Gevaarlijkheidsmeter:  
  (79/100)

Windows Anytime Upgrade Ukash virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Windows Anytime Upgrade Ukash virus is een duidelijk voorbeeld hoe oplichters actief proberen hun slachtoffers op te lichten. Na het te laten in het wild een bos van Ukash virussen die werden genoemd als gerenommeerde instellingen, nu hebben ze veranderden hun tactiek – nu vragen ze gebruikers in staat hun weduwen upgraden Anytime software. Zorg ervoor dat Windows Anytime Upgrade is een andere ransomware dat behoort tot Ukash virus groep. Terwijl de meeste van de aangevallen systemen zijn in Europa, moeten de gebruikers in andere delen van de wereld ook bewust zijn over Windows Anytime Upgrade Ukash virus. Het is alleen bedoeld om je te betalen voor de vervalste licentie van Microsoft Windows Home Premium (10.1.2).

HOE KREEG IK Windows Anytime Ukash VIRUS upgrade?

Net als alle Ukash virussen, dit programma verspreidt met behulp van exploits en geïnfecteerde websites. U hoeft alleen maar een simpele klik op een gehackte website en u kunt deze infectie krijgen, dus wees voorzichtig met onbekende programma’s, verdacht uitziende websites, zoekmachines en spam e-mails. Zodra het binnen krijgt, Windows Anytime Upgrade scam vergrendelt het systeem naar beneden en stelt dat dit gebeurde omdat de bevoegdheid afgeeft. Om precies te zijn, Windows Anytime Upgrade Ukash virus vorderingen die u unlincensed Microsoft Windows Home Premium (10.1.2) software gebruikt en hebben om het te kopen als je wilt tot $ 1000 boete te voorkomen. Deze ‘upgrade’ kunnen worden gekocht via Ukash of Paysafecard vooruitbetaling systeem. Echter, het betalen van deze ‘upgrade’ betekent het verliezen van je geld, want dat is alleen maar de manier waarop scammers proberen de gebruikers geld te krijgen. In plaats van het delen van uw krediet met hen, moet je gewoon ontgrendelen uw computer uit en verwijder Windows Anytime Upgrade Ukash virus.

HOE UPGRADE Ukash VIRUS TE VERWIJDEREN?

Terwijl het proberen om Anytime verwijderen Ukash Virus upgrade, in de eerste plaats moet u uw computer te ontgrendelen. Voor dat u kunt gebruik maken van deze instructies of download een tool van Kaspersky:

  1. Neem een ​​andere computer en download Reimage of andere gerenommeerde anti-malware programma mee.
  2. Update het programma en zet het in uw USB-station of gewoon een cd branden schijf.
  3. Terwijl de branden van cd’s of USB-stick te krijgen is de informatie, herstart uw geïnfecteerde machine om Veilige modus met opdrachtprompt (door op F8 te drukken tijdens het opstarten) en dan plak de voorbereide USB-station of plaats de cd-schijf in.
  4. Start de geïnfecteerde computer opnieuw en voer een volledige systeemscan uit met het programma dat u hebt gedownload.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Anytime Upgrade Ukash virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Anytime Upgrade Ukash virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
We hebben de efficientie van Plumbytes Anti-Malware getest voor het verwijderen van Windows Anytime Upgrade Ukash virus (2012-10-22)
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Windows Anytime Upgrade Ukash virus (2012-10-22)
Hitman Pro
We hebben de efficientie van Hitman Pro getest voor het verwijderen van Windows Anytime Upgrade Ukash virus (2012-10-22)
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van Windows Anytime Upgrade Ukash virus (2012-10-22)
Windows Anytime Upgrade Ukash virus snapshot
Windows Anytime Upgrade Ukash virus snapshot

Windows Anytime Upgrade Ukash virus handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-anytime-upgrade-ukash-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen