Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Windows Cleaning Toolkit. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware
12

Windows Cleaning Toolkit is een kwaadaardig programma dat melding maakt van honderden verschillende virussen.In werkelijkheid is het net als de voordien uitgebrachte Windows Expert Console een andere FakeVimes bedreiging, het is niet instaat om eender welk bedreiging te verwijderen omdat het geen virusgevensbank en andere belangerijke eigenschappen van anti-virussen heeft. Al wat dit programma doet is doens alsof, dus je kunt makkelijk de meldingen van Windows Cleaning Toolkit negeren.Anders kun je geld, bankgegeven en andere gevoelige informatie kwijtspelen. Bovendien waarschuwen experten dat het je pc vertraagd en andere virussen kan downloaden. Dit is waarom je Windows Cleaning Toolkit van je systeem moet verwijderen van zodra je het erop ziet.

HOE KAN WINDOWS CLEANING TOOLKIT MIJN PC INFILTREREN?

Net zoals de voodien uitgebrachte kwaadaardige antivirus programma’s, wordt Windows Cleaning Toolkit verdeeld via een Trojaans paard. Natuurlijk zullen de pc die beveiligd worden met de nieuwste anti-virus versies bijna niet geïnfecteerd worden door zulk een virus, maar slecht beveiligde systemen zijn kwetsbaar en mensen zullen zelfs niet merken hoe dit Trojaans paard hun pc infiltreerd. Van zodra het dit doet voert het een aantal systeem wijzigingen door die Windows Cleaning Toolkit helpen om zijn activiteiten te starten telkens de pc opstart. Met als resultaat dat gebruikers meldingen te zien krijgen zoals :

Torrent Alert
Recommended:
Please use secure encrypted protocol for torrent links.Torrent link detected!Receiving this notification means that you have violated:- the copyright laws. Using Torrent for downloading movies and licensed software shall be prosecuted and you may be sued for cybercrime and break of law under the SOPA legislation.

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Denk eraan dat Windows Cleaning Toolkit geen enkele mogelijkheid heeft om je pc na te kijken op virussen en ze er vn te verwijderen.Het is een gevaarlijke kwaadaardige anti-spyware die enkel voor één ding gebruikt wordt – geld verdienen voor de hackers. Dus moet je weg blijven van het aanbod om de “Gelicenseerde” versie aan te schaffen. In plaats hiervan zou je simpelweg Windows Cleaning Toolkit van je systeem moeten verwijderen.

HOE WINDOWS CLEANING TOOLKIT VERWIJDEREN?

Als je erin geluisd werd om Windows Cleaning Toolkit aan te kopen, dan zou je onmiddellijk je bank moeten contacteren en de betaling betwisten. Van zodra je dit gedaan hebt scan dan het systeem met een bijgewerkte anti-spyware. We raden je aan om hiervoor Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, [rev id=”Malwarebytes Anti Ma

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Cleaning Toolkit te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Cleaning Toolkit te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Windows Cleaning Toolkit snapshot
Windows Cleaning Toolkit snapshot

Windows Cleaning Toolkit handmatige verwijdering:

Kill processen:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "GuardSoftware" = "%AppData%\guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "Shell"="C:\\Users\\User\\AppData\\Roaming\\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Bestanden verwijderen:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-cleaning-toolkit.html

Verwijdering gidsen in andere talen