Gevaarlijkheidsmeter:  
  (94/100)

XP Defender Plus 2013. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

XP Defender Plus 2013 is een van de nieuwste leden van de gevaarlijke Braviax familie. Eigenlijk is het gewoon identiek dezelfde als XP Security Plus 2013 maar andere vermommingen. Want het gebruikt de zelfde GUI en identieke technieken om geld af te troggelen van de mensen. Deze methode is even oud als ruwe anti-spyware programma’s. Dit is het volgende: Het maken van niet bestaande malware waarschuwingen en uiteindelijk zal het een grote waarschuwing op je scherm afspelen om de volledige versie van XP Defender Plus 2013 te kopen. Maar dit betalen is het zelfde als je geld direct aan de scammers te geven want in de werkelijkheid heeft XP Defender Plus 2013 helemaal geen virus database. Dus het is een nutteloss programma in het checken van virussen op je pc. Trouwens het heeft ook niet de mogelijkheid om ze te verwijderen. Dus aub let op dat met zulke applicaties best niets te maken hebt. Je kan het best zo snel mogelijk verwijderen voor dat XP Defender Plus 2013 nog schadelijkere bestanden in je pc zet.

Hoe kan ik geïnfecteerd raken met het XP Defender Plus 2013 virus?

XP Defender Plus 2013 vraagt geen toestemming om op je pc te komen het gebruikt typisch een trojan virus om zich zelf te verspreiden. Dit soort virussen kan dus gemakkelijk in je pc komen via een download van een niet officiële software, freeware, shareware en gelijkende programma’s. Zo snel dat het in je pc komt zal het je instellingen veranderen en beginnen te melden dat je pc heel veel infecties heeft. Wees zeker dat dit soort meldingen nep zijn en typisch zijn voor zulke virussen. Je zou deze moeten negeren. Wij raden je dan ook tenzeerste aan om die programma te verwijderen

System danger!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.System hijack!

System security threat was detected.
Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Privacy alert!
Rogue malware detected in your system. Data leaks and system damage are possible. Click here for a free security scan and spyware deletion.

Privacy threat!
Spyware intrusion detected. Your system is infected. System integrity is at risk. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords. Click here to perform a security repair.

Severe system damage!
Spyware and viruses detected in the background. Sensitive system components under attack! Data loss, identity theft and system corruption are possible. Act now, click here for a free security scan.

AUB, geef geen aandacht aan iets van deze waarschuwingen want ze zijn misleidend en nep. Als je voor XP Defender Plus 2013 betaald hebt voor de volledige versie zal je nog altijd die waarschuwingen krijgen. Om je pc te maken zal je XP Defender Plus 2013 moeten verwijderen van je computer.

Hoe kan ik XP Defender Plus 2013 verwijderen van mijn computer?

XP Defender Plus 2013 is moeilijk om te verwijderen, je kan best een reputabel anti-spyware programma gebruiken. Wij raden je SpyHunterCombo Cleaner and Reimage aan om te gebruiken. Als je zulk programma niet kan laten werken vanwege het virus en zijn activiteiten zou je volgende stappen moeten gebruiken.

1. Herstart je pc in safe modus maar wel met de mogelijkheid om op het internet te kunnen. Herstart je pc gewoon en wanneer het begint duw je heel vaak op F8.

2. Log in met de zelfde gebruikers als je normaal doet.

3. Ga naar IE of een andere browser en selecteer: RUN AS of RUN AS ADMINISTRATOR, en ga in dat account van je administrator.

4. Vul de volgende link in in je adres balk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma op je bureaublad. Laat het werken om kwaadaardige processen te stoppen of XP Defender Plus 2013 en verwijder de bestanden ervan. Je kan ook een registratie code gebruiken waarmee het virus denkt dat je de volledige versie hebt gekocht. Dit is deze code: 3425-814615-3990; 1089-903874-1875; 9443-077673-5028; 2233-298080-3424; 1147-175591-6550. Gewoon dit invullen in de XP Defender Plus 2013’s registratie scherm.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-xp-defender-plus-2013.html

Verwijdering gidsen in andere talen