Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton Win 7 Antivirus 2014?

Zorton Win 7 Antivirus 2014 is een kwaadaardig programma dat thuis hoort in de categorie van rogue anti-spywares. Net zoals de Sirius en Rango rogues, lijkt het erop dat de Zorton groep van virussen er enkel op uit is om je geld te steleny. Dit wordt gedaan door het tonen van nep scanners en je te informeren over tientallen verzonnen virussen. Natuurlijk zal je hierna aangeboden worden om de licentie aan te schaffen. Geloof deze waarschuwingen nooit en voer zeker geen betaling uit want je zou wel eens andere virussen op je pc kunnen downloaden. Als de Zorton Win 7 Antivirus 2014 trialware je stoort tijdens je pc sessies, negeer dan zijn meldingen want deze zijn nep. Meestal raporteren deze meldingen over legitieme bestanden of verzonnen virussen die niets te maken hebben met je pc. Trap dus niet in de val en ga ook niet zelf de ‘virussen’ verwijderen waarvan het melding maakt. Betaal ook nooit voor de licentie van Zorton Win 7 Antivirus 2014 lwant dat is weggegooid geld. Als je deze rogue koopt kan je tevens je kredietkaart gegevens en andere persoonlijk identificeerbare informatie blootgeven aan scammers. Als je geen geld wenst te verkwanselen volg dan onderstaande handleiding en verwijder deze rogue van je systeem. De makkelijkste manier om het Zorton Win 7 Antivirus 2014 virus te verwijderen is door een volledige systeemscan uit te voeren met Reimage.

Hoe kan Zorton Win 7 Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals andere rogue wordt deze gevaarlijke toepassing op je systeem geïnstalleerd zonder toestemming te vragen. Hiervoor gebruiken scammers verschillende technieken. De meest gebruikte techniek vertrouwd op nep meldingen die raporteren over ontbrekende updates. Deze meldingen kunnen je melden dat je de Flash Player, FLV Player en dergelijke moet bijwerken. Natuurlijk zijn deze misleidend en nutteloos. Bovendien kan je misleid worden tot het downloaden van Zorton Win 7 Antivirus 2014 nasat je op een advertentie geklikt hebt die je aanbood om je pc grtis na te kijken met een gratis scanner. Als je virussen en andere potentieel ongewenste toepassing wil vermijden moet je weg blijven van zulke aanbiedingen want er bestaat niet zoiets als een ‘gratis scanner’. De makkelijkste manier om te weten of je pc reeds geïnfecteerd werd door deze rogue zijn deze meldingen:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Als ook jij hier last van hebt volg dan onderstaande handleiding en verwijder het Zorton Win 7 Antivirus 2014 virus van je computer. Hoe betrouwbaar zijn advertenties er ook mogen uitzien, ze worden maar voor één ding gebruikt – pc gebruikers misleiden om zo geld te spenderen aan deze nep anti-spyware.

Hoe het Zorton Win 7 Antivirus 2014 virus verwijderen?

Zorton Win 7 Antivirus 2014 is gewoon een andere versie van een rogue anti-spyware die toebeoort aan de Braviax/FakeRean familie van malwares. Als je te maken hebt met zijn meldingen moet je het zo snel mogelijk verwijderen. We raden mensen aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen, hiervoor moet je enkele een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt over hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Voor het verwijderen van Zorton Win 7 Antivirus 2014, zijn onze aanbevolen programma’s Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen onderdelen van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton Win 7 Antivirus 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveilingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla, te blokkeren. Als je er geen enkle kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en klik dan op Enter.
 4. Meld je aan met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als Beheerder. Geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
 6. Geef deze link op in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
  en download een programma. Start het op en verwijder de kwaadaardige bestanden.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM JE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kan je proberen van hier op een volledige systeemscan uit te voeren. Gewoon aanmelden en Reimage downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie bescherming.
 2. Na het verschijnen van een nieuw venster klik je op Toevoegen of Verwijdere gebruiker accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Zorton Win 7 Antivirus 2014 snapshot
Zorton Win 7 Antivirus 2014 snapshot

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen