Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Haal XP Protection 2014 weg

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

What is XP Protection 2014?

XP Protection 2014 is een nep anti-virus die maar één ding wil – mensen laten geloven dat hun pc gevaar loopt omwille van ernstige infecties en dat ze de licentie moeten kopen om deze te verwijderen. Natuurlijk moet je hiervoor nooit betalen want dit is een directe manier om je geld, kredietkaart gegevens en andere persoonlijk identificeerbare informatie kwijt te spelen. Als het XP Protection 2014 virus op je pc geïnstalleerd is, moet je voorbereid zijn op constante systeemscanners die je tonen hoe ze het systeem scannen en dan virussen en trojanen detecteren. Meestal worden ze getoond elke keer je de pc opstart en begint te werken. Bovendien mag je ook honderden advertenties verwachten die je aanbieden om de ‘volledige’, ‘gelicenseerde’ versie van XP Protection 2014 aan te kopen. Als je al zo”n advertenties gezien hebt wil dit zeggen dat je pc reeds geïnfiltreerd werd. In dit geval moet je de pc nakijken met een betrouwbare beveiliging toepassing. Dit zal je helpen om alle gevaarlijke bestanden, inclusief deze van XP Protection 2014 te verwijderen.

Hoe kan XP Protection 2014 mijn pc gijzelen?

XP Protection 2014 behoort tot een enorme groep van virussen, beter gekend als Braviax. Deze groep is berucht voor multi-naam rogues die hun naam aanpassen aan het gebruikte besturingssysteem van de pct. Als je dus Windows XP gebruikt kan, XP Protection 2014 makkelijk opduiken op je pc. De manier waarop deze en andere rogues je pc infiltreren is via kwetsbaarheden in de beveiliging. Als je pc kwetsbaar is kan je makkelijk deze rogue binnen krijgen. Zorg er daarom voor dat je steeds een bijgewerkte anti-spyware geïnstalleerd hebt zodat je beschermd bent tegen allerlei dreigingen. Wees bovendien ook voorzichtig met misleidende pop-ups die opduiken tijdens het surfen. Als je meldingen ziet dat je de pc gratis moet nakijken negeer deze dan want ze kunnen rogues zoals XP Protection 2014 verspreiden. Zodra als het op je pc zit, wijzigt het instellingen en begint het met het tonen van meldingen zoals:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Als je denkt dat je pc geïnfecteerd werd door XP Protection 2014, wacht dan niet langer. YScan hem met een betrouwbare en bijgewerkte anti-spyware om het virus uit te schakelen. Het op je pc laten kan makkelijk problemen zoals de infiltratie van ander freigingen, identiteit diefstal en dergelijke veroorzaken.

Hoe XP Protection 2014 verwijderen?

We raden niet aan om XP Protection 2014 manueel te verwijderen want je kan de pc beschadigen of de verkeerde bestanden verwijderen. Gelukkig kunnen geautomatiesserde hulpmidedelen helpen om je pc te herstellen en deze dreigingen te verwijderen. Onze aanbevolen toepassingen zijn Reimage of SpyHunterCombo Cleaner. Als je geblokkeerd bent en deze niet kan opstarten kan je proberenden deze registratiecode, die werkte bij vorige versies, in te geven: 3425-814615-3990. Na deze gebruikt te hebben dien je een volledige systeemscan uit te voeren.

Als je geen enkel van deze programma’s kan opstarten, kan je deze stappen volgen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van XP Protection 2014 uit te schakelen en zijn bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
XP Protection 2014 snapshot
XP Protection 2014 snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-xp-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen