Gevaarlijkheidsmeter:  
  (75/100)

Windows Protection Maintenance. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software
12

Windows Protection Maintenance is een nep-pc-optimalisatie-programma, dat behoort tot de groep van oplichters die proberen om gebruikers uit hun geld. Voor dat, rapporteert over een groot aantal harde schijf gedetecteerd problemen en dan belooft dat zijn gelicentieerde versie zal ze op te lossen voor een goede. In werkelijkheid, Windows Protection Maintenance heeft geen mogelijkheid om te detecteren en te elimineren alle kwesties die op uw harde schijf, maar gewoon smeedt deze activiteit voor het overtuigen van de gebruikers aan te schaffen, zodat de ‘licentie’ versie. Om preciezer te zijn, het vertegenwoordigt een familie van FakeVimes, dat zich onderscheidt met zijn virussen, omdat ze delen dezelfde GUI’s. Vergeet niet, als je toevallig een aantal waarschuwingen te ontvangen van Windows Protection Maintenance, je moet ze negeren en dit programma te verwijderen van uw computer zo snel mogelijk. Anders kan je verliest je geld en vind meer virussen op uw computer.

Hoe kan ik besmet met Windows Protection Maintenance?

Windows Protection Maintenance lijkt te zijn frauduleuze vanaf het prille begin – deze nep harde schijf optimizer krijgt op zijn doel-pc’s via haar backdoors. In werkelijkheid, dat is het paard van Troje infectie, die gemakkelijk kan bij het downloaden van freeware, shareware, spam e-mails en andere downloads. Zodra het daar krijgt, download Windows Protection Maintenance de bestanden en maakt een aantal systeem veranderingen voor het maken van deze bedrieglijke direct actief na het opnieuw opstarten van de computer. Daarnaast heeft dit onbevoegde infiltratie resulteert in hinderlijke activiteit en dergelijke en dergelijke waarschuwingen:

Win32/Exploit.CVE-2010-3333.0
Win32/Exploit.CVE-2010-3333.0 is a malicious Trojan virus created by cyber-criminals to install and initiate other versions of malicious information on the victim’s PC. Win32/Exploit.CVE-2010-3333.0 will be included into a list of programs which will run automatically when Windows operating system starts up. Therefore, it is very difficult to detect manually and remove Win32/Exploit.CVE-2010-3333.0. However, it is strongly recommended to remove Win32/Exploit.CVE-2010-3333.0 immediately because Win32/Exploit.CVE-2010-3333.0is able to cause additional damages to your infected Windows system.

Zorg ervoor dat Windows Protection Maintenance nep is en mag nooit worden vertrouwd. Het rapporteert alleen over verzonnen problemen en is alleen bedoeld om u uit uw geld. Trouwens, met dit programma op uw pc betekent ernstige problemen wanneer het proberen om het web te surfen en uw verwachte website te bereiken.

HOE Windows Protection Maintenance REMOVE?

Om zich te ontdoen van Windows Protection Maintenance, raden wij u het uitvoeren van een volledige systeemscan met gerenommeerde anti-spyware programma, zoals Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage. Als je niet kan starten van uw anti-spyware programma’s, voert u deze nep registratiecode te maken denken dat je al hebt gekocht: 0W000-000B0-00T00-E0020. Nu scannen met updated Reimage versie en verwijder deze zwendel voor goed.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Protection Maintenance te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Protection Maintenance te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage

Windows Protection Maintenance handmatige verwijdering:

Kill processen:
%AppData%\Protector-[random].exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_ERROR_PAGE_BYPASS_ZONE_CHECK_FOR_HTTPS_KB954312
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings "WarnOnHTTPSToHTTPRedirect" = 0
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System "DisableRegedit" = 0
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System "DisableRegistryTools" = 0
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System "DisableTaskMgr" = 0
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "Inspector"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings "ID" = 0
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings "net" = "2012-2-17_2"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings "UID" = "rudbxijemb"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\_avp32.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\_avpcc.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\ashDisp.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\divx.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\mostat.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\platin.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\tapinstall.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\zapsetup3001.exe
There are more similar entries, you should let spyware Doctor to identify them.

Bestanden verwijderen:
%AppData%\Protector-[random].exe

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-protection-maintenance.html

Verwijdering gidsen in andere talen