Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

XP Antispyware 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Valse antispyware

Wat is XP Antispyware 2014?

XP Antispyware 2014 is een gevaarlijke cyber dreiging die het etiket van ‘rogue anti-spyware’ meekreeg. Het behoort tot de beruchte familie van malwares, gekend als ‘Braviax‘ en heeft veel gelijkaardige versies, inclusief XP Antivirus 2014, Win 7 Antispyware 2014, Win 8 Protection 2014 en vele anderen. Alles wat je moet weten over dit virus is dat het je geld wil stelen. Om dit te bereiken zal het virus je nep scanners en waarschuwingen tonen die je zeggen hoe zwaar je pc wel niet geïnfecteerd is. Het zal bovendien ook beweren dat het in staat is om het systeem te herstellen en alle geïnfecteerd bestanden te verwijderen. Natuurlijk doet het dit in ruil voor geld… Zoals je reeds begrepen hebt is dit de methode die gebruikt wordt door XP Antispyware 2014 om je geld te ontfrutselen. Betaal nooit voor zijn ‘gelicenseerde’, ‘volledige’ of welke andere versie dan ook want je geeft gewoon geld aan hackers. Wat meer is je kan ook je kredietkaartgegevens en persoonlijk identificeerbare gegevens blootgeven. Wat ook het vermelden waard is, is dat zodra dit virus op je pc zithet websites blokkeert en zegt dat ze geïnfecteerd zijn. Het kan je ook informeren dat je anti-spyware of anti-virus ook geïnfecteerd zijn wat duidelijk verzonnen is. Wees er maar zeker van het enige echte virus in deze situatie is XP Antispyware 2014. Negeer zijn meldingen en verwijder deze rogue van je systeem zo snel mogelijk! Als het je anti-spyware blokkeert volgd dan de onderstaande handleiding om het te deblokkeren.

Hoe kan XP Antispyware 2014 mijn pc infecteren?

XP Antispyware 2014 wordt verspreid net zoals elke andere rogue van de ‘Braviax’ familie.Dit wil zeggen dat het vertrouwd op een trojaans paard dat verstopt kan zitten in spam, nep meldingen en dergelijke. Om de infiltratie van XP Antispyware 2014 te voorkomen is het eerste wat je moet weten dat je alle meldingen die je aanbieden om je Java, Flash layer en dergelijke bij te werken moet negeren. Verwijder bovendien alle verdachte e-mails die vol staan met schrijffouten en foutief taalgebruik, omdat deze ook gebruikt worden bij de verdeling van XP Antispyware 2014. Tenslotte blijf ook weg van meldingen die zeggen dat je pc geïnfecteerd is en je een gratis scanner moet downloaden om hem na te kijken. Denk eraan er is niet zo’n ding als een ‘gratis scanner’. Als deze rogue erin slaagt om je systeem te infiltreren, zal het ten eerste verschillende modificaties doorvoeren en dan berichten tonen zoals dit:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

XP Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Negeer deze alsjeblieft want ze hebben absoluut niets te maken met de veiligheid van je pc. Zorg er ook voor dat je deze dreiging van je pc verwijdert want je weet nooit welke kwaadaardige activiteiten hij kan opstarten in de toekomst. Het kan beginnen met je te traceren, je persoonlijke informatie te stelen, andere virussen te installeren of dergelijke.

Hoe XP Antispyware 2014 verwijderen?

Wees er maar zeker van dat XP Antispyware 2014 een gevaarlijk programma is dat gebruikt wordt voor het stelen van je geld en een ernstig probleem vormt voor je pc. Om dit te voorkomen moet je het verwijderen. Gebruik hiervoor GEAUTOMATISEERDE MIDDELEN gewoon een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en opstarten. Als je meer uitleg nodig hebt over hoe dit te doen lees dan deze handleiding. Voor het verwijderen van XP Antispyware 2014, zijn onze aanbevolen programma’s Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner omdat ze makkelijk alle verborgen componenten ontdekken.

OPGEPAST! Zoals voordien gezegd kan XP Antispyware 2014 ook proberen om de installatie en activiteiten van legitieme beveiligingsprogramma’s te blokkeren, inclusief SpyHunter en StopZilla. Als je ze niet kan downloaden probeer dan deze opties:

1. GEBRUIK SYSTEEMHERSTEL OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systemherstel.
 2. Selecteer Herstel mijn pc naar een eerder tijdstip en klik op Volgende.
 3. Kies de gewenste datum en herstelpunt en klik op Volgende.
 4. Wacht tot je pc herstart en klik op OK in het Herstel Voltooid venster.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTART IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart jemputer
 2. Zodra hij actief is begin je constant op de F8 toets te drukken tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik je pijltjes toetsen) en druk op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Rechtermuisklik op het IE of andere browser icoon en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. MAAK EEN GAST ACCOUNT AAN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere (gast) account hebt kan je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Gewoon aanmelden en Reimage downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Instellingen -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker Accounts.
 2. In het nieuwe venster klik je op Gast -> Activeer de Gast Account.
 3. Wacht tot de pc herstart en je het Windows aanmeldscherm ziet
 4. Selecteer Gast account om onze aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. GEBRUIK EEN ANDERE PC OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere, niet geïnfecteerde pc en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Schrijf hierna deze anti-spyware weg op een CD/DVD, externe schijf of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Gebruik hiervoor deze tutorial.
 4. Plaats het medium met het anti-spyware programma in je geïnfecteerde pc en start het op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
XP Antispyware 2014 snapshot
XP Antispyware 2014 snapshot

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-xp-antispyware-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen