Gevaarlijkheidsmeter:  
  (67/100)

Windows Secure Workstation. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software

Windows Secure Workstation is een alledaagse FakeVimes parasiet die voor het eerst gezien is op 13 Augustus, 2012. Deze gebruikt dezelfde GUI, die typisch is voor FakeVimes, en toont identieke alarmen die rapporteren over trojaanse paarden, adware, malware en andere virussen. Als je deze alarmen ziet, hoe in gedachten dat ze waardeloos zijn en simpelweg zouden moeten worden genegeerd als je je geld niet wilt verliezen. De manier waarop je dat kan doen is zelfs erg simpel – Windows Secure Workstation bied je aan zijn gelicenseerde versie te kopen om alle gedecteerde virussen beter te kunnen verwijderen. Natuurlijk, zijn deze ‘virussen’ onschadelijke systeemsbestanden en is deze ‘gelicenseerde versie’ niets anders dan een manier waarop scammers geld kunnen stelen. Door je krediet kaard details te geven, kan je jezelf totaal opgelicht en bankroet terugvinden, dus contacteer je bank onmiddelijk als je al betaald heb voor deze versie van Windows Secure Workstation.

HOE RAAK IK GEINFECTEERD MET WINDOWS SECURE WORKSTATION?

De gebruikelijke weg hoe alle FakeVimes scarewares gedistribueerd worden bevatten het sociale blackhat en ook de corrupte downloads. Windows Secure Workstation is ook verspreid door potentiele onveilige gecompromiseerde webbronnen gevuld met geinfecteerde freeware, shareware, updates en andere programma’s. Vanaf wanneer de PC is geinfecteerd, zal hij worden aangepast zodat de malware mee op kan starten elke keer als je je computer heropstart. In bijvoeging hiervan, zal Windows Secure Workstation starten met misleidende alarmen en scanners te laten zien die onder andere dit beweren:

Error
There’s a suspicious software running on your PC.
For more details, run a system file check.

Warning! Virus Detected
Threat Detected: Trojan-Downloader.Win32.Agent
Security Risk:
Infected File: regedit.exe
Description: Programs classified as Trojan download and install new versions of malicious programs, including Trojans and AdWare, on victim computers.
Recommended:
Please click “remove All” button to erase all infected files and protect your PC

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
Internet Explorer
C:\program files\internet explorer\iexpolre.exe
C:\program files\internet explorer\iexpolre.exe
is suspected to have infected your PC. This type of virus intercepts entered data and transmits them to a remote server.
Recommended:
Please click “Prevent attack” button to prevent all attacks and protect your PC

Zoals je kan zien, is Windows Secure Workstation een programma dat capabel is om je computer alleen maar te leiden naar de machine zijn eigen vertraging. Het is capabel om alleen valse beveiliginscanners en alarmen te laten zien die zijn ontworpen om de gebruiker te laten betalen voor een liscentie. Wees ervan verzekerd dat Windows Secure Workstation een boosaardig programma is dat moet worden verwijderd zonder enige vertraging. Vanaf wanneer je deze alarmen en spyware bedreigingen ziet gedecteerd worden op je systeem, verwijder deze scam. Anders, zal het je PC traag en laggend maken, zal het starten je browser gebruiken op te slaan en andere dingen die als ‘illegaal’ beschouwd worden.

HOE WINDOWS SECURE WORKSTATION TE VERWIJDEREN?

Om Windows Secure Workstation te verwijderen van het systeem, zou je niet moeten proberen het manueel te doen omdat het mogelijk is dat je de foute bestanden verwijdert, wat kan leiden tot systeemschade. Volgens ons onderzoekscentrum zou je moeten vertrouwen op SpyHunter en STOPzilla. Let wel op dat deze programma’s moeten geupdate zijn voor een scan. Als je ze niet kan lanceren, maak Windows Secure Workstation onschadelijk door deze code in te voeren welke je virus zal doen geloven dat je zijn licentie hebt gekocht: 0W000-000B0-00T00-E0020. Doe hiernaast ook een scan met SpyHunter.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Windows Secure Workstation snapshot
Windows Secure Workstation snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-secure-workstation.html

Verwijdering gidsen in andere talen