Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Windows Expert Console. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Windows Expert Console is een gevaarlijke toepassing die behoort tot een enorme groep van virussen gekend als FakeVimes. Deze groep is reeds gekend voor Windows Protection Maintenance, Windows Safety Series, Windows Anti-Malware Patch en andere kwaadaardigen. Van zodra één van hen je pc infiltreerd begint het met het constant tonen van pop-up advertenties die melding maken van honderden verschillende virussen. Dir zijn natuurlijk verzonnen virussen en worden maar met één doel getoond – gebruikers doen geloven dat hun pc besmet is en dat ze een gelicenseerde versie moeten kopen om ze te kunnen verwijderen. Om te zien waarmee je pc in werkelijkheid besmet is raden we je aan een betrouwbare anti-spyware te gebruiken en niet Windows Expert Console. Dit programma heeft geen virusgegevensbank en moet zo vlug mogelijk verwijdert worden.

HOE KAN Windows Expert Console MIJN PC INFILTREREN?

Windows Expert Console wordt meestal verdeeld via een Trojaans paard, welk je pc makkelijk kan infiltreren via gevonden beveiliging kwetsbaarheden. Eens het virus je pc infiltreerd voert het enkele modificaties uit die het in staat stellen om met zijn vervelende campagne te starten telkens je je pc opstart. Met als resultaat dat Windows Expert Console de mogelijkheid krijgt om zijn valse meldingen te tonen en te beginnen raporteren over niet bestaande virussen. Sommige van deze meldingen zien er zo uit:

Torrent Alert
Recommended:
Please use secure encrypted protocol for torrent links.Torrent link detected!Receiving this notification means that you have violated:- the copyright laws. Using Torrent for downloading movies and licensed software shall be prosecuted and you may be sued for cybercrime and break of law under the SOPA legislation.

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Vermijdt alsjeblieft dit vals anti-spyware programma want het wil enkel je geld. Als je meldingen ziet die toebehoren aan dit programma, volg dan onderstaande handleiding en verwijder Windows Expert Console van je systeem.

HOE Windows Expert Console VERWIJDEREN?

We hopen dat je Windows Expert Console niet aangekocht hebt, in dit geval moet je onmiddellijk je bank contacteren en de kosten betwisten.Scan bovendien ook je systeem met een bijgewerkte anti-spyware. We raden je aan om hiervoor Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware of een andere betrouwbare anti-malware te gebruiken, welke automatisch kwaadaardige waarden voor je zal detecteren.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Expert Console te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Expert Console te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Windows Expert Console snapshot
Windows Expert Console snapshot

Windows Expert Console handmatige verwijdering:

Kill processen:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "GuardSoftware" = "%AppData%\guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "Shell"="C:\\Users\\User\\AppData\\Roaming\\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Bestanden verwijderen:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Verwijdering gidsen in andere talen