Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

You have 72 hours to pay the fine. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

hoe kun je geinfecteerd raken met ‘you have 72 hours to pay the fine’?

‘You have 72 hours to pay the fine’is een misleidende full-screen boodschap, die je systeem de op slot zet en deze zorgt ervoor dat je niets meer met de computer van het slachtoffer kan doen. Security experts beweren dat het behoort tot een van deze ransomware virussen, Ukash bedreigingen, die doen alsof ze deel uitmaken van officiële instellingen, zoals diverse politiebureaus, e-crime units of zelfs de FBI (Federal Bureau of Investigation). ‘You have 72 hours to pay the fine’meestal beweert het virus dat computer van de gebruiker is opgevallen tijdens het deelnemen aan illegale online activiteiten, zoals het bekijken van pornografische video’s, het verspreiden van virussen of verspreiden auteursrechtelijk beschermde inhoud. Bovendien vraagt deze waarschuwing ​​om de boete voor al deze misdaden te betalen binnen 72 uur. Anders kan het slachtoffer worden bestraft met meer ernstige boetes en zelfs gevangenisstraf. Voordat je valt voor deze misleidende campagne, moet u zich realiseren dat het wordt aangevallen door niets anders dan een Trojan-virus. Dus, hebt u een ‘You have 72 hours to pay the fine’ virus op uw computer, negeer het bericht dan.

Hoe raak ik besmet met ‘You have 72 hours to pay the fine’?

Er zijn verschillende manieren hoe je besmet kunt raken met het ‘You have 72 hours to pay the fine’virus. In de meeste gevallen wordt het verspreid met een officiële brief. Zodra het slachtoffer de mail opent, is hij / zij besmet met de ransomware bedreiging, dat is echt vergelijkbaar met Uw computer is virus geblokkeerd. Een andere manier hoe je besmet kunt raken met deze dreiging is door het bezoeken van gehackte websites en door te klikken op onbekende links. Probeer dit dan ook te vermijden om te voorkomen dat dergelijke domeinen ‘You have 72 hours to pay the fine’ virus op uw computer kunnen zetten. Zodra je het binnen krijgt, blokeert dit virus je hele systeem en voorkomt het slachtoffer toegang krijgt tot de Windows Register-editor, Task Manager, internetverbinding of het menu Start. Bovendien, het begint haar misleidende campagne, die ongetwijfeld wordt gebruikt om het geld te stelen van bewust pc-gebruikers. U moet de ‘You have 72 hours to pay the fine’ kennisgeving negeren en de virus verwijderen van uw pc.

Hoe kan ik ‘You have 72 hours to pay the fine’ verwijderen?

Wanneer je probeert ‘You have 72 hours to pay the fine’bericht van uw computer te verwijderen, is het grootste probleem het vrijgeven van het systeem. Allereerst moet u proberen het herstellen van uw computer naar een eerdere datum en dan een virusscanner te vinden en je te ontdoen van geïnfecteerde bestanden. Als dit niet helpt, volgt u deze tips:

* Flash drive methode:

1. Neem een ​​andere machine en gebruik deze om Reimage of andere gerenommeerde anti-malware programma te downloaden.
2. Update het programma en in het USB-station of eenvoudige CD.
3. In de tussentijd, start uw geïnfecteerde machine om Veilige modus met opdrachtprompt en stok USB-drive in.
4. Herstart de computer besmet met ‘You have 72 hours to pay the fine’eens te meer en een volledige systeemscan uit te voeren.

* Gebruikers die besmet zijn met ransomware virussen mogen andere accounts op hun Windows-systemen te openen. Als een van deze rekeningen heeft administrator rechten, moet je in staat zijn om anti-malware programma te starten.

* Probeer de Flash om uw ransomware stop-functie te maken als bedoeld ontkennen. Om de Flash uit te schakelen, gaat u naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Na dat te doen, voert u een volledige systeemscan uit met anti-malware programma.

* Handmatig verwijderen ‘You have 72 hours to pay the fine’verwijderen (speciale vaardigheden nodig!):

  • Reboot je besmette PC ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ om Ukash virus uit te schakelen (dit zou moeten werken met alle versies van deze dreiging)
  • Run Regedit
  • Zoek WinLogon reacties en schrijf alle bestanden die niet explorer.exe of blanco heten. Vervang ze door explorer.exe.
  • Doorzoek het register voor deze bestanden die je hebt opgeschreven en verwijder de registersleutels te verwijzen naar de bestanden.
  • Reboot en voer een volledige systeemscan uit met updated Reimage om de resterende virus bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-you-have-72-hours-to-pay-the-fine.html

Verwijdering gidsen in andere talen