Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Zorton Vista Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Alice Woods - - | Het type: Spyware

Wat is Zorton Vista Antivirus 2014?

Zorton Vista Antivirus 2014 is een kwaadaardig programma dat je nooit mag vertrouwen. Hoewel dit programma zijn naam laat vermoeden dat het gebruikt kan worden voor het vermijden van virussen en andere onveilige programma’s moet je zijn meldingen negeren. We zeggen dit omdat Zorton Vista Antivirus 2014 een nep anti-virus is dat enkel gebruikt wordt om je geld te stelen. Dit doet het door mensen te laten geloven dat hun pc geïnfecteerd is door honderden verschillende virussen en dan aanbieden om een licentie te kopen opdat deze verwijdert kunnen worden. Natuurlijk is deze licentie ook nep en mag je deze nooit aankopen. Als je dit toch doet loop je niet enkel het risico om je geld te verliezen maar ook je persoonlijk identificeerbare gegevens zoals je volledige naam, adres, kreditekaart gegevens en andere informatie. Als je het Zorton Vista Antivirus 2014 virus reeds gedownload en zijn licentie gekocht hebt volg dan onderstaande handleiding en verwijder deze cyber infectie. Probeer tevens contact op te nemen met je kredietkaart verstrekker om je persoonlijke informatie en geld te beschermen en grotere problemen te voorkomen. Om definitief van Zorton Vista Antivirus 2014 velost te worden raden we je aan om Reimage te gebruiken.

Hoe kan Zorton Vista Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Zoals je misschien reeds begrepen hebt wordt hetenkel gebruikt voor het infecteren van Windows besturingssytemen. Je mag echter niet denken dat je veilig bent als je een andere Windows versie gebruikt, dit omdat er veel verschillende versies van deze dreiging zijn die gebruikt werden om andere besturingssytemen te infecteren. Bijvoorbeeld: Zorton XP Protection 2014, Zorton Win 8 Antivirus 2014, Zorton Win 7 Antivirus 2014, etc. Als je deze virussen wilt vermijden moet je weten welke technieken men gebruikt om ze te verspreiden. De makkelijkste manier om je er tegen te beschermen is natuurlijk het installeren van een betrouwbare anti-spyware. Denk er echter ook aan dat je steeds moet proberen om nep meldingen die je aanbieden om updates te downloaden voor Java of Flash Player en dergelijke te vermijden. Bovendien kan men je ook aanbieden om je pc te scannen met een ‘gratis’ scanner, dit is echter een bestand dat probeert om je pc te infecteren met het Zorton Vista Antivirus 2014 virus. Tenslotte raden we je ook aan om verdachte e-mails te mijden omdat deze ook gebruikt kunnen worden voor het infecteren van je pc met dit gevaarlijke programma. Als je denkt dat je deze of een gelijkaardige rogue anti-spyware reeds gedownload hebt, negeer dan zijn meldingen die meestal melding maken van deze en andere virussen en pc gerelateerde problemen:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the Internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hoe het Zorton Vista Antivirus 2014 virus verwijderen?

Zorton Vista Antivirus 2014 is een zeer misleidend programma dat enkel in staat is om nep scanners en meldingen te tonen. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Zorton Vista Protection 2014, zijn Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan, Zorton Vista Protection 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-vista-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen