Wat is wscntfy.exe? Moet ik het verwijderen?

wscntfy.exe

wscntfy.exe is de exe file van Windows XP Service Pack 2. Deze toepassing is ook gekend als “Windows Security Center Notify Application” en is verantwoordelijk voor het tonen van de symbolen op je bureaublad met informatie zoals Windows updates’ status, status van de virus bescherming en de firewall status. Wees er van op de hoogte dat wscntfy.exe bijne niet gevonden wordt op systemen die draaien onder Windows Vista en Windows 7 OS, als je het op zo’n systeem ziet moet je de pc nakijken met een anti-spyware. Het is geen core systeem bestand, dus als je denkt dat deze dienst kwaadaardig is kun je hem uitschakelen door naar “Diensten” te gaan en Security Center uit te schakelen . Beveiligingsexperten raden echter aan dit NIET te doen omdat het je pc kwetsbaar maakt voor andere bedreigingen.

GEVAAR!

Als je wscntfy.exe opgemerkt hebt in Windows Vista/Windows 7, moet je de pc nakijken met een betrouwbare anti-spyware omdat hij geïnfecteerd kan zijn met het “Rivarts trojan horse”. Andere virussen, zoals trojans, worms en rogue, kunnen ook de naam van dit bestand gebruiken om hun aanwezigheid te verbergen. Als je de betrouwbaarheid van wscntfy.exe wenst na te gaan, raden we aan om RegCure Pro te gebruiken.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk