Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Zorton Vista Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Olivia Morelli - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton Vista Protection 2014?

Zorton Vista Protection 2014 kan er voor jou uitzien als een echt en betrouwbaar anti-spyware programma omdat het net zo doet als een professionele antivirus. Het scant computers, raporteert over verschillende infecties en maakt melding van verschillende cyber dreigingen. Jammer genoeg is het gewoon een andere rogue anti-spyware uit de Braviax familie van rogues. In werkelijkheid toont, Zorton Vista Protection 2014 enkel vervalste scan resultaten die meestal honderden verzonnen virussen bevatten. Je kan geïnformeerd worden over virussen zoals Email-Worm.JS.Gigger, BMWE.Twelve.1378, IRC-Worm.DOS.Septic, enz. Hoewel deze infecties echt zijn, wil dit niet noodzakelijk zeggen dat ze je pc geïnfecteerd hebben. Als je er echt van overtuigd bent dat deze scan resultaten echt zijn en je de licnetie dien aan te kopen, scan dan eerst je pc eens met een andere anti-spyware. We zijn ervan overtuigd dat dit je zal laten zien wat het echte virus hier is. Door het uitvoeren van zijn nep scans en het tonen van nep pop-up waarschuwingen wil Zorton Vista Protection 2014 enkel je geld stelen. Als je op de ‘Herstel Nu’, ‘Verwijder Nu’, ‘Klik om verder te gaan’ of welke andere knop dan ook klikt zal je onmiddellijk omgeleid worden naar zijn aankoop site en de mogelijkheid krijgen om een licentie aan te kopen. Wees hier voorzichtig mee want als je een betaling uitvoerd kan je makkelijk je gevoelige en persoonlijk identificeerbare informatie blootgeven aan online scammers. Voor dus een volledige systeemscan uit met Reimage zodra je deze en gelijkaardige meldingen te zien krijgt:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hoe kan Zorton Vista Protection 2014 mijn pc infecteren?

Zorton Vista Protection 2014 wordt op dezelfde manier als andere rogue anti-spywares verspreid. Als je voordien nog niet te maken kreeg met zulke programma’s is het belangrijk te weten dat ze geen toestemming vragen als ze proberen het systeem te infiltreren. Hiervoor vertrouwen ze op dingen zoals nep pop-up meldingen, spam of Trojanen. Dit is waarom de meerderheid van de gebruikers er geen idee van heeft dat hun pc geïnfecteerd werd door dit kwaadaardige virus. Als je de pc veilig wenst te houden en het verlies van geld en privé gegevens wil vermijden raden we je aan om een betrouwbare anti-spyware te installeren en deze steeds bij te werken naar de recenste versie. Bovendien moet je ook veilig surfen, dwz bezoek geen onbekende en illegale sites, klik niet op verschillende waarschuwingen en pop-up meldingen en verwijder spam zonder deze te openen. Dit zou je pc moeten veilig houden. Weet tenslotte ook dat alhoewel Zorton Vista Protection 2014 het Windows Vista besturingssysteem viseert het makkelijk zijn naam kan aanpassen volgens het besturingssysteem dat je gebruikt. Negeer alsjeblieft nooit de nep scanners en meldingen van dit programma want het kan ook de infiltratie van andere verdachte programma’s veroorzaken .

Hoe het Zorton Vista Protection 2014 virus verwijderen?

Als je te maken hebt met Zorton Vista Protection 2014 scanners en waarschuwingen moet je deze rogue zo snel mogelijk verwijderen. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton Vista Protection 2014, zijn Reimage en Malwarebytes Malwarebytes dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Zorton Vista Protection 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Zorton Vista Protection 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Zorton Vista Protection 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-vista-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen