Gevaarlijkheidsmeter:  
  (38/100)

Your computer has adware / spyware virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Het ‘Your computer has adware / spyware virus’ is een misleidende melding die probeert mensen aan te zetten tot het gebruik van een dubieuze dienst. Als je beetgenomen wordt door deze pop-up melding en het nummer belt dat weergegeven wordt kan je niet enkel je geld verspillen aan een nep dienst, maar je kan ook nep programma’s donloaden of je vertrouwelijke gegevens zoals bankgegevens, aanmeldgegevens, wachtwoorden, enz. prijsgeven. Als je ‘Your computer has adware / spyware virus’ advertenties opgemerkt hebt tijdens het surfen, wil dit zeggen dat je browser aangetast is door een dubieuze plugin. Zorg er alsjeblieft voor dat je deze plugin van je pc verwijdert want hij zal niet stoppen met je deze en gelijkaardige meldingen te tonen. Hiervoor raden we je ten zeerste het gebruik van een betrouwbare anti-spyware, zoals Reimage or Malwarebytes Malwarebytes aan.

Hoe kan het ‘Your computer has adware / spyware virus’ mijn pc gijzelen?

Jammer genoeg zijn er veel legitieme programma’s die betrokken zijn bij de verdeling van de browser plugin die de ‘Your computer has adware / spyware virus’ melding veroorzaakt. Natuurlijk zijn zulke programma’s eigendom van dubieuze ontwerpers die op deze manier wat makkelijk geld willen verdienen. Dit is waarom we je ten zeerste aanraden om programma’s, die beloven om je surf ervaring te verbeteren, jet te helpen om geld te besparen of je oc sneller te maken, te vermijden. Als je echt zulke programma’s nodig hebt, kies dan enkel de Aangepaste of Geavanceerde installatie en vink de verschillende plugins, add-ons en extensies uit. Indien je dit bericht te zien krijgt tijdens het surfen, wil dit zeggen dat je pc aangetast werd door een dubieuze toepassing:

Your computer has adware / spyware virus
What to do:
Call 877-649-9499 immediately for assistance on how to remove the virus (…)
Data exposed to risk:
1. Your credit card details and banking information
2. Your e-mail passwords and other account passwords (…)

Hoe ‘Your computer has adware / spyware virus’ verwijderen?

Als je onderbroken werd door de ‘Your computer has adware / spyware virus’ melding, verlies dan geen tijd en scan je pc met een betrouwbare anti-spyware. Wij raden aan om hiervoor Reimage of Malwarebytes Malwarebytes te gebruiken. Volg deze stappen zodra je hier mee klaar bent:

Internet Explorer:

  1. Start Internet Explorer,klik op het tandwiel symbool of ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Internet Opties’.
  2. Ga hier naar de ‘Geavanceerde’ tab en klik op de ‘Herstel’ knop.
  3. Als het ‘Herstel Internet Explorer Instellingen’ venster verschijnt, vink dan ‘Verwijder persoonlijke instellingen’ aan en klik op de ‘Herstel’ optie.
  4. Klik tenslotte op OK om de wijzigingen te bewaren.

Mozilla Firefox:

  1. Start Mozilla Firefox, klik op de ‘Firefox’ knop.
  2. Ga dan naar de ‘Help’ sectie -> ‘Probleemoplossing Informatie’.
  3. Kies een ‘Herstel Firefox’ voor een paar keer en ‘Afsluiten’.

Google Chrome:
1. Klik op de Chrome menu knop in de Google Chrome browser, selecteer ‘Hulpmiddelen’ → ‘Extensies’.
2. Zoek hier naar onbekende waarden.
3. Selecteer ze allemaal en kies het Prullenmand symbool om ze te verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Your computer has adware / spyware virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Your computer has adware / spyware virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Your computer has adware / spyware virus (2014-06-21)
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Your computer has adware / spyware virus (2014-06-21)
Your computer has adware / spyware virus snapshot
Your computer has adware / spyware virus snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-your-computer-has-adware-spyware-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen