Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Windows Active HotSpot. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware
12

Windows Active HotSpot is een gevaarlijke kwaadaardige anti-spyware, die toe behoort aan dezelfde cyber criminelen als Windows Expert Console, Windows Cleaning Toolkit en vele andere kwaadaardigen. In de meeste gevallen merken gebruikers hun infiltratie niet eens op omdat ze vertrouwen op trojanen als ze een pc proberen te infiltreren. Het mag dan moeilijk zijn om de infiltratie van Windows Active HotSpot’s of andere kwaadaardigen op te merken, je zal zeker zijn valse meldingen en systeemscanners, die over tonnen van virussen melding maken, opmerken. Eens ze de gebruiker ‘ingelicht’ hebben over het feit dat hun pc in problemen is bieden ze aan om de gelicenseerde versie aan te schaffen en de problemen op te lossen. Geloof deze aanbiedingen alsjeblieft NIET want in werkelijkheid willen ze maar één ding – je misleiden en te laten denken dat je de Windows Active HotSpot’s licensie moet kopen. In plaats hiervan moet je een ander ding doen – Windows Active HotSpot ASAP van je pc verwijderen.

HOE KAN Windows Active HotSpot MIJN PC INFECTEREN?

Zoals we voordien gezegd hebben infiltreerd Windows Active HotSpot computers heimelijk. Dit is mogelijk met de hulp van een trojaans paard, wat ook gebruikt wordt om om kwaadaardige bestanden te downloaden en verschillende systeem modificaties door te voeren. Eens deze trojaan je pc voorbereidt heeft voor Windows Active HotSpot, begint het virus met het tonen van constante meldingen en systeemscanners die allemaal melding maken over virussen. Bijvoorbeeld:

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:windowssystem32iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Je moet deze meldingen NOOIT geloven omdat ze je je geld willen laten uitgeven aan nutteloze software! Als je bovendien een Windows Active HotSpot’s licensie koopt, kun je andere problemen met je pc vaststellen, zoals browser omleidingen naar onbekende websites, verlies van persoonlijke informatie en gelijkaardige problemen. Dit is waarom je alle meldingen van deze kwaadaardige anti-spyware moet negeren en Windows Active HotSpot van je systeem verwijderen. Hiervoor kun je deze handleiding volgen:

HOE Windows Active HotSpot VERWIJDEREN?

Als je denkt dat je PC geïnfecteerd is met Windows Active HotSpot, moet je hem onmiddellijk scannen met een bijgewerkte anti-spyware. Xe raden hiervoor het gebruik van één van deze toepassingen aan: Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage, Malwarebytes Anti Malware. Als je erin getuimeld bent om de gelicenseerde versie te kopen, wacht dan niet en contacteer de uitgever van je kredietkaart.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Windows Active HotSpot te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Windows Active HotSpot te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Windows Active HotSpot snapshot
Windows Active HotSpot snapshot

Windows Active HotSpot handmatige verwijdering:

Kill processen:
%AppData%\guard-fvtb.exe


Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "GuardSoftware" = "%AppData%\guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "Shell"="C:\\Users\\User\\AppData\\Roaming\\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Bestanden verwijderen:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-active-hotspot.html

Verwijdering gidsen in andere talen