Hoe kan Zorton Win 7 Protection 2014 mijn pc infecteren?

Als je het Windows 7 besturingssysteem gebruikt kan, Zorton Win 7 Protection 2014 makkelijk je pc infiltreren. Zij die echter een ander besturingssysteem gebruiken moeten niet denken dat ze veilig zijn want dit virus heeft veel versies zoals Zorton Win * Antivirus 2014, Zorton Vista Protection 2014, etc. Om deze dreiging te vermijden moet je ervoor zorgen dat je pc beschermt is met een betrouwbare anti-spyware. Blijf ook weg van verdachte meldingen, dubieuze e-mails en illegale sites omdat deze betrokken kunnen zijn bij de verdeling van deze rogue. Negeer alsjeblieft alle waarschuwingen die je melden dat je de Flash Player, FLV Player en dergelijke moet bijwerken. Vermijd bovendien ook de advertenties die aanbieden om een gratis scanner te downloaden zodat je de pc kan nakijken op virussen. Open tenslotte ook de mails niet die je melden dat je een zeer belangrijke bijlage dient te downloaden. Dit zijn de meest gebruikte methodes voor het verspreiden van het Zorton Win 7 Protection 2014 virus. Soms maken mensen echter melding van het feit dat ze niets van het bovenstaande gedaan hebben en toch geïnfecteerd werden met deze cyber dreiging. Als je te maken hebt met deze meldingen moet je de onderstaande handleiding volgen en je pc onmiddellijk herstellen:

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Zorton Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hoe Zorton Win 7 Protection 2014 verwijderen?

Zorton Win 7 Protection 2014 is gewoon een andere versie van een rogue anti-spyware uit de Braviax/FakeRean familie van malwares. Als je te maken hebt met zijn advertenties moet je het zo snel mogelijk verwijderen. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton Win 7 Protection 2014 zijn Reimage en Malwarebytes Malwarebytes dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton Win 7 Protection 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart jer computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
  en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Zorton Win 7 Protection 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Zorton Win 7 Protection 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen