Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

XP Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

XP Antivirus 2014 is een ernstig virus dat makkelijk voor problemen kan zorgen op je pc. Het behoort toe aan de bekende familie van rogue anti-spywares, gekend als braviax. Als deze rogue actief is op je pc kan je niet enkel continu systeemscanners te zien krijgen, je krijgt ook constant aanbiedingen te zien om de licentie te kopen. Als je hiermee akkoord gaat kan je nog meer problemen krijgen want je kredietkaart en persoonlijke informatie gaat rechtstreeks naar de hackers. Laat je alsjeblieft niet misleiden door XP Antivirus 2014 meldingen en betaal NOOIT voor de licentie want het is nep. In werkelijkheid kan dit programma geen enkele bedreiging detecteren. Alles wat het doet is mensen identieke meldingen tonen die hen proberen angst aan te jagen en zo ervoor zorgen dat ze de licentie kopen. Het enige echte virus op je pc is echter XP Antivirus 2014 zelf. Laat deze rogue je alsjeblieft NIET misleiden. YVan zodra je de verzonnen pop-up meldingen te zien krijgt zou je het moeten verwijderen.

Hoe kan XP Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

XP Antivirus 2014 wordt net zoals vele andere rogues, zoals Win 7 Protection 2014 of Win 7 Antivirus 2014 verspreid. Dit betekent dat als je geen betrouwbare anti-spyware geïnstalleerd hebt je pc kwetsbaar is en makkelijk geïnfiltreerd kan worden door leden van de Braviax familie. Bovendien zou je ook moeten proberen om illegale sites, spam en misleidende pop-ups te vermijden. Meestal zeggen ze dat je pc geïnfecteerd is en bieden aan om hem gratis te scannen. Natuurlijk download je een trojaan die deze rogue installeert als je op zo’n advertentie klikt. Als XP Antivirus 2014 je pc infecteert, plaats hij ook zijn eigen registerwaarden en bestanden op je systeem. Het begint ook te werken van zodra je de pc herstart en toont deze en gelijkaardige boodschappen:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

XP Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Als je te maken hebt met meldingen van XP Antivirus 2014 die je proberen te informeren over tientallen virussen moet je deze negeren. Als je je laat misleiden kan je makkelijk je geld en persoonlijke info kwijtspelen. De makkelijkste manier om van deze meldingen verlost te worden is door deze rogue anti-spyware van je systeem te verwijderen. Dit kan je doen met behulp van onderstaande handleiding:

Hoe XP Antivirus 2014 verwijderen?

Het verwijderen van XP Antivirus 2014 is moeilijk omdat het willekeurig genaamde bestanden gebruikt om zijn aanwezigheid op het systeem te verbergen. Gelukkig kunnen geautomatiseerde anti-malware hulpmiddelen je helpen om de pc te herstellen en van zulke dreigingen verlost te worden. Onze aanbevolen programma’s zijn Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Als je geblokkeerd bent en je kan ze niet opstarten, kun je proberen om deze registratiecode, die werkte bij vorige versies van deze groep van virussen, te gebruiken: 3425-814615-3990. Nadat je hem gebruikt hebt moet je een volledige systeemscan uitvoeren en geïnfecteerde bestanden van je pc verwijderen.

Als je geen enkel van deze programma’s kan opstarten, kun je ook deze stappen volgen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van XP Antivirus 2014 uit te schakelen en zijn bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-xp-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen