Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Haal Windows AntiBreach Module weg

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Spyware

Wat is Windows AntiBreach Module?

Windows AntiBreach Module is een kwaadaardige toepassing die zijn oorsprong vind in een enorme familie van dreigingen genoemd FakeVimes. Als het je pc infiltreert begint het virus met het tonen van nem systeem scanners en pop-up meldingen die ingesteld zijn om te raporteren over tientallen virussen. We moeten toegeven dat zijn meldingen er zeer overtuigend uitzien. Desalniettemin moet je beseffen dat ze nep zijn. Door het tonen van waarschuwingen voor verschillende virussen wil Windows AntiBreach Module mensen angst aanjagen en hen laten geloven dat ze een licentie moeten aankopen. Als je geen geld wilt verliezen moet je dit nooit doen. Bovendien moet je deze rogue anti-spyware zo snel mogelijk verwijderen want het kan niet enkel voor nep meldingen over verzonnen virussen zorgen, Windows AntiBreach Module kan ook gebruikt worden voor het verspreiden van andere virussen. Bovendien kan het ook starten met je te traceren door je toetsaanslagen te registreren. Dit is iets heel gevaarlijks want het kan leiden tot het velies van persoonlijk identificeerbare informatie. Blijf alsjeblieft weg van het Windows AntiBreach Module virus! Als je denkt dat je pc reeds geïnfiltreerd is moet je een volledige systeemscan uitvoeren met Reimage en deze dreiging verwijderen.

Hoe kan Windows AntiBreach Module mijn pc infecteren?

Het is nog niet geweten of Windows AntiBreach Module nieuwe distributie methodes gebruikt, dus is de belangrijkste manier waarop deze dreiging verspreid wordt via nep meldingen en spam. De makkelijkste manier op je pc te infecteren met deze cyber dreiging is door te klikken op de verschillende pop-up advertenties die opduiken tijdens het surfen. Sommige van deze meldingen beweren dat je je Java, Flash Player of andere programma’s moet bijwerken, anderen bieden dan weer aan om je pc te scannen op virussen met een ‘online scanner’. Klik alsjeblieft niet op deze meldingen want ze kunnen ervoor zorgen dat je Windows AntiBreach Module of een andere potentieel ongeweste toepassing/virus download! Als je er echt van overtuigd bent dat je Flash Player of een ander programma veroudert is ga dan naar zijn officiële site en zoek daar naar updates. Als je denkt dat je de pc moet scannen met de één of andere gratis scanner, scan hem dan met Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes of een andere betrouwbare anti-spyware. We zeggen dit omdat er niet zopiets bestaat als een online scanner. Als het Windows AntiBreach Module virus erin slaagt je pc te infiltreren is het belangrijkste wat het veroorzaakt deze en gelijkaardige meldingen:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Vermijd alsjeblieft zulke meldingen want ze willen maar één ding – je laten denken dat je een lecentie voor Windows AntiBreach Module moet kopen. In plaats van je geld te spenderen aan nutteloze zaken volg je beter onderstaande handleiding en verwijder deze rogue.

Hoe het Windows AntiBreach Module virus verwijderen?

Als je de meldingen van Windows AntiBreach Module opmerkt dan is je pc reeds geïnfecteerd. Verlies alsjeblieft geen tijd want dit virus kan gebruikt worden voor verschillende kwaadaardige activiteiten. Om het te verwijderen moet je de pc scannen met Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Windows AntiBreach Module proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit

Als je Windows 8 gebruikt, volg dan deze stappen:

 1. 1. Ga naar het Windows 8 Start Scherm en type herstelpunt in de zoeken sectie.
 2. Klik nu op Instellingen -> Maak een herstelpunt aan.
 3. In de Systeem Beveiliging tab, selecteer je Systeemherstel.
 4. Klik op de Volgende knop om je herstelpunten te zien en klik met de linkermuisknop op de waarde die je wenst.
 5. Selecteer nu Scannen voor betrokken programma’s -> Sluiten -> Volgende -> Afsluiten.
 6. Zodra je pc herstart, download je Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Windows AntiBreach Module snapshot
Windows AntiBreach Module snapshot

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-antibreach-module.html

Verwijdering gidsen in andere talen