Wat is wscntfy.exe? Moet ik het verwijderen?

wscntfy.exe

wscntfy.exe is de exe file van Windows XP Service Pack 2. Deze toepassing is ook gekend als “Windows Security Center Notify Application” en is verantwoordelijk voor het tonen van de symbolen op je bureaublad met informatie zoals Windows updates’ status, status van de virus bescherming en de firewall status. Wees er van op de hoogte dat wscntfy.exe bijne niet gevonden wordt op systemen die draaien onder Windows Vista en Windows 7 OS, als je het op zo’n systeem ziet moet je de pc nakijken met een anti-spyware. Het is geen core systeem bestand, dus als je denkt dat deze dienst kwaadaardig is kun je hem uitschakelen door naar “Diensten” te gaan en Security Center uit te schakelen . Beveiligingsexperten raden echter aan dit NIET te doen omdat het je pc kwetsbaar maakt voor andere bedreigingen.

GEVAAR!

Als je wscntfy.exe opgemerkt hebt in Windows Vista/Windows 7, moet je de pc nakijken met een betrouwbare anti-spyware omdat hij geïnfecteerd kan zijn met het “Rivarts trojan horse”. Andere virussen, zoals trojans, worms en rogue, kunnen ook de naam van dit bestand gebruiken om hun aanwezigheid te verbergen. Als je de betrouwbaarheid van wscntfy.exe wenst na te gaan, raden we aan om RegCure Pro te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk