Gevaarlijkheidsmeter:  
  (75/100)

Windows Ultra Antivirus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software
12

Windows Ultra Antivirus is een namaak antivirus dat probeert om geld van onbeschermde PC-gebruikers te verkrijgen. Dit programma probeert eerst om heimelijk binnen het systeem van uw computer te kruipen en daarna tonnen valse waarschuwingen en scanners die rapporteren over gevaarlijke malware die gedetecteerd zijn weergegeven. Natuurlijk, dit is een typische manier hoe de Windows Ultra-Antivirus probeert om zijn slachoffers bezorgd wil maken over hun computers en bovendien probeert om ze te pushen naar de aankoop van een licentieversie die in werkelijkheid nep is. Houd u er rekening mee dat Windows Ultra Antivirus moet worden gecategoriseerd als Rogue Anti-virus en dat u het direct moet verwijderen van uw computer. Controleer uw computer met SpyHunter anti-spyware als u geïnfecteerd bent met Ultra Antivirus van Windows.

Hoe wordt ik geïnfecteerd met WINDOWS ULTRA ANTIVIRUS

Zoals met de meeste ‘rogue programs’, wordt het Windows Ultra Antivirus Typically mede mogelijk gemaakt met behulp van Trojans die geprogrammeerd zijn om in uw systeem te komen door veiligheidsgaten en zwakheden die ze vinden in uw beveiliging. Behalve dat, downloaden deze trojans alle malware bestanden op het slachtoffer zijn computer en starten deze direct wanneer de geïnfecteerde PC is herstart. Hierdoor start de rogue startup scanners en laat het talloze waarschuwingen zien die allemaal rapporteren over niet-bestaande malware. Wees zeker dat u deze ‘gevaren’ niet zult vinden met behulp van legitieme anti-malware programma’s en u zal ook moeite hebben om de bestanden van het Windows Ultra Antivirus te vinden omdat het gebruik maakt van ‘rootkits’ om verwijdering van de bestanden te voorkomen. Tenslotte zal deze rogue beginnen te vragen naar licentie betalingen om deze waarschuwingen te laten stoppen. Als u geïnteresseerd bent hoe deze Windows Ultra-Antiviruswaarschuwingen eruit zien is hier een voorbeeld:

Security Warning!
Your computer is not checked for viruses! System scan isrecommended. Press “scan” to check.

Zoals u waarschijnlijk hebt begrepen, is het nodig om voorzichtig om te gaan met deze applicatie omdat het enige dat is zoekt is uw geld. Windows Ultra Antivirius rapporteert alleen maar neppe infecties op up PC terwijl deze gevaren er niet zijn. Wees zeker dat dit alleen maar gebeurt vanwege 1 reden, deze malware probeert u te overtuigen dat veiligheidskwesties op uw computer zijn gedetecteerd en dat u deze moet verwijderen door middel van de gelicentieerde Windows Ultra Antivirus versie. Probeert u dit nooit te doen! Het enige gevaar dat u op uw computer heeft blijft hetzelfde, namelijk het Windows Ultra Antivirus. Dus wees zeker dat u altijd een gerenommeerde anti-spyware programma gebruikt en verwijder dit virus van uw computer.

Hoe verwijder ik het Windows Ultra Antivirus?

Om het Windows Ultra Antivirus te verwijderen, raden we u aan om een volledige systeemscan in te zetten met behulp van SpyHunter. Als u het programma niet kan openen, raden wij aan om eerst msconfig op te starten en alle niet bekende opstartposten uit te schakelen. Nadat u dat gedaan heeft, scan met Spyhunter anti-malware om alle geïnfecteerde bestanden van uw computer te verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Ultra Antivirus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Ultra Antivirus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Windows Ultra Antivirus snapshot
Windows Ultra Antivirus snapshot

Windows Ultra Antivirus handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random.exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_[random2]
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_[random2]\0000
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_[random2]\0000\Control
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_1FE50
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_1FE50\0000
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_1FE50\0000\Control
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\112da10e6b8dcd07
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_[random2]
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_[random2]\0000
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_[random2]\0000\Control
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_1FE50
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_1FE50\0000
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_1FE50\0000\Control
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\[random2]
HKEY_CURRENT_USER\Software\WinUltraAntivirus
random2 - name of the rootkit file name.

Bestanden verwijderen:
%System%\drivers\[random2].sys, like %System%\drivers\142da10e6b8dcd07.sys

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-ultra-antivirus.html

Verwijdering gidsen in andere talen